Şimdi Ara

BizBiliriz Online Kelime Oyunu Google PlayStore de yayında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Mobil Kelime Oyunumuz Hizmetinize Sunulmuştur.

    Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kelime oyunu.

    Online anlık olarak karşılıklı oynanabilen ilk ve tek kelime oyunu Bizbiliriz Online Kelime Oyunu Google PlayStore de yayında


    Google PlayStore Açıklama Metni Aşağıdadır.






    BizBiliriz Online Kelime Oyunu

    Online kelime oyunu karışık harfleri birleştirerek kelime türetme kelime bulmaca oyunu Bizbiliriz. Kelime gezmece oyunlarından çok daha fazlası. Online karşılıklı oynanabilen bir kelime bulma oyunu. 


    Bizbiliriz online kelime oyunu yetişkin çocuk herkes için eğlenceli ve eğitici, zeka ve beyin geliştirici bir harflerden kelime bulmaca oyunu. 


    İster tek başınıza ister arkadaşlarınızla belirlediğiniz bir odada , isterseniz de herkese açık çevrimiçi odalarda bir araya gelerek karışık gelen harfleri birleştirerek en çok ve en uzun kelime bulma ile kelime savaşı yapın ve rakiplerinizi geride bırakmaya çalışın. Wow kelime oyunu, bilgi, eğlence, rekabet, zeka oyunu denince akla ilk gelen Bizbiliriz online kelime oyunu. 


    Oyun içerisinde kullanabileceğiniz isim şehir yarışması mantığında, şehir ülke bitki meyve ve hayvan isimleri gibi, ülkelerin başkentleri, para birimleri gibi, deyimler atasözleri özlü sözler ve diğer genel kültüre dayalı 2000 kelimelik ipuçları ve harf açma bonusları ile çapraz bulmaca kare bulmaca mantığında soru cevap kullanarak sözcük bulmaca kelime arama yeteneklerinizi keşfedin ilerleyin ve kelime avcısı olun. Bizbiliriz online kelime oyunu yükle. Türkçe kelime bulmaca ile keyifli vakit geçir.


    Bu online harflerden kelime bulmaca oyunu çapraz bulmaca kare bulmaca kelime gezmece gibi oyunları sevenlerin çok hoşuna gidecek. Harflerden kelime türetmece bulmacası ile genel kültür bilgisi ve kelime hazinenizi geliştirip rakiplerinizi yenebilirsiniz.


    Karışık harflerden kelime bulmaca ile Kelime üretme için yoğunlaşın bilmece çözün ve kelime avı heyecanını yaşayın


    Şimdi Bizbiliriz online kelime oyunu indir ücretsiz. Kolay ve zor etaplarla beyin egzersizleri ile eğlenmeye başla.


    Çok yakında internetsiz reklamsız sürümü ile Bizbiliriz plus sizlerle olacak.


    - Karışık gelen 12 harften 4-9 harf arası anlamlı kelimeler üretmeye çalışın


    - Online çevrimiçi odalarda rastgele 4 kişi bir araya gelerek 5 dakikalık raundlarda Kelime türetme savaşı yapın.


    - Kelimeleri bulmaya çalışırken genel kültür sorularından ülkelerin başkentleri para birimleri şehir ve ülke isimleri gibi ipuçlarını kullanın ve harf açma bonuslarından faydalanarak rakiplerinizin önüne geçin. 


    - İsterseniz kendinize özel 2 3 veya 4 kişilik odalar açarak arkadaşlarınızla tanıdıklarınızla bir araya gelerek yarışın kelime ustalığınızı herkese gösterin.


    - Her aldığınız birincilikte kademe atlayın. Kademelerinizi geliştirdikçe önce Türkiye'nin kültürel tarihi turistik yerlerini sonra dünyanın sizin için hazırladığımız en güzel yerlerinde gezin.


    - İsterseniz tek kişilik oyunlarla süresiz olarak oynayın. Levelleri geçin. Unutmayın çok sayıda levelden oluşan oyunumuzda her level bir öncekinden daha zorlayıcı olacaktır. 


    Türk Dil Kurumu ve açık kaynaklardan esinlenip özenle gözden geçirilerek hazırlanmış 30.000 kelimelik hazine 2.000'den fazla ipucu ile şimdiye kadar gördüğünüz tüm kelime gezmece, harflerden kelime türetme oyunu, kelime bulma oyunlarından daha fazlası olan 2023 2024 yılına damgasını vuran yetişkinler ve çocuklar için beyin egzersizi zihin ve mantık geliştirici Biz Biliriz online kelime oyunu ile eğlenceli vakitler dileriz.


    Link :



    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Turkbrn.Bizbiliriz














    BizBiliriz Online Kelime Oyunu Google PlayStore de yayında...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.