Şimdi Ara

Bıktım şu minibüsçü teröründen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş 1 saat kadar önce Hadımköy'den minibüse bindim Arnavutköy'e gelmek üzere. Arabada 3 5 tane liseli kız var ama öyle böyle değil bıyıklılar falan yani kese kağıdıda çözüm değil öyle kızlar Herneyse ben de bindim dolmuşa ayaktayım 5dk sonra hareket etti. Kardeşim bu nasıl bir arabadır heryeri ayrı oynuyor hurdanın da hurdası, şoför zaten ayrı bir Dünya'da, kızları görünce moda girmiş barzo sanki Travego kullanıyor yaşı en fazla 22 23. Araç biraz hızlanıyo vites 3ten 2ye atıyor araba yığılıyor öne doğru 3 4 kere aynısını yaptı. Transit bunu solladı zoruna gitti buna hareketler yapıyo arkasına kadar yanaşıyor aragazı çekiyor artislik yapıyo ama araba yolda düz gidemiyor. Transiti sollarken az daha Sazlıbosna barajına uçuyorduk. Bir elinde telefon diğerinde sigara kolu camdan dışarda dirseğiyle direksiyonu tutuyor arada bir aynadan kızları kesiyor.( Kız demeye şahit ister) Be şerefsiz dedim sen insan taşıyosun bukadar mı sorumsuz olur bu kadar mı cahil olur bir insan, seni oraya oturtanın sana o ehliyeti verenin.. daha ne söyleyim bilmiyorum kasapların arabasında gidip geliyoruz başka birşey değil. Bu devletide ... bu kadar yaygın olan bir ulaşım sistemi hiç mi denetlenmez hiç mi kontrol edilmez bu insanlar kimlere emanet, bu arabaların durumu nasıl. Bizim buralar şehir merkezinden biraz uzak çok iyi biliyorum polis bunların hepsinden çorbasını alıyor görmezden geliyor. Çoluk çocuğun arabasında gidiyoruz Allah'a emanet buna bir çözüm bulmaları gerek. Bu yaşadığım ilk değil dolmuşlarda çok kazalara denk geldim çokta kazalar atlattım.Sizlerin görüşleri neler?.







  • Nadir de olsa minibüs kullanma mecburiyetindeyim ama gerçekten yaptıkları çekilir türden değil. Abuk zubuk araba kullananlardan tut yolda sinyal vermeden şerit değiştirip sonra millete küfür edenlere kadar..Bir çok minibüsçüden nefret ediyorum. Ha iyi olanları , düzgün kullananları yok mu ? Var , ama elle sayılacak kadar.
  • öyle dolmuş şöförlerininde.o dolmuşa binip para vermeyenlerinde hepsinin allah bin belasını versin al birini vur ötekine.
  • 20-25 yaşındaki minibüs şöförlerinin hepsi apaçi.Benimde canımı sıkıyorlar bazen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: u_eskici

    Arkadaş 1 saat kadar önce Hadımköy'den minibüse bindim Arnavutköy'e gelmek üzere. Arabada 3 5 tane liseli kız var ama öyle böyle değil bıyıklılar falan yani kese kağıdıda çözüm değil öyle kızlar Herneyse ben de bindim dolmuşa ayaktayım 5dk sonra hareket etti. Kardeşim bu nasıl bir arabadır heryeri ayrı oynuyor hurdanın da hurdası, şoför zaten ayrı bir Dünya'da, kızları görünce moda girmiş barzo sanki Travego kullanıyor yaşı en fazla 22 23. Araç biraz hızlanıyo vites 3ten 2ye atıyor araba yığılıyor öne doğru 3 4 kere aynısını yaptı. Transit bunu solladı zoruna gitti buna hareketler yapıyo arkasına kadar yanaşıyor aragazı çekiyor artislik yapıyo ama araba yolda düz gidemiyor. Transiti sollarken az daha Sazlıbosna barajına uçuyorduk. Bir elinde telefon diğerinde sigara kolu camdan dışarda dirseğiyle direksiyonu tutuyor arada bir aynadan kızları kesiyor.( Kız demeye şahit ister) Be şerefsiz dedim sen insan taşıyosun bukadar mı sorumsuz olur bu kadar mı cahil olur bir insan, seni oraya oturtanın sana o ehliyeti verenin.. daha ne söyleyim bilmiyorum kasapların arabasında gidip geliyoruz başka birşey değil. Bu devletide ... bu kadar yaygın olan bir ulaşım sistemi hiç mi denetlenmez hiç mi kontrol edilmez bu insanlar kimlere emanet, bu arabaların durumu nasıl. Bizim buralar şehir merkezinden biraz uzak çok iyi biliyorum polis bunların hepsinden çorbasını alıyor görmezden geliyor. Çoluk çocuğun arabasında gidiyoruz Allah'a emanet buna bir çözüm bulmaları gerek. Bu yaşadığım ilk değil dolmuşlarda çok kazalara denk geldim çokta kazalar atlattım.Sizlerin görüşleri neler?.

    Kızlar güzel olsa kessin ama dimi hatta beraber kesersiniz




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.