Şimdi Ara

Bitti - İlk Kez Akbanklı Olup K.K. Alana 500(%20)+250(500) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
14
Favori
25.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler peki Ekstremi falan nasıl görüyorum ne kadar ödeyeceğimi o ay


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Ekstreniz mail olarak gelecektir. Ya da sms ile bildirilecektir.

  • aralık ayında müşteri olmuştum

    kart başvurularım ipal edildi.

    son kez bugun başvurdum. oldu oldu, olmadı elveda akbnk

  • Axesle ilgili bir anımı anlatayım size. Kırk yılın başı axes alalım dedik. Görüşmede yıllık ücret bir şekilde halledilir dediler. 1 yıl ücret alınmaz da eklemiş olabilirler. Neyse. Kartı kullandım. 2 ay oldu olmadı 120 lira miydi ne kart parası geldi. Aradım hani gelmeyecekti dedim. Billur geçer gibi 80 lirasını iade edelim dediler. Ben de kızdım kapattirdim. Kadın dedi kart parasini odemissiniz bari kullanın. Dedim kartınızı istemiyorum!! F. You!! (Burası şaka. Demedim tabi öyle.) O gün bu gündür axesten uzağım. Bonus free aldım mis gibi kullanıyorum. Keşke daha önce alsaymisim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,


    Akbank'lıydım. İlk kez axess başvuru yaptım. Onaylandı. Fiziksel kart yok, sanal kart üzerinden işlem tamamlasam 250 chip para işlem görür mü?

  • prok P kullanıcısına yanıt

    Yahu ben derdimi tam olarak neden anlatamadım:)



    250 kazanmak için 500 tl tek seferde alışveriş yapacağım o cepte tamam.


    diyorum ki o alışverişi yani 500 tl 'yi yapmadan önce, kartı günlük küçük alışverişlerde kullansam,

    daha sonra da 1 defada 500 tl ve üstü harcasam 250 tl çhip para gelir mi?

  • 500 TL harcamayı geri iade alabileceğimiz bi yol var mı acaba Trendyol cüzdan veya Hepsiburada hepsipay kredi kartı mı kapatsakta o bankaya iade ediyormuş bunu hediye çeki vs alıp nasıl geri iade alabilir acaba 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorunlu trafik Sigortası poliçesi ödemelerinde 250 tl çippara alan tecrübe eden oldu mu?

  • Müşteri hizmetlerini arayarak bu kampanyadan bahsederek kredi kartı talebinde bulundum sağolsun bana troy kredi kartı yollamış tekrar müşteri hizmetlerini arayarak bu kartın kampanya dahilinde olmadığını öğrenince sinirlenip kapattırdım (yılbaşından önceki aynı kampanya döneminde) tekradan başvurdum ve şuan Axess plantinium kart geldi fakat ben bu kampanyaya dahil miyim değil miyim bilemiyorum müşteri hizmetlerini aradım oda birşey diyemedi kayıt oluşturdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank daha 40 fırın ekmek yemeli. Birkaç yıl önce kredi kartımız olmasına rağmen şansımızı deneyelim yatarsa yatar yatmazsa da önemli değil diyerek 500 - 250 kampanyasından faydalanmak için başvuru yapalım dedik. Zaten daha önceki kart bilgilerimiz de sistemde kayıtlıymış ki yeni kartınızın şifresi son kartınızın şifresi ile aynı olarak gönderilecektir diye sms geldi. Kart geldi birkaç gün geçti biz de ne de olsa eski kart şifremiz ile aynı olacak diye hiç şifre belirleme ile uğraşmadık. Daha sonra atm başına gittik kartı taktık yanlış şifre tuşladığımız için uyarı verdi sonra hatamızı fark ettik doğrusunu tuşladık ama yine hatalı şifre uyarısı verdi. Hadi dedik yeni şifre belirleyelim “şifremi unuttum” yazan yere bastık sms yolladılar sözde ama ne gelen var ne de giden (zaten bu internet şubeye girişte de böyle sms canı isterse geliyor canı istemezse gelmiyor). Neyse sms gelmeyince tekrar doğru olduğundan emin olduğumuz şifreyi tuşladık bu sefer 3 kere yanlış şifre girdiğiniz için kartınıza bloke konmuştur ya telefon bankacılığını arayın ya da şubeye gidin diye sms geldi. Bu aşamadan sonra Axess uygulamasına ve Akbank mobile girip baktığımızda daha önce orada gözüken Axess kartımızın gözükmediğini fark ettik. Kredi kartı kısmına tıkladığımızda başvuru ekranına yönlendiriyor. Telefon bankacılığını aradığımızda bize blokaj kaldırma ve yeni şifre belirleme işlemi yapılabilmesi için kartın üzerinde yazan bazı bilgileri tuşlamamız gerektiğini söylediler. Tabii Akbank bize üzerinde hiçbir bilgi yazı olmayan kart yolladığı için telefondaki kişi Akbank mobil üzerinden bakmanız lazım diye belirtti. Biz de kartın uygulamadan kaybolduğunu belirttik. Telefondaki kişi bize inanmadı ama işin içinden de çıkamadığı için bizi başka bir arkadaşına aktardı telefondaki yeni kişi uygulama içinde şuraya basın buraya basın orada olması lazım ben sistem görebiliyorum çünkü kartınızı dedi. Biz de biz buradan göremiyoruz madem siz oradan görebiliyorsanız halletsenize bizim şu işimizi dedik ama yok ille tuşlama yapmamız gerekiyormuş. Sonra bu kişi de işin içinden çıkamayınca belki kartınızın güvenlik ayarlarıyla ilgili bir durum vardır o yüzden mobil uygulamada gözükmüyor olabilir diye bir şey salladı (alakası yok) ve bizi şubeye yönlendirdi. Biz de telefonu kapattık kartı kırdık çöpe attık ve Axess maceramız başlamadan bitmiş oldu. Bu Akbank sanki her rengi boyadı da bir tek fıstıki yeşil kaldı. Madem beceremeyeceksin bu haltı ne diye millete üzerinde sahibinin adından soyadından başka bir şey yazmayan kart yolluyorsun. Benden size tavsiye eğer daha sonra şube şube gezmek istemiyorsanız uygulama üzerinden görebiliyorken kart bilgilerinizi bir kağıda yazın evinizde güvenli bir yerde saklayın.





  • zarbonaz kullanıcısına yanıt

    Ben sordum dahilsiniz dedi..


    Geecekten enteresan bir banka.. 2 ay önce 12 yıllık en çok kullandığım kartı kart ücreti yüzünden iptal ettim ki hersene geri alıyordum neyse bu kampanyaya istinaden başvuru yaptım kart çıkıyor fakat limit çıkmıyor diyorum 2000 verin yok illa 19 bin lık.limit açmanız lazım diyorlar.. sonra öğrendik ki diğer kartlardan 5 10 bin düşünürseniz kart onaylaniyormus.. Axess platinyum kart çıkardılar dedim dijital özelliği varmı yok dediler ama kampanyadan 250 alırsınız dediler.. tâbi bu aradakart çıkmıyor diye 2 sefer daha başvuru yaptım biri tutmazsa biri tutar diye siz kalkın 2 tane daha kart çıkarıp gönderin şuan 3 kart görünüyor aradım bari iptal edin gelsin elinize öyle arayın dediler es kaza 3 unude bı şekilde kullansan zamanı gelince hepsine Kart ücret gelecek..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben müşteri olurken sepete kredi kartını da ekledim 2000 TL olarak onaylandı. Fakat görüntülü görüşme yaptıktan sonra kredi kartını vermedi nedense. Bir süre sonra kendileri telefon etti kredi kartı verelim diye olur dedim yine onaylanmadı. Muhtemelen diğer banka limitlerim yüksek geliyor ondan ama neden mobilden müşteri başvurusu yaparken onaylandı dedi onu anlamadım.



    Bitti - İlk Kez Akbanklı Olup K.K. Alana 500(%20)+250(500)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybilgin -- 13 Ocak 2022; 3:45:30 >




  • Harcamaya 250tl çip anında geldi. Ayrıca 5k faizsiz ihtiyaç kredisi de aldım. Karlı oldu bu iş :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marcelo05 kullanıcısına yanıt
    Şuan faizsız kredi veriyolar mı ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pollos kullanıcısına yanıt

    Şansımı denedim bana çıktı hocam. 5 ay vade seçtim. Farklı vade seçince olur muydu bilmiyorum. Olurdu muhtemelen. Şansınızı deneyin denettirin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marcelo05 kullanıcısına yanıt

    Hangi ekrandan başvurdunuz ben Kredi diye işlem yoamaya çalıştım faizsiz seçenek çıkmadı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrençi kartınada geçerli mi bu kampanya?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mizan23 kullanıcısına yanıt

    Kredi başvuru klasik ekran. Tutar 5000 yazıp 5 ay vade seçtim direkt 0 faiz çıktı karşıma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.