Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] (2403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
54.185
Cevap
196
Favori
1.272.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24012402240324042405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Parayı yatirirsa açılıyor ama doğru değil deniyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trabzonspor'a verilecek cezanın rekor cezalardan birisi olması gerekiyor. Başta puan silme olmak üzere en az 10 maç seyircisiz izleme almaları gerek.
    Bakalım her devrin adamı yalaka fedarasyon ne yapacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Soruşturmalarda cürmün boyutu tam bilinemezse süresi belirsiz tedbir uygulanır. O durum netleşince yeniden yasağın başladığı zaman hesaba dahil edilerek belli bir dönem yasağa dönüşür.

    Bu kararda A.gücü ve Eyüp takımlarının ceza alması birileri için çanların çalmaya başladığı anlamına gelebilir. Usülsüzlüğü sürekli yapan ana aktör ansızın darbe alabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Federasyon, uluslararası kamuoyu tatmini için ek olarak A.gücü ve TS'ye en az bir yıl uluslararası turnuvalardan men cezası vermeli. Bence FIFA ve UEFA böyle bir yaptırım bekliyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 20 Mart 2024; 10:30:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seçimlerden önce Trabzona a ağır bir ceza veremezler ,vermezler..2 maç yabancı sahada oynama, holigan olduğu saptanan taraftarlara 1 yıl maça girememe cezası..o kadar...FB li bazı futbolculara da 2-3 maç oynamama cezası..Souza alt tarafı adamı ittirdi ,bunlar nefsi müdafaa olsa da uçan tekme, yerde yatan adama simültane öldürücü yumruk vs 3 maç verirler..GS nin şampiyonluğunu ilan ettiler böylece..Fener maç bitimi soyunma odasına yürümeyerek büyük provakasyona geldi.. Ali Koç boş yapıyor az ceza gelsin diye, ligden çekilecek yürek yok kimsede..Hasan Arat da kapılmış gerekirse biz de değerlendiririz çekilmeyi diye ama gereksiz laflar bence..Siz önce birlik olup badem bıyıklı kelin istifasını sağlayın..

  • Seçime 10 gün kaldı durun detaylı araştıracağız şu bu derken seçimi atlatmaya çalışırlar bence gelen talimat budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir maçta sahada ve dışarıda polis yok denecek kadar az..FB yönetimi maçtan önce kıyameti koparmalıydı Valilik ve Emn. Md nezdinde..

  • paramedical kullanıcısına yanıt
    Euroleague artık eski cazibesi olan bir turnuva değil çünkü. Uzun lig formatı süprizleri tamamen bitirdi. Her sene kimin final four yapacağı ilk 8'de olacağı zaten belli. Bizim için Eurocup daha iyi olur bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt

    Dedigin cezalar gelebilir. Ben fb li futbolculara ceza verilmeyebilecegini tahmin ediyorum. Tsye 3 mac stad kapama taraftara spordan men..300-500k para cezasi..hasan arat takimi ligden cekersede destek veririm. Hatta anadolu kulupleride ligden cekilip ligi bitirtmemeli..bu sezon kimse bulundugu yeri haketmedi..ligin iptali icin kulupler ligden cekilmeli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lindeman -- 20 Mart 2024; 11:47:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lindeman kullanıcısına yanıt

    Joseph e ceza verildiyse bunlara da verilmeli..Şahsi kanaatim nefs-i müdafaadır ,hiç ceza verilmemeli elbette..Ama FB ye operasyon çekildiği çok açık, taşları bağlayıp köpekleri salanlar, bazı FB li futbolculara da ceza vereceklerdir..Hem savunmaları da hazır Beşiktaşlı futbolcuya da ceza vermiştik diyerek..Böylece GS yürüyüp gidecek..İçişleri Bakanı açıklamasında FB li futbolcular için adli soruşturma yapılmayacak dedi ama bu sportif ceza almayacakları anlamına gelmiyor. Ligden çekilmek çözüm değil bence, Ali Koç show yapıyor oradan bir şey çıkmaz..Gerekirse alt lige ineriz diyor..Alt ligi uzaylılar mı idare ediyor?? Gene badem bıyıklı kelin idaresindesin ..Aslında yapılması gereken kulüpler birliği olarak sert bir bildiri yayınlayıp küçükekşi nin istifası, VAR kayıtlarının kem küm etmeden hepsinin açıklanması, varsa başka akılcı talepler hepsinin masaya getirilmesi ,bu herif istifa etmeden hiç bir maça çıkılmamasıdır..Sonrası rezaleti onlar düşünsün...Ama maalesef çoğu Anadolu kulübünün yönetimi iktidar tarafından tayin edildiği için bu iş de çok zor..Zaten sorunun en büyük kaynağı malum..ama ötesi bu sayfaların konusu değil zaten





  • Metin Tekin: "Ben Beşiktaş'ın bir teknik direktör arayışında olduğunu düşünüyorum. Fernando Santos'un ayrılması büyük bir maliyet değilmiş."
    (VOLE)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Santos gitti zaten. Bundan sonra alacakları karar kritik, umarım kantarın topuzunu kaçırıp bu seferde hücum ediyoruzu abartan birini getirmezler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Mart 2024; 12:18:37 >
  • Am@deus A kullanıcısına yanıt

    Bu 4 stoper ,2 ön libero oynatıyordu, gelen de 4 santrafor çıkartır..ayarını bulamadı bizim takım bir türlü..Üst de kalmadı akıl da..o yüzden artık Üst Akıl aramak beyhude..Azeriler bizden hoca transfer etmeye bakıyor..Yönetim Kurban Kurbanov peşinde ..Hayaller Flick gerçekler Ablan Kurban Olsun Sana  

  • Ben olsam gelmem. Bütün sezon çalışıp uğraşacaksın 2 düdüğe gidecek sezon. Can güvenliğin zaten yok. otto bariç, gerest, şenol güneş'e madde atılmadımı ?

    Süresiz erteleyeceksin bu ligleri, konuşan yöneticiyi futboldan men edeceksin.

    İngilterede şampiyonluk yarışı var mesela Arsenal yöneticisi: Ligi bitirmeyiz demiş. City: Bizde çekiliyoruz, bir sefer ölelim demiş  

    İlginç olan taraftarın bunları yemesi ve bunun üzerinden tartışması. Cehalet diz boyu... Bu ortamda bizim başkanda sametimle kurumsal yapı peşinde...

    Bu sezonu bitirelim kısmetse artık takip etmem bunu.

  • Am@deus A kullanıcısına yanıt

    Evet bu ülkede, her türlü seçim, dava ve sportif yarışmanın sonucu önceden belliyken çok da şey etmenin gereği yok paran varsa uzanacaksın sıcak bir kumsala, buzlu margarita+hatunlar takılacaksın  Ben de artık sadece IPTV den belirli maçları izleyip çenemi tutacağım..Malum emekliyim, Santos dan bile 5 yaş gencim..Gökhan Zan gibi artık benim de geleceğimi düşünmem gerek  

  • tartekin kullanıcısına yanıt

    Ben bodruma yerleştim hocam, forum ünvanım arada unutsam da emekli.  Anlattığın kişi ben oluyorum sanırım  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Mart 2024; 14:56:56 >
  • Am@deus A kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle sensin o zaman  ..Ben de torun biraz daha büyüsün diye bekliyorum, İST biteli çok oldu zaten..o taraflara kaçacağım temelli




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 20 Mart 2024; 14:59:36 >
  • tartekin kullanıcısına yanıt

    Hiç bekleme hocam hayatın derdi bitmez. Meşhur karikatür geldi aklıma; adam köprünün üzerinde o olsa bu olsa diyor halbuki ölmüş köprü sırat köprüsü.

  • Am@deus A kullanıcısına yanıt

       

  • Bunak Cenki hazır ve formda buluyormuş o yüzden oynatıyormuş, resmn alzeihmer hastası bu adam şaka gibi.



  • 
Sayfa: önceki 24012402240324042405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.