Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2595. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.345
Cevap
177
Favori
1.309.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25932594259525962597
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt

    Bende heryerde yazıyorum insanlar anlamıyor gerçekten tinerci diyorlar bazen hak veriyorum.Adam 18 yaşından beri A takımda oynuyor 35 yaşına geldi hala faul yapmadan top kapmayı öğrenemedi.Her derbide bir canlı bombalık yapmazsa olmaz.Bu adam yıllarca nasıl takım kaptanı olarak Beşiktaşta bulunuyor gerçekten inanılmaz.Beyfendi 1-2 tane kayarak topu taca gönderecek diye yıllarca bu adama nasıl katlanıyorlar inanılmaz gerçekten

  • yine ve yeniden her şey tek bir noktayı işaret ediyor.


    bu kadro ile iyi top oynamak mümkün değil. zamanında pendik'ten de mi kötü kadromuz diyenler vardı. evet abi kötü. kadro sadece fifa'daki gibi oyuncu gücüne bakarak ölçülmüyor işte. kimse de böyle öğütücü gibi adam yiyen kulübe gelmek istemez.


    şu an takımın en yetenekli ve kariyerlileri dahil olmak üzere, kimse uğraşmıyor. uğraşırsan tek başına kalıyorsun, olduğundan daha kötü görünüyorsun. bir yandan da takıma ihanet edenler var, ki bunları neden oynatmıyorsun diye td'leri topa tutan taraftarlar vardı.


    iyi futbolun önemli ayaklarından biri de iyi kadro. senin beklerinin ikisi de çalışmıyor. sadece bu bile ligdeki tüm takımlardan kötü oynamana sebebiyet verebilir. bekin önemini kavrayamıyor insanlar. en çok uğraşan oyuncun necip. onun da yetenek seviyesi ve futbol iq'su belli.


    hücumda elle tutulur tek oyuncun semih. o da kanat forvet oynarsa verimli. bir kanat forvetin verimli oynaması için de iyi hücumcularla oynaması lazım. semih de kayboluyor doğal olarak.


    musrati'ye muci'ye falan laf yapan adamlara sakın ola laf anlatmaya kalkmayın bence. gerek yok. hele musrati olayının birebir aynısını yaşamış bir kulüp beşiktaş daha önce :D


    şimdi bu kadroyu bu kadar kötü durumdaki futbolcuları göndermeden yenileyemezsin. bu kadar kötü durumdaki futbolcuları da kolay gönderemezsin.


    yönetim burada varını yoğunu ortaya koymalı. ama bunu sezon ortasında yapamaz. üç beş cılız sese kulak asmaya gerek yok. henüz yönetimlik bir şey olmadı. he ama sezon sonunda hala hareketsizlik olursa işte o zaman taraftar içinde bekleyen kesim topuyla tüfeğiyle gelir yönetimin üzerine.


    gerçek taraftar ne yapması gerektiğini biliyor zaten. bu sezon çöp, kimse uğraşmıyor. bu sebeplerden adam yemeye gerek yok. seneye hareketlenme olması lazım.





  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Fred woralli bakkala gonderdiginde gol olmustu zaten.

    Sag bekte calimi yiyen woral sol bekte irfani karsilayan yine worall defansin nekadar dengesiz oldugunu gorun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takimin dengesini abubakar rebic gibi adamlar bozuyo dusunsenizya ayni takimdasiniz adamlar parayi cuvalla goturuyo hep sakatlar kafalarina gore takiliyolar dogal olarak futbolcularda bizmi kurtarcaz bu takimi derler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Rafael Sobis bütün sıkıntıları çözer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Normalde boş iş değil, yasal bağlayıcılığı var yalan beyanda bulunamazsın ama uygulamada öyle olmuyor o açıdan haklısın.

  • Musrati'den giren kazık ile kimse yüzleşmek istemiyor şu an için. Umarım takımdaki umursamaz havanın etkisindedir. Bu kadar da çöp olabileceği düşünmüyorum ama yeni sezona da kamp geçirmesine rağmen böyle başlarsa çok büyük sıkıntı.

  • bidarxx kullanıcısına yanıt

    Trezege Vardı. Kale Önünde Kaçırmıştım Hatta Hatırlıyorum. Zaten Bize Göre İyi Oynamışlardı. Biz Atak Yapamamıştık. O Zamana Göre 1 Tık Daha İyiyiz. Köyünün İyisi Yani. Trabzon O Zamana Göre Bir Kaç Tık İyi.

    Ama Tek Maç ve Farklı Motivasyonlar. Her Şey Olabilir. İlk Önce Ankaragücünü Geçelim. Sonrasına Ayrı Bakılır Sezonun Final Maçı Olur. Tarih ve Şehirde. Önemli Olacak. Umarım Bursa'ya Vermezler. Bursa'dayım Ama Mantıklı Değil. Konya Kabulumdur Mesela. Eskişehir Olabilir. Çok Sıcak Yerlerde Olmasın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hopali08 kullanıcısına yanıt

    Çok düşünüyorum bu soruyu o yüzden sormam lazım artık. Her kelime başı büyük harf yorulmuyor musun?  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Bu Soru Dejavu Oldu Bende:)

    Normal Yazmak Zor Benim İçin. 16 Yıldır Bu Şekilde Otomatikleşmiş. Sizin Gibi Yazmak İçin Ekstra Uğraşmam, Tek Tek Düzeltmem Lazım:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musrati'nin yanına onu tamamlayacak bir adam gelirse çok fayda verir takıma.

    Bir de değerini koruyan bir oyuncu. İstediğimiz an kârla satabiliriz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahtiyar iyileşirse defansın ortasında oynayacaktır. Şu an defanstan topla çıkabilecek stoper yok. Bu da çok büyük sıkıntı. Musrati için de bunun sorun yarattığını düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi takımımızı yerden yere vurmayı ne kadar seviyoruz evet tamam içimizde bu olmalı ama dışarıya yansıtılmamalı.

    Fener bizden çok daha üstün bir top mu oynadı hayır, bireysel hatalar futbolda olan bişey hemen gömüyoruz takımı.Daha az yapan kazanıyo golü beceren kazanıyo.


    Gs 1 tane sarı kart görmüyo, her fener maçında ofsayttan gol penaltı kırmızı mutlaka bizi böyle yeniyolar.fener bizle anca 11e 10 başediyo, en ufak pozisyonda penaltı istiyolar.Nusratiyi gömüyoruz ama hangi maçta böyle kırmızı çıkıyo bize bi sürü pozisyon es geçiliyo ama beşiktaşa çok rahat çıkıyo kartlar.


    Bunları yazınca ağlıyo oluyoruz asıl sürekli beşiktaşa penaltı atalım, onlarakırmızı kart gösterilsin diye yırtınan gs ve

    fenerli futbolcuları sahada görüyoruz kimsenin yorum yapmasına gerek yok.


    Evet biz beşiktaş taraftarı olarak oynanan futbol alıştığımız iyi futbol değil bizi yi oynarız ama yeniliriz.Bu taraftarı üzmez.Ama bu sene futbolumuz zayıf olunca herkes takıma yükleniyo.Fener gs bizi yıllardır kötü futbolla yendi ve kötü futbolla şampiyon oluyolar.Bu sene de işi tutturamadık ama 3 kaatla dönen bir ligimiz var bunu untmayalım.





  • erAn_ kullanıcısına yanıt
    Elinizdeki en iyi orta saha hala Gedson Fernandes. Musrati’yi tamamlayacak oyuncu bulayım diye onu da gönderirseniz seneye orta sıra takımı olursunuz. Musrati’den bir Atiba çıkmaz. Ne onun dinamikliği var ne de ofansif katkısı var. Bu transferi bizim Nzonzi transferine benzetiyorum. Bu tarza sahip oyuncular bitti mi tam bitiyor. Ben bu adamın bir daha 10M üstü transfer yapabileceğine ihtimal vermiyorum. 3’e 5’e okutup önünüze bakmanız lazım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • qaan77 Q kullanıcısına yanıt

    Bu da en anlamadığım eleştiri bu arada, kartlık hareket yapmazsan kart görmezsin yani. Mesela son Adana maçında, 90. dakikaya kadar Adana da sarı kart görmedi. Ondan önce Pendik maçı 2 takım da birer sarı kartla maçı götürdü, ekstradan Pendik 90. dakikada 1 sarı kart daha gördü. Alanya maçında Leroy Fer çift sarıdan atıldı ki ikisi de doğru karar bariz, başka kart gören oyuncu yok maçta zaten. Ha mesele kart standardıysa, büyüklere olan standartla diğer takımlara olan zaten yıllardır çok farklı, bu yeni bir şey değil. Musrati müdahalesi gibi net bir pozisyon oldu mu VAR'dan falan bir şekilde veriliyor yoksa.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü2024 -- 29 Nisan 2024; 14:11:49 >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    hacıahmet 8 oynayarak musratiyi rahatlatır diye düşünüyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kupaya şöyle çıkma durumu var mı acaba

    Mert
    Svenson worral bahtiyar masuaku
    Ox d.ege muçi
    Gedson semih rashica

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana kalırsa Gedson’un hücuma en uzak yerde olması lazım mesela yedek kulübesi ama orta sahamız yok. O yüzden Gedson’u 6 yapıp Al Musrati 8 deniyorlar mıdır acaba antrenmanlarda bilemem. Bana kalırsa oyunu önde oynamaya yardımcı olur hem de Musrati daha kilit paslar atıp şut çekebilir. Gedson gibi ileri geri yapamaz ama bu şekilde de hiçbir yere faydası yok ikisinin de.


    Semih kanatta oynamak istiyorsa Muçi acaba kanatta oynasa da Ox mu forvet arkası oynasa bilemedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    İşin özü plansız programsız yapılan yanlış transferlerin kurbanıyız. Taraftarın beklediği iştahlı pas oyununu oynayacak kadromuz yok.

    Orta saha konusunda Gedson normal bir takımda son 10-15 dk galibiyeti korumak için defansa yardım etsin diye koyarsın. Başka da bir faydasını göremezsin. Musrati gedson birbirini tamamlayan ikili asla olamaz. Bir Veli - Atiba ikilisi bile çok faydalı olurdu. Musratinin yanında oynayacak olan adam Atiba gibi örümcek olmalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muci ve musrati yi rahmi baba hediye ettiği için sıkıntı yok. Kötü çıkarsa fesih yaparız olur biter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 25932594259525962597
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.