Şimdi Ara

bitmek bilmeyen ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu sorun konusunda uzmanlaşmış birisi var mı? evde Airties Air5443v2 kullanıyorum(1 senelik modem) malum teknoloji çağındayız bi modeme 5-6 cihaz birden bağlanılıyor o yüzden ping olmasını anlarım da şifreyi değiştirdim modem arayüzünden sadece lol oynadığım bilgisayar bağlı iken bile sabit 200 ping oluyor bu durumu nasıl çözebilirim? kendi modemimden umudu kestim komşumun Zyxel VMG3312 modeminden bağlanıp oynayayım bari dedim onda da bazen 50 ping sabit oynanıyor ama çoğu zaman 200-300 hatta bazen 500 lere çıktığı oluyor.Ttnet zaten ping konusunda destek vermiyor kendiliğinden taahhütü 2018 kadar uzatmışlar diğer iss geçmek istesem 400 tl cayma bedeli istiyorlar neyse çok uzatmadan sonuç olarak ping sorunu bilgisayardan kaynaklı olabilir mi? nasıl çözebilirim?







  • Genelde pc den kaynaklanmaz yinede farklı bir pcde denemeye çalışın.Ancak bu sorun altyapıyla ilgilide olabilir bendede ping sorunu var.Peki bu sorunu sadece belirli saatlerde mi yaşıyosun yoksa sürekli mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuna152

    Genelde pc den kaynaklanmaz yinede farklı bir pcde denemeye çalışın.Ancak bu sorun altyapıyla ilgilide olabilir bendede ping sorunu var.Peki bu sorunu sadece belirli saatlerde mi yaşıyosun yoksa sürekli mi?

    mesela bugün sürekli ping vardı hocam oyuna girmeden önce ping test yapıyorum komut istemi penceresinde ping -t tr.leagueoflegends.com yazarak.Maximum 1187 min 85 gördüm ortalama 220ms yazıyor alt yapıdan olabilir.Binaya gelen hat kablolarını yenilemek lazım ama düzelmeme ihtimali de var :/
  • kuarejzmaaa kullanıcısına yanıt
    Bendede haftasonları günboyu sıkıntı var.Sorunun bulunduğum ilçenin genelinde olduğunu öğrendim.Ve şuan benim tesisat yeni ve modem değerleri sorunsuz ayrıca bende gece düzeliyo pingler.Yani bende yoğunluktan kaynaklı ping sorunları oluyor buna göre düşünürsek eğer sizdede gece düzeliyosa genel bir sorundur yani telekom tarafındaki sorundur.Yok gecede düzelmiyorsa bi içtesisatı kontrol ettirin.Ayrıca modem arayüzünden modem değerlerinizi atın bi bakayım hattınıza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.