Şimdi Ara

Beklenen Online Yarış Oyunu 'The Crew' Hakkında Can Sıkıcı Bilgiler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cok umutluydum bu oyundan.
    peer-to-peer sistemini nasil yapmislar ki? Sadece bir server oldugunu ve herkesin sürekli ayni serverde oynayacagini söylemislerdi (Hayir ne yazikki cross-platform degil).

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • vindictus oynayan varsa peer to peerın nekadar kötü bir sistem olacağını bilir. rami vey ainterneti kötü olan bi oyuncu host olursa o oyun size zehir olur. lagdan oynanmaz hale gelir. çok büyük balon gibi görünüyo artık crew.
    parayla sattıkları oyuna bide oyun içi market eklemişler. oh ne ala. world of speed bekleyelim bakalım. enazından o f2p olacakmış
  • simcity içinde böyle saçma sapan açıklamalar yapmışlardı..berbat bir oyun çıkmıştı ortaya

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Başka bir hayal kırıklıgı daha..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle soğudum oyundan.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Wow mmo bir oyun oldugu icin olabilir mi acaba??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten daha duyurulduğu andan itibaren çöp olduğu belli bir oyundu. şaşırmaya üzülmeye hiç gerek yok

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultralisan

    Bu oyunun çöp olacağı belliydi <br> <br> adamlar tüm Amerika'yı oyuna koyduk diyor olurmu öyle şey yaptılarsa bile baştan savmadır. <br> <br> yakında free to play olur bu oyun.


    Vur dedik, öldürdün be aga.

    Fiyat açısından diğer oyunlardan pahalı olacak diye haber okumuştum. Bu dezavantajları ve altını çizerek "oyunun atmosferini" beğenmediğimden, fiyat performans açısından yeterli bulmuyorum ve oyunu almayı şu an itibariyle düşünmüyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ismi artık bende The Rubber Crew
  • Bu açıklamalar paranız varsa oynarsınız yoksa izlersiniz olmuş.. Alacağım varsada artık almam.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Single takılan asosyaller için kötü olmuş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division'a kimse bişey demiyor ama söz konusu the crew olunca niye bu tepkiler?
  • bu mu nfs yi unutturacak oyun ? nfs u 1 u 2 ve mw üçlemesini unutturabilecek bir oyun olacağını sanmıyorum
  • peer-to-peer çok kötü olmuş ya. Keşke büyük bir server olsaydı herkes orada oynasaydı. Peer-to-peer bir yarış oyunu için pek uygun değil koskoca haritada 10-20 kişi oynayacağımız anlamına geliyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben aldım bu oyunu 1 görevde mesela dirft kendi veriyor aracı sen o saniyenin iyisini yapacaksın yaparsan para ve özellik açıyor neyse ben oyunu daha oynamadan baya tekrar yaparak seviyemi 50 yükselttim çok saçma ve dahada üstü yok seviyenin mesela araçlar çok pahalı ve yan görev çok ama normalde mesela aracın gelişimi sonra oyunu oynayarak biraz geliştirdim 800 civarı oyunun normal araçlarıla yapıyorsun yarışları benim aracım daha güçlü ama elemanlar tokatlıyor saçma ve bir görev var 1760000 veriyor bir başlıyorsun yarışa oyun 2 saat sürüyor ve kaza yaptın mı yandın fark ne olursa olsun yakalıyorlar ve pahalı oyunlar veri hart tam 50 bayrak geçtim 2 saatte ve her geçtiğin bayraktan sonra mesafeyi dahada uzatıyor oyun ne küfürler ettim ve acı olan finişe 2 saniye kala aracım kendi kendine havalandı eleman geçti cıldırdım ben 2 saat hayatım sikilmiş mal oyunun sorunu yüzünden elendim birde para toplamak için bu gibi yarışları tekrar edeceksiniz birde gündüz gece dönüşümü var yarışırken dikkat ve senin yarıştığın elemanlar yetmiyor gibi birde etrafta araçlar var bayada kalabalık Allah oynayanlara sabırlar versin ben aldığıma pişmanım ve çoğu yarışlara grmek için bazı dlcleri almalısınız gerçek parayla bu oyun nfs,nin yanında sonda sıfır kalır daha anlatamadığım o kadar çok şey varki ama geneli oyunun sorunlu ben tavsiye etmem yinede sizler bilirsiniz birde 33000lik görev var araçlarınızı ne kdarda geliştirseniz hem para veriyor hem aracınız daki parçayı olsa bile altın,gümüş,buronz gibi geliştiriyor ve bu arabaya baya performans yönünden fayda sağlıyor benim bu yarışı tekrarlamamla aracım 800 geliştirmiştim şimdi 1280 oldu ve hepsi gümüş parçalarımın bunu sayesinde çoğu eleman benden daha üstün olsada adamları geçiyorum gümüş olması sayesinde çoğu eleman altın üstünü alamamış şuan lombo avendetor var elimde bunların sayesinde son hız 400km 0,100 1,9 çıkıyor




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.