Şimdi Ara

Bitcoin ile alışveriş yasal mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar şu anki yasalara göre bitcoin ya da benim tercihim kısaltması türk lirası gibi olduğu için ve transfer ücreti azlığı sebebiyle tron coin ile arkaş arasında alışveriş yapabilir miyim




  • Bitcoin için ve diğer kripto paralara yasa geliyor ancak şu an alışveriş yapılamaz veya yasaklı gibi bir durum söz konusu değildir. Yasa dışı bir iş yapmıyorsanız zaten çok fazla başınız belaya girmez. Zamanında yurt dışında bazı oyun camiasından tanıdığım arkadaşlara bankalar üzerinden bekleme süresi çok olduğundan bsc20 ile para göndermiştim ve 5 dakika içinde kendisine ulaşmıştı.

    Yani neden olmasın? Sonuçta bitcoin spot etf onaylandı ve yakın zamanda akbank ve garanti bankası gibi bankalar artık kendi borsalarında bitcoini altın, gümüş ve diğer emtialar gibi satabilecek. Bu arada spot etf mevzusu sadece bizim bankalara özel değil Dünya üzerinde olan tüm bankalar için geçerli. JP morgan zamanında kripto paralara terör örgütü parası diyordu şimdi koşa koşa spot etf için sıraya girdiler.

    TR'de paypal yok belki ama yurt dışına iş yaparsam ben kripto ile ödeme almayı düşünüyorum. Zaten kriptolardan elde edilen kazançlarla alakalı bir vergilendirme getirilecek ve muhtemelen kambiyo vergisi gibi bir vergi olacak. Şu an Mehmet Şimşek bu konu hakkında hala çalışmalarını sürdürüyor, yatırımcıları üzmeyeceğiz demişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Zer0_ -- 30 Mart 2024; 12:36:12 >




  • _Zer0_ kullanıcısına yanıt

    Sağ ol hocam cevavın için

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.