Şimdi Ara

Beyin olmadan otomatik 4000 devirde vtec acma projesi Önemli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracım CD4 accord üzerine F23 Z5 MOTOR KOYDUM HALİ HAZIRDA OLAN BEYİN İLE VTEC açılmıyor hali ile ben vtec e tuş taktım ama bu iş tuş ile cok randumanlı olmuyor.

    Bende ardino ile 4000 devirde vtec valfini acacak bir proje yaptım ama benim bu projemde devir saatine gelen sinyali bir sekilde ardinoya akyarmam gerekiyor.

    Bu sinyali devir saatine gelen kaablodan alabilirmiyim bu kablo hangi kablo bu konuda yardımcı olabilirmisiiniz isteyene ardino semasını veririm yardımcı olursanız sevinirim :)



    iletişim Talip akbudak

    0536 509 3077

    0534 691 8746




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talip Akbudak -- 16 Mayıs 2024; 21:34:21 >



  • devir saatini söküp devir saatine gelen kabloyu takip edip kaynağını bulabilir veya tam devir saati girişinden paralel kablo çekebilirsin sonrasında bu çektiğin kablodan gelen veriyi ardunio analog bağlantısına bağlayıp anlamlandıracaksın sonrasında ise yazdığın kodla röle tetikleyip switch edeceksin.

  • rayli82 kullanıcısına yanıt

    İşte benim derdim o kablonun hangisi olduğu usta o kabloyu bulup ardinoya oradan bşr baglantı çekmem gerekiyor o bölümün şeması varmı hiç bilgiğin yerde kabloların nereye gittiğini gösteren bir şema

  • Talip Akbudak kullanıcısına yanıt
    Hocam devir saatini söküp tüm kablolara jumper atıp analog okuma yap eski aracın şemasını bilgisini bulman zor olur devir saatine gelen kaç kablo olabilir ki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.