Şimdi Ara

bir vavacars macerası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2. el piyasası malum, almakta satmakta zor, bende bi polo tarzı ufak bi araca niyetlendim ama kullanırken benim için sorun olmayacak şeyleri bile (mesela dolu hasarı) satarken sorun yaşarım diye uzak durmaya çalıştım. birçok bireysel satıcıyla görüştüm, kimi önemsiz gördüğü şeyleri söylemez, kimi zaten söylemesi gereken açıktan görülen şeyleri söyledi diye kendini çok dürüst ilan eder. velhasıl zaten zamanım yok çok uğraşmamak için kurumsal yerden olsun diye sarı sitede denk geldiğim daha öncesinde reklamlarından bildiğim vavacarsdan 2019 fabia almaya niyetlendim.

    beğendiğiniz/ilgilendiğiniz araç için fiyatı ne olursa olsun ciddiye alınıp muhattap olabilmek için 2bin tl kk ile ödeme yapıyorsunuz. (aracı almaktan vazgeçerseniz kesintisiz iade oluyormuş)

    benim baktığım aracın kendi yaptıkları exper raporunda yedek anahtar çalışmıyor yazıyordu ve tavanda büyük ihtimal kuş gübresi kaynaklı iz vardı, tavanın değişik açılardan resimlerini istedim. kumandanında bi pil deneyip bilgi verin dedim. her seferinde kayıt açıldı bakılacak edilecek bilgi verilecek denildi ama ben arabayı teslim aldım hala bilgi verilecek.

    başta aracın çekici ile adresime ücretsiz teslim edileceği söylendi son aşamada sadece ist içi eve teslim siz ankaradan teslim alabilirsiniz denildi. zaten umudum yoktu ona da tamam dedim. ama ankaradan 5 iş günü aracın hazırlık süresi var. yanıldım yenildim araya hafta sonuda gireceği için acaba dedim cumartesi istanbuldan aracı teslim alabilirsek 2 gün hem hazır aracı almış hemde pazarıda katıp gezeriz diye ist teslim durumunu mh ye üstüne basa basa sadece bilgi almak istiyorum ilgili birimden dönüş bekliyorum diye sordum

    pazartesi oldu tabi arayan soran yok ben aradım ve süpriizz mh aracı istanbul teslim istemişsiniz eğer ankara teslim istiyorsanız 6 iş günü (hafta sonuda giriyor) hazırlık süresi var dedi. yahu diyorum neyini hazırlayacaksınız lafa gelince günde 150/200 araç satıyorsunuz dolmuş misali ankara teslim tırının dolmasını beklemiyorsunuz ya!

    öğlen sonu mesai bitimine doğru tekrar aradılar

    -araç yarın ankarada olacak,

    -dedimki inanmıyorum kontrol edin (çünkü her söylemleri öyledir, gelmiştir, muştur, yaparlar) neyse en son dedimki ankara ama neresi bi adres verin ona göre gidelim,

    -adres telefonunuza smsle gelecek,

    -iyi bari şubenin telefonunu verinde sıkıntı olursa arayalım,

    -veremeyiz! telefonu yok.

    -Allah b...


    ertesi sabah bindim otobüse ankaraya gidiyorum hala adres gelecek. neyse internetten araştırıp buldum bi adres ya nasip deyip gittim buldum şükür ki


    şubede dedimki aracın 500km iade garantisi var ama ben zaten teslim aldıktan sonra 250km eve yol gidecem mh bana adrese vardıktan sonra başlar demişti öylemi?

    -yok teslim aldığınız kmden başlar

    -!!!!

    -siz eve giderken aracın kmsini videoya çekin elinizde kayıt olsun


    araç sitede yazandan 1000km kadar fazlaydı. aracı teslim aldıktan sonra hemen yanlarındaki po dan depoyu dolduruyum dedim ordaki pompacılarda peynirleşmiş iyice bahşiş diye tutturdular 3 kere isteyip durdular, hele bayan görevli vardı o bile tutturdu.



    biraz uzun oldu ama özetle her aşamanın ilgilisi farklı ve siz o ilgiliye asla ulaşamıyorsunuz. mesela sıfır araç alımındaki gibi tek satış temsilcisi işlemleri takip etmiyor. anladığım dosya elden ele geziyor ve kimsenin birbirinden haberi yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhazer -- 16 Ekim 2021; 22:18:25 >







  • Ne olursa olsun gözümle görmeden, direksiyonuna geçmeden araba almam, iyi cesaret etmişsiniz :))

    Kazasız belasız hayırlı uğurlu olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayramdan önce vavacars dan araç aldım iki hafta önce yine vavacars 'a sattım. Araç Alım süreçleri yani biz araç satarken daha profesyoneller ama sitelerinden aracı aldıktan sonra teslim sürecinde bende sıkıntı yaşadım. Bilgilendirme çok zayıf.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 16 Ekim 2021; 22:32:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben vavacarsa araç sattım çok memnun kaldım ama araç almadım demek ki satış kısmı kötü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube da vavacars ile reklam videosu çeken bazı dayılar 1 hafta arayla vavacarstan kendi paramızla araba aldık çok memnun kaldı sizde alın diye sözde memnuniyet videosu çekip attılar. Hele hele bir tanesi her aşama mail ve sms ile size bildiriliyor bilmem ne diyordu ama konu sahibi tam tersini söylüyor.


    ilaveten konu adında vavacars var diye gönderide reklamı çıkıyor :)


    bir vavacars macerası
  • Vavacarss 2 arkadaşım aracını sattı. Gayette memnun kaldı.
    Alım sürecini bilmem

    Not: Bu mesaj öyle para karşılığı sponsorlu vs değildir.

    Milletle uğraşacağıma oraya satarım daha iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece şu kısma çok güldüm: adamlar 15 gün/500km iade garantisi veriyor ve siz eve gidene kadar saymasınlar istiyorsunuzbir vavacars macerası 

  • geçen aracım için fiyat aldım piyasası 320 civarı olan araca 230-240 bin falan teklif ettiler. bir vavacars macerası 

  • Bana göre hepsi tırt. Alırken senden düşük alıyorlar satarken ballıyıp satıyorlar gerek yok maceralara. Her reklamda gördüğünüz şeyede inanmayın artık. Abuk subuk işler.

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Çok merak ettim şu piyasası 320 bin olan aracı.

  • nesini merak ettin ? model Tucson.

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Var mı acaba o paraları veren enayi. Yazık vallahi.

  • aman ne güldük ne güldük... bir vavacars macerası 


    modelini yılını bilmeden o kadar etmez mi diyorsun. çot tomitsin.

  • zotacing kullanıcısına yanıt

    2020 model en ful paket 13 bin km'de olanını sattık bizde ön kaput değişti sadece bunlar iyi satıyor o paralara.

  • 2020 1.6 dizel otomatik 30 bin km lounge+ egea ya 235 bin verdiler

    2015 1.0 benzinli 70 bin km otomatik i 10 a 143 bin verdiler


    teklifler fena değil bence eğer gerçekten bu fiyatlara alıyorlarsa

  • cricet C kullanıcısına yanıt

    adamlar satıştan önce ne söylediyse onu istiyorum. diğer türlü başta var denilene sonda yok denilince saftirikler bu kısma çok güler bir vavacars macerası 

  • bhazer kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen sizi yanlış anlamışlar, evet deyip geçmişler. Ya da çekici ile teslimi düşünüp araba eve gelince başlar demek istemişler.

  • "ordaki pompacılarda peynirleşmiş iyice bahşiş diye tutturdular 3 kere isteyip durdular, hele bayan görevli vardı o bile tutturdu."


    burayı yanlış mı anladım. Benzinlik çalışanları sizden alenen bahşiş mi istedi? Neyin karşılığında?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.