Şimdi Ara

Bilgisayar Telefon kartını Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde birtane rs-mmc kart var kart okuyucuya takdığımda hiçbir şekilde bilgisayarda kart gözükmüyor. Birkaç bilgisayarda ve birkaç farklı kart okuyucuyla aynı kart denendi ama sorun aynen devam ediyor. Yani ne bilgisayardan nede kart okuyucudan kaynaklanıyor bu sorun. Sanırım kart üreticilerinin bu kartları farklı bir şekilde biçimlendirmesinden kaynaklanıyor. Şunuda söyleyeyim disk yönetimindede gözükmüyor. Daha önce başına böyle birşey gelen arkadaşlar varsan yardımcı olurlarsa sevinirim.



  • ya bende de hafıza kartı var... Telefona takıyorum görmüyo... Hafıza kartı bozuk diyo.. Bilgisayara takıyorum içine giriyoruym fakat hiiç bir şey silemiyorum.. Biçimlendirme de yapamıyorum... Hiiç bir şey silemiyom.. yardım ederseniz sewinirim .. bir program var mı acaba
  • Dostum senin kart gerçekten bozuk herhalde. Ben kartımın bozuk olmadığını biliyorum ama benimkinide bilgisayar görmüyor. Telefonda canavar gibi çalışıyor. Bilmemki derdimize bir çare bulunurmu.
  • Aynı Veri Yoluyla Çalısan Başka Bir Okuyucu veya kart oldugu için görmeyebilir bi çakışma var
  • Hocam bunun çakışmayla falan ilgisi olduğunu sanmıyorum ve bu sorunla ben ilk defa karşılaşıyorum ama bir sürü insan geliyor dükkana bu sorundan dolayı zaten kart başka bilgisayarlarda ve farklı kart okuyucularla denendi kartta sorun olma ihtimali yok. Bütün bilgisayarlardada çakışma olamayacağı için sorun farklı yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.