Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.843
Cevap
113
Favori
1.019.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15381539154015411542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Katılmıyorum. Hakem demek objektiflik demek eğer korkuyorsan bu işi yapmayacaksın. Parasını yiyorsan hakkını vereceksin. Bir hakim davada aman şu tarafı kırmayalım aman bu tarafa yanlış yaptık buradan oraya biraz daha verelim diyemez. Kurallar neyse o.



    VAR olduğu halde hala verilmeyen şeyler komedi. Düzeleceğine dair de gram umudum yok.

  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Hakim kararları bazı davalar dışında kamuoyuna yansımıyor bu yansıyor temel fark o zaten. İnan hakemlik kolay meslek değil, bu ortamda yapmak hele çok daha zor ben anlıyorum hakemleri. İyi yönetiyorlar demiyorum da, bunun sebebi bizleriz yani. Futbol ortamı komple bozuk, bu değişmeden hakemler de beklenen performansı gösteremezler. Bunun için de futbolun bir ölüm-kalım meselesi değil bir sosyalleşme aracı bir oyun olduğunun anlaşılması gerekiyor.

  • Aşağıda bana sallayan eleman Sen Beşiktaşlı bile değilsin benim gözümde. Yanlış konuya yazıyorsun. gs konusu değil burası. Senin doğrun gs güzellemesi yapmak benim doğrum bu değil. Ben takıma mükemmel süper oynadık hak ettiler demedim zaten. gs nin hak ettiğini söylemen gizli hayranlıktır. İttire kaktıra kaç penaltı çalındı bu adamlara? Bi de bunu her takıma hakem hatası yapılıyora bağlamış. Dün dahi penaltısı verilmedi Beşiktaşımın. O yüzden gs konusundan devam et.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • clyme kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi tipler bundan anlıyorsunuz. İşine geldiğinde hakem de hata yapar gelmeyince adalet diyen tiplersiniz. Bana bakış açısı bilmem de diyerek demagoji yapma boşa.

    Kendini anlatmışsın. 90 larda olanları dünya biliyor. O bakış açını düzelt önce sen. Vahap beyaz Ahmet Çakarı anlat ya da Metin Tokatı anlat. Sen bu kafayla nasıl türedin? Benim görüşüm seni alakadar etmez etmiyorda.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mert
    Rosier
    Onur
    Tayyip
    Masuaku
    Gedson
    Salih
    Tayfur-yedek olarak kalabilir
    Ghezzal-sakatlık sorunu çözülürse
    Redmond
    Cenk
    Aboubakar

    Gelecek sezona en az 10 transfer gerekiyor ilk11 seviyesinde çok az oyuncumuz var ama bu yönetimle işimiz çok zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    söylediklerin o kadar komik ki Bjk hep magdur edilmiş, dar görüşlü olmannin nedeni senin gibi konuşmayan insanlarin Beşiktaşliligini sorgulayamazsin, bizim takimdan biri yapsa yine ayni düşünürüm.sen misin Bjkli olmanin seviyesi? Ahmet ercanlar, Ahmet konanc var sen onlarin modelisin. O yüzden sana düşmez Bjkligi sorgulamak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clyme kullanıcısına yanıt
    Kimseyi sorguladığımız yok. Kendi görüşüm bu gibi doğrucu(!) rakibi öven görüşler yüzünden yıllarca Beşiktaş mağdur edilmiş. Hakkını talep etmiyor gs iyiydi diyor. Önce hakkını iste. Takım kötü veya iyi sonra değerlendirirsin. Ayrıca Aç tarihe bak. İşine geldiği gibi yorumladığından göremezsin. 96 ya kadar şampiyonluk sayılarımız eşit. (11-11) o yüzden o geniş düşüncenle sonra ne olduysa yükselişe geçtin onu geniş düşüncenle bi ölç diyeceğim de sanmam. Çünkü sizler adalet değil ayrıcalık üzerine bi lig istiyorsunuz. Bunun timsali de gs dir.
    Ayrıca Komik veya değil bunu değerlendirmek sana düşmez. Benim yorumum beni ilgilendirir. Dar veya geniş bunu ölçme değerlendirme uzmanı da değilsin. Bana yazan sensin. Yorumlarımı Görmezden gelirsin olur biter. Sen de Fatih terimin, Hasan şaşın başka modelisin oldu mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

    Sorma hocam, bu sezon 9 beraberlik 4 maglubiyet almislar, bunlarin hic birini üstüne almiyor. Nasil bu kadar mac puan kaybedip şampiyon olabiliriz diye sormuyor ama başka bir Beşiktaşli sen ilk once kendi maclarini kazan ondan sonra bunu konuşalim dediginde sen Bjk li olamazsin diyor. Bak hele hele


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde futbolda boyle maclar olur olmayacak goller yersin puan kaybedersin. Son ve bu maca bu sekilde gelmesi sanssizlik oldu. Mertin bariz hatalari var ama bu kadar kredisi olur iyi kaleci bize cok mac ta kazandirdi adam asmaya gerek yok.


    15 mac ustutste kazanmak zorunda degil hicbir takim bu arada. Yani son 15 mac 13 galibiyet mi ne var. Takim da 8-9 as olabilecek oyuncu var degisiklikleri 80 de yapiyoruz genelde.


    Besiktasa ve Atibaya koca bir tesekkur etmek lazim Ismail sonrasi donem icin. Atiba da keske maca her turlu girseydi ikinciligi falan bosverin.

  • Edelion kullanıcısına yanıt

    Bahane arayana bahane bol.Memnunsun sonuçtan sanırım.Yoksa bende bir ton bahane uydururrum.Bende bilirim bahaneleri.


    Dünkü maç öyle her maçı kazanamazsın formunda bir maç değildi.Tabi izlemediysen bilemem.3-3 olmuş maça bahane çıkıyorsun.2-0 dan 2-3 olmuş maça dediklerine bak.Hadi bir anda rakip 2-0 öne geçer çeviremezsin anlarım iyi oynar rakip seninki bahanesi olmayan bir saçmalık yenilen goller vs.

  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Onlar için klasik tarife.

  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Bende onu diyorum şu son maç böyle saçmalıklar yapıyorsan paşa adana maçından gelen puan durumun hiç bir önemi yok.Boşa çaba.Zaten yerin belliydi.

  • lindeman kullanıcısına yanıt

    Para var kafa yok bunlarda menajerlerin oyuncağı olmuşlar.

  • Lazzow kullanıcısına yanıt

    Yediği gol de gol değil hadi 1 olsa neyse diyeceğim 3 golün 3 üde mi rezalet olur.Tamamen kaleci hatası.Ersin oynasaydı bari bu kadar berbatsan.Ersin yakından iyi uzaktan kötü bir kaleciydi.Dün hep yakın mesafeden goller yedi saçma sapan.İlk gol bir uzak mesafeydi onda da tuttuğu topu yumurtladı komedi biçimde.Dün açık ara maçın en rezili bu Mert'ti bahanesi yok bunun.Çünkü rakibin 3 şutu var sadece 3 hepside gol.


    Bak bu ligin son maçı birde .Ha olduda burada diyorlar ya yok konferans ligi finali olur kupa alır.Al bunla diyelim ki imkansız bir şekilde çıktın finale ki imkansız ötesi böyle bir şey yaptı.Bu kalecinin hali ne olur.Aman ya canım mı dersin yoksa çarmıha mı gerersin.Bu Mert denen bu maç değil paşa maçında da berbattı dikkatten kaçtı galip gelindi ya.Adana maçında da kötüydü.Galip gelince unutuluyor ama gerçekler bu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 8 Haziran 2023; 13:52:4 >
  • Ülke futbolun geldği yer.





    ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi
  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt
    Yıllardır maç kaçırmam, maçın 5 dakikasını bile kaçırsam 1 hafta uyku uyuyamıyorum. Beni şak şakçı taraftarlarla karıştırma, Beşiktaş için canımı veririm ben. Anlamıyorum sadece haftada 1 maç mı izliyorsunuz, dünya futbolunu hiç mi izlemiyorsunuz aklım almıyor. Hatalı gol yenmiş, takım moralmen düşmüş, rakibin kilidini açamıyorsun, yedekten oyunun seyrini değiştirecek adam yok ben bunları söylüyorum sen çıkmış ne diyorsun. Yazdıklarımdan sonuçtan memnun olduğumu çıkardıysan tartışmaya gerek yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt
    Dolar bile Efsaneye saygısından ayağa kalkmış asker selamına durmuş 🫡🫡🫡



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 8 Haziran 2023; 14:52:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wellinton

    Umut Meraş

    Dele alli

    Nkodou

    Muleka ( zarar etmeden elden çıkartılmalı )


    Bunlardan acilen kurtulmamız lazım.


    Cenk tosun

    Omar colley

    Hadziametovic

    Salih



    Bu oyuncular bana göre Bjk da yedek olabilecek oyunculardır. Yerlerine ilk 11 e çok iyi 4 tane üst düzey kaliteli transfer şart. Yoksa önümüzdeki sezonda birşey olmaz. Bir şekilde Saiss i elde tutup sağ stopere kaliteli bir oyuncu aldıkmı o bölge tamamdır.

  • 
Sayfa: önceki 15381539154015411542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.