Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1597. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.107
Cevap
667
Favori
2.299.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15951596159715981599
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HK-416 kullanıcısına yanıt

    hocam Commander markasına da bir şans vereceğim, siz sanki daha öncesinde ham maddeyi bilindik bi yerli firmadan mı alıyor demiştiniz? bi de aroma önerisi alacağım sizden Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

  • oski_58 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. İçerik Fransız dolum bigjoy tesisi diye biliyorum.

    Brownie whey, kola pre-w mevcut bende ikiside içim olarak çok lezzetli.

    Benim için firmanın en büyük artısı bigjoy tesisi kullanması. Bu tarz tesisler hileye hurdaya izin vermez.

    Ramazan kodunu kullanmayı unutmayın hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Equaties kullanıcısına yanıt

    Ben de 2300 gr. Torq çikolata aromalı whey protein kullandım. 2 günde shaker çöpe atılacak duruma geldi. Düzenli olarak Muscletech kullanan birisi olarak ürünü beğendim (özellikle tat) ve tam anlamıyla bir f/p ürünü.

  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    Supplement gurmesi yeni videoda, hammadde yerli diyodu. Firma sahipleriyle konuşmuştu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 26 Mart 2024; 11:25:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Breeking B kullanıcısına yanıt
    Doğrudur aroma Fransız olabilir tam bilgi sahibi değilim. Zaten artık her firma yerli wpc70 döndü ithal getiren sayılıdır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • solent S kullanıcısına yanıt
    https://www.mysupplement.com.tr/Creatine-Monohydrate?utm_source=ig&utm_medium=social_ads&utm_campaign=Mysupplement-+Sat%C4%B1%C5%9F+-Haftan%C4%B1n+%C4%B0ndirimi+-+Kombinasyonu&utm_content=Instagram_Stories&fbclid=PAAaaTzqmyMj7t0YO8CrCEVOoeb-YtW6OVCHHXLMqFtk_89iiAeHKU5iFeWMI_aem_AcQStVuQxLG5Y8PIFS3meSPgmF1QxRpmeC7izzVrCAmZPEtCCBhQYGGxlqLbjpJjWVOPdPe6lUF4S9ZYtXKciQB5

    My10 koduyla yarım kilo creatin 588 e geliyor. Yanında shaker ve gummys hediye. Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 26 Mart 2024; 18:36:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar ramazan bitip spora yavaş yavaş dönerken eksikleri tamamlayayım dedim. Commanderda şuan hem ramazan koduyla %20 indirim var hem de 1500 lira üzeri alışverişlerde multipowerın xxl protein barı hediye geliyormuş. Bence çok iyi kampanya artı ikisi kombin oluyor. Bir tadım etkinliğinde brownie aromalısını deneme şansım oldu içimi harikaydı midemde gastrit olmasına rağmen hiç rahatsız etmedi. Son mesajlarda da preworkout oldukça övülüyor. Şöyle bir sepet yaptım ben. 3000e ulaştığı için de 2 adet protein bar hediye gelecekmiş


    https://www.commandernutrition.com/collections/paketler/products/special-forces-backpack-all-include





    Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri




  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

    Ben sana deneyimi mi yazıyorum sen gelmiş içerik atıyorsun hocam. Sen bir kullan, hammadde kalitesi ürünün etkisini i nasıl değiştiriyor gör, şahit ol derim.


    Yerli üretimlerinin hepsi kötü bana göre. Ben hiçbirinden güzel etki alamadım. Bazı sitelerde abd menşeli preworkoutlar satılıyor ama çok pahalı. Bunlar dışında bildiğimi sitelerde satılan ürünler içerisinde iddaa ediyorum en iyisi olimp shot olan


    İçeriğe bakmak yanılgıya düşürüyor işte. Al aşağıya ABD menşeli Jack3d içeriğini bırakıyorum. Buna göre proteinocean 'ın preworkout 'u bundan iyi


    Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri



    Bizim ülkede preworkout = karıncalanma fazla yaparsa iyi yapmazsa kötü :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 27 Mart 2024; 1:0:4 >




  • Commander Whey sunduğu garanti güzel bende 2 farklı aroma da whey aldım ama bende nedense gaz yapıyor commander whey ..


    Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Son cümle rep+

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Bana da ssn refuel gaz yapmıştı ama garip bir şekilde aynı markanın ssn command ürünü gaz yapmadı.

    Commanderde ben gaz sorunu yaşamadım lakin markalara bağlı kalmaksızın Bazı ürünler bazı insanlara dokunabiliyor gaz/hazımsızlık yapabilir doğrudur . Çok rahatsız etmiyorsa başka aroma ürününü denersiniz belki o aroma size dokunmuş olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 27 Mart 2024; 10:14:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

    Hocam çok uzun süre kullandım diyorum. İyi bildiğim bir ürün. Türkiyede sizin kullanmış olduğunuz preworkoutlar evet sadece karıncalandırma yapıyor. Bunun sebebi de çoğu firma etiketin üzerine yazdığı diğer etmen maddeleri ürün içeriğine koymayıp sadece Beta-Alanine ve kafein ile pre-workout yapıyorlar. Sonuçta sadece karıncalandıran ve dinç hissettiren bir ürün çıkıyor. Güç,dayanıklılık etkisi vs yok. sonra spor salonlarında maymun gibi kaşınıp duran sporcular görüyoruz Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 


    Yukarıda paylaştığınız Jack3d de bulunan Arginine AKG başlı başına en pahalı hammaddelerden biri zaten pw ürünlerinde. Bu sebeple bir çok yerli firma koymuyor olabilir.. Jack3d yi de bu arada hem Türkiyede hem de y.dışında yaşarken bodybuildin.com üzerinden alarak uzun süreler kullandım. İyi bildiğim bir üründür.


    Benim düşüncem siz kullandığınız bir kaç markadan memnun kalmadınız ama hepsini kullanmadığınız için yaptığınız genelleme yanlış. Örneğin Commander Nutrition Overthrow preworkout u ciddi iyi çalışıyor. Bir denemenizde fayda var diye düşünüyorum. Etikette yazan içerik ile ürün içeriği aynı olan firmalar (emin olduklarımız) ürünleri sorunsuz diyebilirim. Commander in termojenik l-carnitini bile piyasadaki bir çok preworkout dan daha iyi çalışıyor örneğin..


    Bu tamamen markanın konumlandığı noktayla ilgili. Çok popüler markaların hileli ürünler yaptığına, ürün içeriklerini tam olmayan ürünler yaptığına şahit olmadık mı ? Hepsini gördük ve görmeye de devam ediyoruz ne yazık ki.. Ne yazık ki Tarım Bakanlığı bu konuda sıkı denetimler yapıp, sağlam cezalar kesene kadar dandik firmalar bu işleri yapmaya devam edecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 27 Mart 2024; 12:4:37 >




  • HK-416 kullanıcısına yanıt

    Dediğin doğru olabilir, çikolata ve çilek aromalı var bende. Çilek aromasını denemedim henüz. Aslında rahatsız edici boyutta değil kullanmaya da devam ediyorum. Sadece merak etim.

  • Marka ile ilgili bilginiz var mı? Ürün güzel göründü gözüme, fiyatı da iyi geldi



    Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri
    Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetlerihttps://swissnutrition.com
    SWISS WHEY PLATINUM 85+
    https://swissnutrition.com/swiss-whey-platinum-85
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    4.6 gram glutamin ilavesi var. Bcaasına da 4.1.1 oran vermisler, oda ilave gibi anlaşılıyor. Çünkü wheyin bcaası olsaydı oran olmazdı. Amino asit profili açık değil. Ben yarı fiyatına almam. Tercih sizin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 27 Mart 2024; 16:11:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eskiden bsn mi optimum mu muscletech mi tartışması olurdu. sonra scitec e falna geçildi. sonra xpro, supplementler protein tozu oldu. şu an da artık ismi duyulmamış firmalar tartışılıyor. bu konu bu ülkenin özeti :) öğrenciyken optimum aşağısı ağzıma sürmezdim, şimdi çalışıyorum alamıyorum.


    bu kadar rahat hile yapılabilen bir üründe nasıl güvenebiliyorsunuz onu da anlamıyorum. 1 ölçek ismi duyulmamış içeceğinize yarım ölçek normal ürün için daha iyi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 28 Mart 2024; 11:19:28 >
  • nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen karşı değilim yerli firmaların da bu işe girmesine, sonuçta yapılan ve satılan şey süt ürünü, kolaylıkla bu ülkede de yapılıp satılabilir. O yüzden yeni markaların çıkmasından ziyade devlet kurumlarının hiçbir halta yaramaması daha büyük bir sorun. Bu ürünler bir bakıma gıda ürünü, üretim yerleri vs. belli zaten, rastgele gidip denetleme yapıp bunları resmi kaynaklardan paylaşmak bu kadar zor olmasa gerek ama tabi Türkiye'de yaşadığımız aklıma geliyor...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    İlk cümlenize sonuna kadar katılıyorum. Bizde burada asla yerli firma önermiyorduk.

    İkinci cümlenize katılmıyorum. İşini iyi yapan hakkıyla ürün üreten firmalara şans vermek lazım. Zamanında ithal dediğimiz yok satan mp arnold iron whey, inner armour whey hileden dolayı toplatılıp yurt dışında satışı yasaklamıştı. Her ithalde iyi değil belli başlı yerli markalar iyidir şans vermenizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sizlerin değerli yorumları sayesinde commander'den üçlü paket aldım. Bu kadar güzel tartışma ve yorumlar sayesinde proteinocn dan kurtuldum sanırım. oldum olası tadını beğenmiyordum. bundan umutluyum.

  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    İnsanlara faydamız dokunuyorsa ne mutlu maksat uygun fiyata kaliteli ürün almak.

    P.o demişken 2 ölçek po pre-w içtim çalışmadı 2 sefer denedim bunu dün akşam commander pre-w içtim 1.5 ölçek kulaklarıma kadar karıncalanma yaptı. Bazı arkadaşlar yok herşey karıncalanma değil focus vs diyor ama pre-w en temel özelliği karıncalanma yapması değil midir. Yıllarca biz mi yanlış bildik.

    Ben eski sistem adamıyım protein tozu beklediğinde çürük kokacak,pre-w karıncalanma yapacak,termojenik vücudu ısıtacak terleme yapacak gibi. Focus mocus bilmem ben. Ben yıllardır ağırlıklara focusum zaten gerek yok böyle kelimelere.

    Daha sonra detaylı araştırma yaptım forumlar ve sözlüklerde. heromega,run,ronic,greezone,nutriking,musclebalance ürünlerinin aynı fabrikada dolum yapıldığını öğrendim.
    (Commanderin dolum tesisinin bigjoyla aynı olması burada önemli işte her zaman söylediğim şey)

    enkadan,astosandan wpc35 alındığını öğrendim (ismini vermeyeceğim bazı markalar tüzelinde).

    Torq hakkında düşüncelerim malum 2 sayfa üstte belirtmiştim.

    Hiçbir firma benim firmam veya ekmek yediğim firma değil hepsine eşit uzaklıktayım ama commander şu an fiyat/performans olarak benim için ön sıralarda. İnşallah bozmazlar da nasiplenmeye devam ederiz.

    Po hakkında da sözlükte şöyle bir yazı gördüm. Ürünün çalışmadığı tek metabolizma ben değilmişim. Marka hakkında tüm izlenimim tamamen değişti.
    Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

    Markalar ve ürünler hakkında olumsuz bir yorumum yoktur. Destek ürünleri kişiden kişiye etki farklılığı gösterebilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 15951596159715981599
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.