Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] (2591. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: saranghapanida , HK-416 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
53.944
Cevap
196
Favori
1.266.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 25892590259125922593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allah kimseyi nskala savunacak kadar vasat sevici yapmasın😂😂😂 senin kafada olanlara necip onur Tayfur gibiler mustehak. Hadi eyvallah


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Necip yerine oynayacak adam Onur’du. Dünkü maç özelinde konuşuyorum Onur yerine Necip her türlü daha iyidir. 10 kişi kalmış takım zaten yenilecekti belli. Redmond gibi biri çıkıp fark yaratamadığı için kaçınılmaz. Abuş geçen seneki maçta bu sezona göre çok daha diriydi. İleride böyle bir adam da yokken yapacak bir şey yok.

    3 transfer yaptık zaten 1 tanesi sarıdan oynayamadı diğeri 20.dkda kırmızı yedi. En ufak şans yok takımda. Senelerdir arka arkaya 3 maç aynı 11 çıkamadık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratdem88 M kullanıcısına yanıt
    Yazılanı okumaktan acizsin. Yallah.
    Muhatap alıp cevap verende kabahat. Siz gibilere müstehak bu Necip falan. Nsakala çekti gitti savunan eden yok. Sen gibiler Necip savunmaya devam ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_90_03 -- 28 Nisan 2024; 14:49:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    😥😥😥😥😥😥 krala bak. Tamam la üzülme necipten daha iyilerine layıksın. Umut meras yeter sana😂😂😂




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdem88 -- 28 Nisan 2024; 14:59:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenilgilere değil de, aciz görünmemize fena sinirlendim. Resmen çaresiz amatör takım gibiydik. Maçın başında bizim oyuncuların dirilik gitti. Kondisyon diye birşey yok takımda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]

    Bu elemanın fikirleri genelde pek tutmasam da, şu an yapılanlar tam olarak bu aslında. Aynı şeyleri yazmaktan yorulduğum için resim atıyorum artık. Bir çok kişi günlük performansa göre oyuncuları ya fazla övüyor ya da gereksiz gömüyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neciple ilişiğimi biliç'in sağ bel oynattığı dönem kestim. Adamın kapasitesi bu yapacak birşey yok, necip o bölgeyi sadece idare eder onur oynasa ciddi fark yaratmazdı. karşısında oynadığı adam bizim bütün transfer sezonu peşinde koştuğumuz kişi. Artık bu zamandan sonra kimse göndermez onu. Necip'e varana kadar tartışılacak daha ciddi konular var. Takımın beyni yok, stoperi yok, forveti yok. İsyan eden adamı hiç yok.


    +Rashica ve muçi değişikliklerini serdarın yapmadığını düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 28 Nisan 2024; 15:16:17 >
  • Sağda çembırleyin oynamaliydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi özeti izledim de yediğimiz goller şaka mı?Adam göğsüyle indiriyor onu necip savunuyor golü atanı yine necip savunuyor defans nerde?İrfanın golünde de aynı, halı sahada bile o kadar boş bırakılmaz rakip.

    Bu takımın komple değişmesi lazım necip dahil.Adam 35 yaşına geldi hala çocuk muamelesi görüyor.Gençken idare ediyordu artık değil.

  • Necip falan degil olay, yani Necip beni oynatmazsaniz olay cikaririm diyen bir adam degil. Takim o kadar berbat ki oynatiyorlar iste. Necibe kufretmeye gerek yok. Necip ben starim demedi hicbir zaman. Olaya ters bakmayin yonetime falan kufredin Necip oynamak zorunda kaliyorsa.


    Ne yapsin Necip cikmiyorum ulan sahaya mi desin? O zaman da vatan haini ilan edersiniz.

  • irfan s kullanıcısına yanıt

    Reklam ve sponsorluk gelirleri de var. Kulübün yatırımları da mutlaka vardır.


    Gelirler TL ama enflasyonla paralel artıyor her şey, forma fiyatlarının, bilet fiyatlarının gitgide artışından yola çıkabilirsin.


    Avrupa para biriminin de kendi enflasyonu var. 10 yıl önceki 100 euro ile şimdiki 100 euro bir değil. Tabii ki TL ile kıyaslanmaz değer kaybı fakat sonuçta var.


    Taksitle alışveriş başarıdır.

  • inonu88 kullanıcısına yanıt

    Ben de diyorum ki neden hala 35 yaşına gelmiş necip ile oynuyoruz.Ona kızmayı bırakaı çok oldu.Değişim diyorum necip de dahil diyorum

  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

    Necip'ten daha iyi adam alınmıyor da ondan, o yüzden gelen hocalar da Necip'i tercih ediyor.


    Mesela Tayyip Talha sakatlanmasa gs'deki Abdulkerim gibi ya da daha iyi olacaktı. Şimdiki formu iyi değil, Worral da yetersiz, Colley de çok harika değil.


    İyi adam alınmazsa tabii ki Necip oynar, Cenk oynar.


    Ama bazıları bunlar oynamasın da kim oynarsa oynasın kafasındalar, günah keçisi olarak bu oyuncuları hedef alıyorlar.



    Mesela Saiss çok iyi bir defans oyuncusuydu ama o da keyfine göre oynuyordu. Şu an kadroda olan defans oynayan futbolcularımızın hepsi giden Saiss'ten kötü oyuncular.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 28 Nisan 2024; 16:11:21 >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

    Iste evet daha iyisi yok demek ki o da yonetimin ayibi olsun.

  • Futbol Biraz da Havaya Girme, Birlik Olma İşidir. Sezon Başlamadan Bile Biz O Durumu Hissedemedik ve Hep Olumsuz İlerledik. Her Geçen Gün Geriye Sardık. Sezon Başlamadan Ceyhun Konusu, Sezon Başı Kamplarına Alınmayan Oyuncular, Rakiplerin Agresif Transfer Yarışı, Medya Algısı ve Farklı Fikilerde Dağılan Taraftarlar. Yönetime Güvensizlik Artmıştı ve Sezona Kötü Başlamak Takımı Erkenden Dağıttı. Biz Sıradan Bir Takım Değiliz ki Orta Sıralar vb. İiin Moral Bozmadan Devam Edelim. Üst Sıradan Koptuysan Toparlaması Zordur ve Üstüne Yönetim Krizleri Teknik Kadronun Değişimleri vs

    Kamp Dönemi Öncesi İyi Bi Planlama Olmazsa Seneye de Umutsuz Başlarız. Sezona İyi Girip Motivasyonu Artırmak İçin Planlamayı Derin Yapmamız Lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kamp işi özellikle yerli hocalara bırakılmamalı. Şenol hoca da Sergen hoca da bu kondisyon işini beceremedi. Profesyonel ekip şart. Diğer ligler 60 senedir her kulvarda yarışıyor biz niye sudan çıkmış balık gibi olup ayak uyduramıyoruz? Tamam hakemler en büyük engel süreklş düdük ama bizim her türlü mücadeleyi en azından 90 dk götürecek tempoda olmamız lazım.


    Şenol hoca yükleme yapamamış takım koşamıyor böyle bir bahane olmamalı. Profesyonel ekip şart. Hiçbir bahane olmamalı artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergen Yalçın ya da Şenol Güneş gelirse yapılacak transferler tutarsa kısa vadede belki günü kurtarırsın sonuç yine değişmez aynı kaosa gireriz.Biri ben tükendim çare üretemiyorum deyip gitti öteki arkasına bakmadan gitti.Dünyada ikisinden başka Beşiktaş'ı çalıştıracak TD yok mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    İkisinin de bir daha bu kulüpten içeri girebileceğini düşünmüyorum ikisi de arkalarına bile bakmadan kaçtı hasan bey eskileri almak istemez herhalde!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BJK kullanıcısına yanıt

    Aynen katılıyorum. Dün mesela Necip olmasa sağ bek Onur oynayacakti. Hani her maç ıslıklanan. Necip ve Cenk benim her zaman yedek kulubesinde oturmalarini isteyebilecegim kalitede ve karakterde iki isim. Ama ilk 11 de oynadıkları zaman takımın kalitesi eksik kalıyor. O yuzden bu takima birkac kaliteli takviye şart. Ama ben bu yonetimden maalesef iyi transfer beklemiyorum. 23 milyon euro verip Musrati ve Muci'yi alanlara güvenemem. İnşallah yanılırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Şenol kondisyondan dönem dönem çekti bizde en iyi döneminde bile takım yorulduğunda oyunu bir türlü sete çeviremiyordu, takım oyunu komple bırakıyordu.

    Geçenlerde alonso iyi hocalarla çalıştı demiştin sanırım, sergende kötü hocalarla çalışmadı başta kondisyonun kralı milne sonrasında daum ve luce gibi isimlerden birşey öğrenmiştir değilmi ?

    İkinci sezon sorun sergen gezerken milletin sezonu açmasıydı. Şl üzeri takıma yükleme yapıldı ilk bir kaç hafta sırıtmasa da sonraki haftalar sezon sonu gibi top oynamaya başlamıştık. üzerine zaten sakatlıklar gelmeye başladı.

    Yine o sezon yapılan transferler çok geç katıldı +kondisyonu geç yiğen yaş almış oyunculardı. O sezonun sorumlusu bence anç'dir.


    Şenol'un kondisyoneri italyandı ama sergenin kimdi hatırlayamadım. İşin içinde bilim olduğun için kondisyonerler hiç birşeyi atlamaz ama hocanın zamanı yoksa yapacak birşey kalmıyor.

    Yada kendimden örnek vereyim. Hızlı sonuç almak için haftada 6 gün ağırlık çalıştım 2 ay sonunda kilo kontrolü yapamaz, yaptığım şeyden nefret eder hale geldim.

    Gün ve setleri düşürdüm, kademe kademe yükselttim şimdi aynı ilk günkü idman metodumla daha diri ve çevik haldeyim ama benim zamanım vardı.





  • 
Sayfa: önceki 25892590259125922593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.