Şimdi Ara

Bim Stanley 1.3 litre termos 299 tl. 9/7/21

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
27.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eleştiriler olabileceği gibi fayda sağlayanlarda olacaktır elbet.benim bir tane var ve çok memnunum tavsiye ederim.

    Bim Stanley 1.3 litre termos 299 tl. 9/7/21

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende "aladdin stanley" termos vardı boyutu ağırlığı verdiği kalite hissi bu yeni modellerden epeyce yüksek. Ama gövdesine ısı kaçırıyordu ilana koydum biri alır dekor yapar falan diye. Gelen sorular, ilginç teklifler bıktırınca kutup ayısına sordum fişim faturam yok yardımcı olur musunuz diye; gönderin inceleyelim dediler. Sonrasında sıfır ürün yolladılar. Keşke eskisi tamir olsa onu gönderselerdi ama böyle bir garanti hizmeti için bile tercih edilir. Eski model bana nerden geldi onu bile hatırlamıyorum adamlar ömür boyu garanti etiketi var diye ve darbe düşme olmadığı için değişim yaptılar. Bu vesile ile kutupayısına tekrar teşekkür etmiş olayım. İmkanı olana da tavsiye edeyim. Hem bim marketin iade kolaylığı hem kutup ayısı firmasının garantisi için değer bence. Değişen termosum şu.

    Vakumlu tıpa kısmı plastik. Ama zaten diğer bütün diğer iyi markalarda da plastik olur. Demek istediğim plastik kalitesi diğer markalara göre çok daha basit duruyor ama işlevinde sorun yok.


    Her yerde var ama Contigoyla yaptığım karşılaştırmayı aşağıya bırakıyım.

    Hangi saatte ne kadardı. Saatler farklı olsa da dakika aralıkları eşit.


    1 senedir hiçbir sıkıntı yaşamadım soğutma kaçırma gibi şeyler olmadı emin ol bu da taş gibi. tuhaf benzetmelerinin amacı nedir anlamadım. başlıkta kamp dağcılık vs belirtilmemiş, sadece termos yazıyor. önerdiğim termosla denize de gittim pikniğe de gittim sahilde oturmaya de gittim. kimse çıkıp kahvaltıcı mısın bu ne biçim item demedi. aksine herkes performansından sıcak tutmasından memnun kaldı. ürünün satış müdürü falan değilim deneyip uzun süreli kullandığım için öneriyorum. isteyen 300 liraya stanley alır isteyen 90 liraya benim aldığımı. tercih meselesi.


    kaldı ki bu tür (stanley, iphone 12proultragigamax) pahalı ürünler satın alacak kişilerin sıcak fırsat kovalamasına anlam veremiyorum. bu paraları zaten verebilen kişilerin üçe beşe bakıyor oluşu tuhaf geliyor bana.

    hocam yapma allah aşkına :) çantaya 2. şişleyi koymak için daha büyük bir çanta da almak gerekecek :) birisi bildiğin otobüste toplu kahvaltılarda çay dağıtma itemi, diğeri sapından tutup sağa sola sallaya sallaya çantanın fermuarına tu tturabileceğin akarı kokarı olmayan taş gibi bi alet.


    burda gidip stanley tarzı olan cognito desen, penguen desen decaathlon markası vs desen neyse de sen alakasız bir ürün öneriyorsun onun yerine. 27" monitör almayalım da 2 tane 14 inç birleştirip kullanalım, bak bu da güzel fikir dimi :)

  • özdilekten 100 liraya 2 litrelik termos almıştım geçen sene. kışın bile cayır cayır 8-10 saat sıcak tutuyor. buna niye bu kadar para ödüyor millet anlamıyorum.


    ahada linki. daha da ucuza hem de... https://www.ozdilekteyim.com/magaza/hometime-celik-termos-2l2/

  • Hardwired kullanıcısına yanıt
    Stanley ile kıyas bile edilemez. Tipi de klasik dandik termos tipi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Müşteriye gelmeden biter önceki stanley gibi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MKTR_AHMET

    Stanley ile kıyas bile edilemez. Tipi de klasik dandik termos tipi.

    işlevinden ziyade dışarda insanlara cool ve zengin bir bushcraft izlenimi yaratmak için 3 katından fazlasını ödemek tabii ki kişinin tercihinde kalmış. bu tür şeyler gözetmeyen arkadaş çevremle ve ailemle kullanıyorum ve gayet performansından memnunum.

  • Beyler 1.3 olduğuna emin miyiz ya? Kutup ayısında yeşil 1.3 yok. Bana 1miş gibi geliyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hardwired kullanıcısına yanıt

    Stanley çok sevmem ama bu ürünle de kıyaslamak doğru değil. İşinizi görüyorsa sıkıntı yok, size göre en iyisi o olabilir ama bu tarz ürünler poşette vs çok sızdırıyor. Taşıma esnasında kulpuna bir şey gelse akıtıyor bagajda vs. Bir de sıvıyı kokutuyor. Kapasite büyüdükçe sıcak tutma süresi uzuyor zaten. Sıcak tutmasında sorun olmaz. Bende farklı farklı termoslar var. Sizin gönderdiğiniz ürüne benzer modelden de var. Stanley tarzı ürünler daha kullanışlı oluyor. 300tl maalesef mevcut şartlarda uygun. 200tl altına 500ml bile kalmadı pek.

  • Decathlondaki 1.5 litrelik aynı performansı veriyor.Sabah 9'da Bim önünde dikilip itiş kakış termos aramaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı bimlerde hala Contigo 1.2 LT 270 TL . çok karşılaştırma videosu var neredeyse birbirlerinin aynısı. Çoğu kişi Contigo tasarımını daha cok beğenip tercih ediyor.

  • Yine Stanley ve yine bu para etmez tartışmaları Bim Stanley 1.3 litre termos 299 tl. 9/7/21 


    Hayır burada 15 Bin Tl ye cep telefonu konuları da açılıyor, kimse demiyor ki "ben Alcatel aldım aynı görüşmeyi o da yaptırıyor...", ama konu termos olunca tüm argümanlar ortaya dökülüyor Bim Stanley 1.3 litre termos 299 tl. 9/7/21 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jr1907 -- 29 Haziran 2021; 12:56:11 >
  • Bazı konuları merak ediyorum.

    Bu marka termosu neden şu anki fiyatının iki katına satmıyorlar? Nasılsa yine satılır. İnsan neden daha fazla kâr etmek istemez?

    Bir diğer konu da benzin fiyatları ülkemizde neden iki katına çıkarılmıyor? Sanki benzinin litresi 2 USD olsa insanlar hedeflerine yürüyerek mi gidecek? (Nakliyede kullanıldığı için mazot fiyatını uygun tutmakta fayda var.)

    GSM operatörleri internet paketlerinin fiyatını (BTK'dan bir şekilde onay alarak) neden iki katına çıkarmaz? Paket fiyatı ikiye katlandı diye insanlar fotoğraf paylaşmaktan, video izlemekten vaz mı geçecek sanki?


    Bunlar uzatılabilir.

  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt

    ironi mi yaptınız anlamadım kusura bakmayın ama, ciddi yazdığınızı düşünerek cevap vereyim. verdiğiniz 3 örnekten ikisinde bunu yapmanız zor. sadece devlet eliyle vergiyi artırsanız mecburen benzin iki katına çıkar ve dediğiniz gibi kimse itiraz da edemez birşekilde uyum sağlar amaaa diğer ikisinde yani rekabete açık piyasalarda illaki biri çıkar ve fiyatı düşürür. nasılki numara taşıma çıkınca şartlar değişti bu da öyle olur... yaşasın rekabet!

  • A101 deki 230 tl İgloo Termos nasıl?

  • Bundan bir tane bende de var. Bim'den şuana kadar aldığım en kaliteli ürün.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: perspective

    Bundan bir tane bende de var. Bim'den şuana kadar aldığım en kaliteli ürün.

    para verdin o kadar kaliteli olmamasının imkanı yok

    kalitesiz olsa bile bunu kendine itiraf edemezsinBim Stanley 1.3 litre termos 299 tl. 9/7/21 

  • hepimiz bimden stanley termosları aldık. geçen hafta bi pikniğe gittik bikaç istisna hariç tüm masalarda stanley vardı :)) yani öyle hava atmalık durumu yok, ancak hiçbir zaman içindekinin hiç dökülmeyecek olmasının verdiği güven var. eski termoslarım hep bi yerden sonra kaçırma yapıyor, koyduğum çanta ıslanıyordu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • riaz kullanıcısına yanıt

    bazen oluyor hocam, örnek 4 sene önce 2100 tl ye aldığım ve hiç sevemediğim dyson süpürge. stanley hakkını veriyor gerçekten, pahalı ama sık sık kullanacaksanız eder.

    ben de şunu sorayım, dün nurgaz marka termos gördüm 2.6 lt, kullanan oldu mu?

  • Her ürünün kendine göre bir kalitesi ve fiyatı var ve bugün termos dendiğinde Stanley bu üründe zirveyi temsil ediyor. Üstelik yüksek kalitesine rağmen son derece ucuz bir ürün, Bim'in verdiğinin eşdeğeri olan model (belki de aynısıdır bilemiyorum) amazon.com'da sadece 19$. Bu fiyatına rağmen adamlar kalkıyor sana 24 saat sıcak/soğuk tutma özelliği ve ömür boyu garanti sunuyor. İşin ilginci bu ürüne adını veren Thermos'da bu tür bir sınırsız garanti yok. Bak Thermos da pahalı ve dışarıdan bakınca "cool" gösteriyor ama yine de Thermos'a beş kuruş bile vermem.


    Şimdi şu model var daha ucuz iş görüyor dediğin yan sanayi termosu bir kere bi elinden düşür bakalım neyle karşılaşacaksın. Ben Stanley'i arabanın arka bagaj kapağını açarken düşürdüm direkt yerdeki bir taşa çarptı hafif bir ezilme ve çizik var sadece. Elimizdeki diğer termos da sebepsiz yere yalıtımını kaybetti, içine sıcak birşey konduğunda elle tutulamaz hale geliyordu garantisi kapsamında gönderdik birkaç gün içinde sıfırıyla değiştirildi. Ben bu kalite ve garantiye hakettiği parayı veririm işte.





  • jr1907 J kullanıcısına yanıt

    15.000 liraya telefon alabilecek imkanım varken 4.000 liralık aldım. neden çünkü bir telefona 15.000 lira veren adam hakkında iyi şeyler söylemem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hardwired

    özdilekten 100 liraya 2 litrelik termos almıştım geçen sene. kışın bile cayır cayır 8-10 saat sıcak tutuyor. buna niye bu kadar para ödüyor millet anlamıyorum.


    ahada linki. daha da ucuza hem de... https://www.ozdilekteyim.com/magaza/hometime-celik-termos-2l2/

    dağa bayıra giderken yanında çaydanlık mı taşıyacaksın ? araba almak isteyene de traktör öneriyor musun ?

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.