Şimdi Ara

Beta balığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugun beta balığımı akvaryum dışında ölü buldum acaba akvaryum dışına kendisini dışarı atma sebebi ne olabılır vede beta balığı akvaryum dışına kendını nasıl atar ?



  • eyup977 E kullanıcısına yanıt
    kendısını atamazda evde kucuk cocuk falan varsa o yapmıs olabılır
  • Strese girdiklerinde akvaryumunda suyu yüksekse ağzı açıksa atladıklarını duymuştum, bende beta bakıyorum suyu çok doldurmamaya hep dikkat ederim, üzüldüm keşke sizde önlem alsaydınız :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakomako123

    kendısını atamazda evde kucuk cocuk falan varsa o yapmıs olabılır

    Bettalar kendisini akvaryumdan atabilir. Yaşadıkları ortamı sevmedikleri zaman veya herhangi bir sebepten dolayı stres yaptıkları zaman bu şekilde intihar edebiliyorlar. Bu nedenle bettalar için kapaklı akvaryumlar tercih ediliyor. Her ne kadar böyle bir durumu yine de istemesek de zıpladıkları zaman kapağa çarpıp tekrar akvaryuma düşüyorlar. Kapaklı akvaryum bettalar için bu yüzden tercih sebebidir.
  • Bettaların doğasında var. Eğer uçan sinek vb bir şey dikkatini çektiyse yem gibi görüp zıplamışta olabilir. Üstünü tamamen cam vb bir şeyler olmasa da (sineklik teli ya da daha kullanışlısı tül perde gibi) kapatmakta fayda var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselozardali -- 27 Şubat 2014; 18:04:54 >
  • merhaba arkadaşlar
    3.5 yaşında erkek beta balığım var aldığımdan beri aynı şartlarda yaşıyor.3 gün önce yuvasına girdi ve gün içinde 1 kere çıktı sadece.yan yatıyor sürekli bazen kendini tipteki taşlara sürtüyor, büküyor ve hızlı hızlı S çiziyor.ne yapacağımı bilmiyorum onu öyle görmek beni mahvediyor çoğu kez öldüğünü sanıyorum çünkü hiç kıpırdmadan saatlerce durabiliyor.lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor?beta hastalıklarına baktım fakat ne olduğunu anlayamadım bir türlü.yardım ederseniz çok sevinirim :((((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.