Şimdi Ara

Bir garip pc hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bende şu şekilde bir sorun var. pc açık her şey normal ( sıradan bir seyyar uzatmaya bağlı pc ) sac kurulama makinesini taktığım zamanda , hani flash disk takarsınız da usb tanındı yada algılandı diye uyarı sesi var, aynen o ses çıkıyor. Fişi çektiğimde pc den aygıt ayrıldığına dair uyarı sesi geliyor.
    Sonradan kendi kendine ne düzeldiyse bu ses kesildi. geçenlerde akım korumalı seyyar kablo aldım yaklaşık 7-8 ay oldu son 1 kaç gündür yine başladı pc den. Hadi buyrun buradan yakın. bu pc seyyar a takılan saç kurutma makinesini yada telefon şarj aletini neden usb gibi görüyor? nasıl bir bağ kurdu, şebeke den hack yemem söz konusu mudur







  • Oda bişeyi 😆

    Dedemler alt kattaki dairede oturur, masaüstü pcye her açılımında bi tıkırtı gelir (dedem bastonla tavana vurarak bağırır "oğul bu televizyonda çimenler belirdi garip kutular var" der) tvde baktığımda, benim pcnin masaüstü aynen tv ekranında 🤔 nasıl oluyorsa..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 20 Aralık 2016; 20:26:16 >
  • vay arkadaş.
  • bi ara elektrik kablolarından internet dağıtma diye bir şey duymuştum. Aynı anda sinyal de taşınabiliyor herhalde.
  • Banada aynısı oluyor :) Elektrikli sobayı takınca ve çıkarınca sanki bilgisayara yeni bir donanım bağlanmış gibi ya da çıkartılıyor gibi sesler geliyor :D Ben hiç takmadım kafaya ama sadece elektrikli sobada oluyor. Arada sırada fön makinası taktığımda oluyor ama fön makinasında bir şey olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.