Şimdi Ara

Bizim taraftar enteresan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi niyetle söylüyorum yanlış anlaşılmasın bir şeyi hayal ettiyse aksine inandırmak için sopayla döve döve anlatman gerekiyor galiba...

    Asırlık kulüp kendi resmi sitesinden kamuoyuna duyuru yapacak.Bu duyuruda "Fenerbahçe'nin prensipleri ve menfaatleri" ibaresi geçecek ama bunu kulübün imajını zedelemek pahasına 2-3 m.euro için blöf olsun diye yapacak öyle mi ? Buna "evet öyle" diyecek Fbliler var üzücü bir durum. Bir ipucu daha vereyim hayal dünyasında dolaşıp mantık nedir unutanlara; Yönetim blöf yapsa Belhanda'yı karalamaz sadece montpellier yönetimine yüklenirdi.Oysa açıklamada montpellier yönetimiyle beraber Belhanda'nın da ödenecek paralarla ilgili sürekli değişen talepleri olduğu söylenmiş.

    Ayrıca çok üzülmeyin Belhanda'nın gelmemesine hayırlısı neyse o. İyi topçu ama kendisi de pazarlığı yokuşa sürdüyse o işin tadı kaçmıştır.Prensip olarak "Hiç bir topçu Fb'den büyük değildir" demek bile yeter bize. Ayrıca Fransa'nın çingenesi montpellier yönetimini zengin etmediğimiz için de sevindim.







  • Bazı arkadaşlar resmen yönetimi Fenerbahçe düşmanı yaptı. Bi tek taraftar ya takımın iyiliğini isteyen. Eleştirilir de her şeyin bi dozu var.
  • Hazard vol2 olmasından korkuyorum, yoksa ne işimiz olur elin çingeneleriyle.Yaparsın teklifini şu kadar para veriyoruz oyuncuya da dersin sanada şu kadar çekilirsin köşene okeyleşirsen kapta paylaşırsın ama bizim profesyoneller Sneijder gündemini degiştirmek için kapa bildiriyolar.Ayrıca olaylar böyle geliştiyse de B planın olacak , Baroniyi mi izleyeceğiz forvet arkasında ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söz verilirken yapılması gerekir değil mi? Neyse belhanda transferi olsa da olur olmasa da olur. Biz çok kötü kadrolarla bile şampiyon olduk. İlk önce inanmak gerek ama.
  • devre arasinda 3 transfer sozu verip yapmayan yönetim mi enterasan taraftarmi söz vermeseler kimse bisey beklemeyecekti

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe yönetiminin yalan söylemediğine nasıl emin olabiliyoruz? Ben olamıyorum, inanmıyorum da. Yapmadıkları iş değil zira. CAS davası, namusumuzdu, oydu, buydu, ülke menfaati dediler çektiler. Hem de hiç kimseye tek bir hesap vermeden? Bunu yapan yönetim nasıl inandırıcı olabilir?

    Taraftarın demokratik tepkisidir, Alex nerede diyen tribünleri kimse çıkıp sahanın ortasında susturamaz. Alex'in gidişinin hesabını veremedin çünkü. Transfer işin hikaye kısmı ama bu yöneticilerin yalancı olduklarını tescillemesi açısından iyi oldu. Fenerbahçe menfaatini savunmak isteyen adam 1 senedir yatan Krasic'e 7.5 milyon Euro vermez daha geçmişe gidersek daha korkunç senaryoları görmek mümkün.

    Fenerbahçe yönetimi taraftarına karşı samimi değil, verilen sözler tutulmuyor. 2 hafta önce kurumsallık masallarıyla bir itiraf daha gelmişti bakkal işletir gibi yönettik. CEO getirildi, edildi. Kimsede sormuyor ki senin olduğun yerde CEO'nun ne önemi var? Her sene aynı terane kurumsallaşma. Şu kurumsallaşma ne menem şeymiş, bir türlü pratiğe geçiremedik. Koca 1 ay duruyorsun, transferin son 2 günü, finallerine çalışan, tezini hazırlayan öğrenci gibi işini son güne bırakıyorsun. O halde çıkıp da tutamayacağın sözleri verip, enine boyuna detayları tartmayıp, taraftarı beklenti içine sokmayacaksın. Adı da kurumsallaşma şimdi tüm bunların. Güldürmeyin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.