Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği okuyan/mezun var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belli başlı sorularım vardı da zamanını ayırabilecek varsa şu yeni üniversite adayı kardeşinize :)

    Not: DH'de bulunan bm' ile ilgili neredeyse tüm başlıkları okudum o yüzden buraya da yazmak istedim, farklı insanlardan bilgi almak istiyorum sadece.



  • Injusticiaa I kullanıcısına yanıt
    Sor kardeşim stajdan yeni çıktım eve giderken cevaplayayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 12 Temmuz 2016; 16:40:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorabilirsin.
    3. sınıfa gectim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada sorabilirsin . 3. sınıfa geçtim bende
  • takipp
  • Sanırım soru sormaycak.
    Okuyan ya da mezun olan var mı diye merak etmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda2Mavi A kullanıcısına yanıt
    pm'den yöneltiyorum soruları hocam :) size de yollayabilirim cevaplayacak vaktiniz varsa :D
  • Injusticiaa I kullanıcısına yanıt
    Olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde gorsek olmaz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cakiroglu_m.ali kullanıcısına yanıt
    Olur tabi :D

    1-Nereden mezunsunuz, en azından yaşadığınız bölgeden bilgiler almayı isterim. Konum olarak olsun, mekan yoğunluğu-insan ilişkileri ve yoğunluğu açısından, teknolojik açıdan, iş bulma açısından gibi.

    2-Bilgisayar mühendisliği gerçekten isteyerek yapacağımdan dolayı zordur elbette ama nerden nasıl başlamalıyım(hazırlık da okuyacağım yani ingilizce şart olduğunu öğrendim ki yazılım dalı full ingilizce, türkçe kaynaksızlığından dolayı mantıklı olarak), ne yönde ilerlememi önerirsiniz veya daha doğrusu hangi yolların önü açıktır, veya kendimin bulacağı yolda ilerlemem için her dala ait ortak öneriler bulunur ya hani onları söyleseniz de olur. Sonuç olarak gittim üniversiteye ilk hazırlık gününden 5 sene içinde nasıl bi yol izlemeliyim, her şeyi içinde barındıracak şekilde en iyi nasıl faydalanıp mezun olduğumda işte ben temeli tamamladım diyebilirim ve iş imkanlarımı arttırabilirim? [ çok uzun bi soru oldu ama geleceğim söz konusu olunca yardırabiliyorum hocam kusura bakmayın :) ]

    3-Bilgisayar mühendisliğinde mezun olduktan hemen sonra itü-odtü-bilkent tarzı üniversiteler hariç sakarya-kocaeli tarzı üniversitelerden mezun olunca iş sıkıntısı çok fazlaymış dendi çoğunlukla duyduğum kadarıyla, sizce nedir bu durum(belki öğrenciler yeterince çabalamayıp vize-final haftası olarak sadece haftalık çalışmış olma ihtimali aklıma gelmedi değil ama ya böyle olmadığı halde öyleyse sorusu da aklımı kurcalıyor bir açıklık getirseniz çok memnum kalırım hocam)
    4-On parmak sizce şart mı öyle sekreterler gibi? çünkü ben on parmağımın çoğunlukla 6 parmağını aktif kullanıyorum (baş ve serçe parmaklar hariç) bu beni illah ki biraz yavaşlatacaktır ama bu meslekte klavye hızı ne kadar önemlidir onu tam öğreneyim ki ona göre çalışma yapayım istedim.

    5-Bu "analitik kafayla çözüm üretmek" cümlesini sürekli duydum, bunu uygulayın diyorlar çoğunluk. Bu cümle tam olarak ne anlama geliyor, nasıl geliştirebilirim bunu, dersler ilk sene basit sonradan zorlaşıyormuş doğal olarak derslere hazırlıklı gitmem gerektiğini göz önünde bulundurursak bu özelliği nasıl geliştirip diğerlerine oranla öne geçmek bir yana kendimi mezun oluncaya dek 1.seviyeden 5.seviyeye değil de 10-15.seviyelere nasıl çıkarabilirim? Sitedir, kitaptır, videodur, çeşitli kaynaklardır, projelerdir hakkında önerileriniz nedir hocam?




  • Injusticiaa I kullanıcısına yanıt
    Hocam bende seneye tercih yapacagim insallah ve bu forumda bu konuda bilgili vok kisi var. Baskalarinin tecrubelerinden faydalanmak istedim. O yuzden yazdim. Cok tesekkur ederim hocam. Takibe aldim. Cevap geldikce bakmaya calisacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cakiroglu_m.ali kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun, cevaplamak isteyen büyüklerimizi bekleriz bilgiler önemli :)
  • 2010 mezunuyum.
  • Hocam sorulari ozelden cevaplayanlar varsa bile buraya da ekleyebilirler mi ve yeni konuya dahil olan hocalarim soruyu bir kac mesaj oncesinde yazmis hocam onlari cevaplarlarsa bizi mutlu ederler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coder73 C kullanıcısına yanıt
    soruları maddeler halinde cevaplayabilir misiniz hocam mümkünse gerektiği kadar detaya inerek :]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.