Şimdi Ara

Bazı sitelerde ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Evimde 500 Mbit fiber internet var, yaklaşık 7 ay önce taşındım. TP-Link AX1800 TTNET özel modemini verdiler. Bir huawei kutusunda fiber giriyor, ethernet kablosu ile WAN üzerinden modeme internet aktarmı yapılıyor. Fakat tuhaf bir problemim var.


    Bazı sitelerde ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR veriyor, özellikle twitter ve reddit'te. Ne yaptıysam çözemedim, hem kablolu hem kablosuzda aynı problem var. İşin ilginci, uygulamalardan girdiğimde problem olmuyor ama web üzerinden giriş yaptığımda sıkıntı oluyor. Adguard kullanıyorum, araya yanlış sertifika ekledim de SSL'den dolayı hata mı veriyor diye onları falan da durdurdum ama fayda etmedi. Ki bazı sitelerde ipad'imden girdiğimde bile sıkıntı oluyor. Sitelerin ortak noktası ne bilmiyorum açıkçası ama rastgele bazı sitelerde bu hatayı veriyor. Birinci problemim bu, eğer buna herhangi bir çözüm öneriniz varsa çok memnun olurum.


    İkinci problemim ise, sorun belki modemdendir diye TP-Link'in AX12 AX1200 modemini aldım. Birebir aynı ayarları yapmama rağmen internet ışığı hep kırmızı yanıyor. Kullanıcı adı ve şifremi doğru girdiğime eminim. Hatta MAC masking de uyguladım, yeni modemin MAC adresini eski modemin MAC adresi yaptım ama yine de yemedi.


    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.


    Bazı sitelerde ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR veriyor







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.