Şimdi Ara

BEN NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkeze iyi akşamlar.
    arkadaşlar W800i şokunu yeni yeni atlatıyorum. 4 GB bellek desteği ve herşeyden önce hi-fi özelliği iptal olduğu için karamsarlığa düşmüş durumdayım. şimdi sormak istediğim bir soru var. ben yoğun bir şekilde ebook okumak istiyorum. fakat mp3 dinlemek istiyorum. k750i - w800i - p910i arasında bir seçim yapmam lazım. fotoğraf kalitesi mp3 kalitesine verdiğim önemin yarısı. ama pdf fotoğraf kalitesine verdiğim önemden daha fazla. dengeler alt üst. ne yapacam bilemedim. k750i nin mp3 performansı p910i den çok çok iyimi? p910i şu anda hepsinden ağır basıyor. sizce ne yapmalıyım?



  • sıkma canını
  • sıkıyorum ama.
  • öncelikle geçmiş olsun umarım se'nin sizlere yaptığı darbeyi kısa sürede atlatırsınız üçü arasından bence p910i fiyatı da düştü
  • evet zaten fiyatı çok iyi bir durumda. 820 YTL ye sıfır ve garantili 15 ay taksitle buldum. büyük bir ihtimalle p910i olacak. se nin yaptığı çok yanlıştı. sana katılıyorum. saygısını biraz yitirdi.
  • ya bişey soracam. p910i de memory telefon açıkken çıkartılabiliyormu? bilgisi olan varmı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maximreality

    ya bişey soracam. p910i de memory telefon açıkken çıkartılabiliyormu? bilgisi olan varmı?


    Takılır..
  • SE'ni hi-fi desteğini yanlış anlayanlar utanmalı SE değil
  • quote:

    Orjinalden alıntı: blumx

    SE'ni hi-fi desteğini yanlış anlayanlar utanmalı SE değil


    Alla alla ben birşey anlamadım?

    Hi-Fi'yi nasıl yanlış anladık ? Resmen Hi-Fi var diye tanıttı SE.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: blumx

    SE'ni hi-fi desteğini yanlış anlayanlar utanmalı SE değil


    yahu niye ben utanıyorum?! SE utansın! K750i den ne farkı kaldı? Uçak modunu K750 ye yazılımla adamlar yapmışlar. W800i yi neden tercih edecem? hi-fi denmişti zamanında! 4 GB denmişti. Hayır yemişim 4 GB desteğini de P910i den daha pahalı olacak ama k750i ile neredeyse aynı özelliklerde olacak. Bu arada SE' yi severim. İyi telefonlar yapıyor ama hiç bir davasında senin adını göremedim. Stajer avukatmısın?
  • hemen hiddetlenmeyin , W800de hi-fi desteği var.BAğlantı kablosu ile teli hi-fi destekli ses sistemine bağlayıp kendi kulaklığından dinlediğin kalitede ,kayıpsız bu ses sistemindende müziğini dinleyebilirsin. Olay bundan ibaret.Yoksa telefonun kendi hoparlöründen hi-fi ses verir gibi bir olay yok.Bunu ufak çaplı müzik setleri bile yapamaz.Binlerce dolarlık pahalı sistemler ancak bu sesi verebilir.Dünyada hiçbir telefonun 1-2 cm büyüklüğünde hoparlör bunu başaramaz.fizik kanunlarına aykırı.
  • SE TELEFONU CEBİTTE TANITTIKTAN SONRA TÜRK GAZETE VE TEKNOLOJİ DERGİLERİ W800 DE 4 GB A KADAR GENİŞLETİLEBİLİR HAFIZA VE Hİ-Fİ SES SİSTEMİ BULUNDUĞUNU YAZDILAR. AMA ASLINDA TELEFON Hİ-Fİ SES VERMİYOR. ARA KABLO İLE Hİ-Fİ SİSTEME BAĞLAYINCA SES KAYBI OLMADAN KALİTELİ SES ALABİLİYORSUN. ! 4 GB DESTEĞİ VAR AMA SAĞOLSUN SE.COM.TR PİYASADA 1GB LIK KARTLAR OLDUĞU İÇİN ''TELİNİZİN HAFIZASINI 1 GB'A KADAR YÜKSELTEBİLİRSİNİZ YAZMIŞ'' RESMİ SİTEYE???!.. HALİYLE BİZDE PANİK OLDUK .. SE YE MAİL ATTIM/ATTIK ADAMLAR HALA BU TELEFON 1GB DESTEKLİYOR DEDİLER.. ARKA ARKAYA KONUYU İZAH EDEN MAİLLER ATIP TELEFONLAR EDİNCE ADAMLAR Bİ ZAHMET KONUYU ARAŞTIRDILAR VE 4GB DESTEĞİNİ KABUL ETTİLER.. SIYRILMAK İÇİNDE HALK YANLIŞ ANLAMASIN PİYASADA 1GB LIK KARTLAR OLDUĞU İÇİN SİTEYE BÖYLE YAZDIK DEYİP SIVIŞTILAR !??

    BURDA TÜM KARGAŞANIN SEBEBİ BİLİNÇSİZ, BİLGİSİZ, İLGİSİZ SONYERİCSOON TÜRKİYE MÜŞTERİ HİZMETLERİ




  • amma boş beleş bi olaymış bu ya kabak tadı verdi artık hı_fı 4gb falan fılan alacagım olsada bu saatten sonra almam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.