Şimdi Ara

Bitlo | Üye Ol | Kimlik Doğrula(2dk) | Anında 25 TL Değerinde Token Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bitlo.com aşağıdaki linkten kimlik doğrulaması yapan (2 dk) yeni üyelere anında 25 TL değerinde CROW token veriyor.


    https://www.bitlo.com/ref/5o6rel


    Cropto Buğday Token (CROW), AgriFintech Finansal Teknoloji A.Ş. tarafından üretilen ve Bitlo tarafından yatırımcılara sunulan bir tarımsal emtia token'ıdır. Bu token, blockchain üzerinde çalışır ve fiyatı buğday fiyatına endeksli bir varlığa dayanmaktadır. CROW token, kullanıcılara fiyat istikrarı sunarken, tarım sektörü yatırımcılarına erişilebilirlik ve şeffaflık sağlama amacı gütmektedir.

    CROW token, Polygon blockchain üzerinde yaratılmıştır ve maksimum arzı bulunmamaktadır. Arz, fiziki kilogram buğday ile arz-talep dengesini sağlamak amacıyla bir akıllı sözleşme tarafından otomatik olarak ayarlanabilir. AgriFintech'in buğday rezervi azaldığında, CROW token otomatik olarak yakılır ve her CROW token üretildiğinde, AgriFintech tarımsal emtia rezervine 1'e 1 oranda kilogram buğday eklenir.

    CROW token, internet erişimi olan her yerden kolayca ve güvenli bir şekilde transfer edilebilir ve merkezi olmayan bir yapıya sahiptir, bu da buğday ticareti işlemlerini daha hızlı ve uygun maliyetli hale getirir.

    AgriFintech Finansal Teknoloji A.Ş., tarım sektörü ile blockchain teknolojisini birleştiren projeler geliştiren ve tarım sektörüne katkı sağlamak amacıyla kurulmuş bir finansal teknoloji şirketidir. Cropto markası altında, buğday, arpa ve mısır gibi temel tarımsal ürünlere dayalı tarım token'ları ihraç etmektedir ve yatırımcılara bu ürünlere yatırım yapma fırsatı sunmaktadır.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.