Şimdi Ara

Bir Ankaralının Gözünden İstanbul Trafiği... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 9 yıl istanbulda her gün olmasa da ağırlıklı olarak özel aracımı kullandım, en ufak bir kazaya karışmadım. Ankaraya tayin oldum 0km aldığım imzamdaki aracıma 3ncü ayında kırmızıda durmayan bi pazar kamyoneti çarptı. Kapı değişti vs.

    Meğerse burada özellikle döner kavşaklarda size yeşil yanınca yola atlamamak lazımmış, bir de diğer kırmızı ışığın yandığı yoldakileri de kesmek lazımmış. Artık bana yeşil yanınca hemen yola atlamıyorum bi sağıma soluma bakıyorum sonra çıkıyorum, o gün bugün Allaha şükür bi kazaya karışmadım. Bi kapı değişimi, ön kapının lokal boyanması ile kurtardık

    İstanbulda böyle bişeyin yaşanması bazı ilçeler semtler haricinde imkansız bence.

    Ankarada kırmızı yandıktan sonra 2-3 araba daha geçiyor ondan sonra araçlar duruyor. Bazı semtlerde durum daha iyi (çankaya gibi) ancak genel gözlemim bu şekilde.




  • Ankara'da özellikle eds olmayan yerlerde kırmızıda duran çok nadir insan gördüm, hele akşam vakti ve karşı tarafın boş olduğuna kanaat getirirse sürücü direk geçiyor.
  • farukdanis F kullanıcısına yanıt
    110 sinirin oldugu yerde 120 ile gidiyoruz soldan.Malum bayram oncesi trafik yogun,herkesin altinda super araclar yok,adam sollamaya ciktiginda soldakilerde bir miktar yavasliyor.Ama gel gor ki bu uyanik sagdan gecmeye calistiki sag seritte kamyon,tir var.Frene basmayada gururu el vermedi luk girmeye calisti araya.

    Vakit herkes icin onemli,kendi istekleri icin kurallari yok sayacaksa istanbullular size gore super sofor.
  • İstanbulda kafayı soktunmu yol verirler Ankarada öyle birşey yok malesef, aracın yarısı girmiş hala geçecem diye uğraşıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.