Şimdi Ara

Bayonetta 1 PC'ye mi Geliyor? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tatlı Su Kurnazları T kullanıcısına yanıt
    Kardeş tüm emulatörleri senden iyi bilirim. Sen baya çaylaksın galiba. Ayrıca bende GTX 980 ekran kartı var. Şımarma yani :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'de adam gibi oyun olmadığı için emülatör mod gibi uyduruk şeylerle vakit harcıyorlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    PC'de adam gibi oyun olmadığı için emülatör mod gibi uyduruk şeylerle vakit harcıyorlar.


    Tüm platformlarda oyun satış rakamlarına yada oyuncu sayılarına bakarak hazırlanan istatistiklere bakıldığında listelerin tamamına yakınını oluşturan oyunların Pc tarafına da çıktığını görebilirsiniz. Bu listelerin tamamında ister yıllık ister aylık olarak hazırlanmış olsun en çok satan 20-30-50 oyun arasında 3-5 tane Ps veya Xbox özel oyun görürsünüz bunun dışında listenin geri kalan tüm oyunlarının Pc içinde çıktığı ortadadır. Hal böyleyken yazdığınız mesaj yersiz olmuş yada siz bilgisiz bir trolsünüz. Modları, emulatorleri uyduruk şeyler olarak tanımlamak ise cehalet göstergesinden başka birşey değildir. Her zaman söylerim bir platformun fanboyluğunu yapmak, o platforma kısılı kalmak yerine tüm platformların nimetlerinden yararlanın. Playstation tarafında The Last Of Us gibi harika bir oyun varken Xbox tarafında Gears of War gibi harika bir oyun var. Nintendo tarafında Zelda gibi süper bir oyun varken Pc tarafında Arma gibi eşsiz bir oyun var. Yani her platformun kendine özel birkaç harika oyunu çıkıyor her sene. Bunun yanında Skyrim gibi bir oyunu Modları ile birlikte harika bir seviyeye getiirip yüksek çözünürlük ve detay seviyesinde oynamak içinde Pc kullanmak gerekiyor. mesela. Hal böyleyken bilgisizlik, cehalet, kıskançlık yada fanboyluk sebebi ile sahip olduğunuz ve oyun oynama imkanı bulduğunuz tek platformu ilahlaştırıp diğerlerini gömme çabanız sizi komik gösteriyor haberiniz olsun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 7 sayfanın özeti konsol pc yi döver hayır pc konsolu döver yok emulatör konsolu döverden ibaret. Oyunla alakalı doğru düzgün yorum yok. Boş tartışma bende emulatör kullanıyorum çok iyi bir sisteminde yok (İ5 4210U 8 GB RAM 840M EKRAN KARTI) ve bir çok oyunu sorunsuz oynadım emulatörle sıkıntı yok demiyorum hatalar sıkıntılar elbette oluyor ama bazılarının abarttığı gibi süper sorunlu inanılmaz sıkıntılı bir şey değil emulatörler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tatlı Su Kurnazları T kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda dikkat edersen çoğu xbox one ex oyunu pc ye çıktı. Qantum break, gears of war, forza motorsport ki bu oyun gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunudur. Ps4 çıkalı 4 sene olacak ama adam akıllı bir yarış oyunu bile yok konsolda. Ayrıca pc ye özel çıkan strateji similasyon bir dünya oyun var. Ayrıca ps4 2013 den önce çıkan çoğu oyun oynayamıyorsunuz. Pc de ilk çağa kadar destek var nerdeyse.:) Açıkcası ps4 mü pc mi deseler kesinlikle pc yi seçerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Midorima

    7 sayfanın özeti konsol pc yi döver hayır pc konsolu döver yok emulatör konsolu döverden ibaret. Oyunla alakalı doğru düzgün yorum yok. Boş tartışma bende emulatör kullanıyorum çok iyi bir sisteminde yok (İ5 4210U 8 GB RAM 840M EKRAN KARTI) ve bir çok oyunu sorunsuz oynadım emulatörle sıkıntı yok demiyorum hatalar sıkıntılar elbette oluyor ama bazılarının abarttığı gibi süper sorunlu inanılmaz sıkıntılı bir şey değil emulatörler.


    Maalesef bahsettiğiniz sıkıntı ciddi boyutlarda. Bunun kaynağı insanların birden fazla platformda oyun oynayacak ekonomik rahatlığa ulaşamamış ve kullanabildiği platformu en iyisi gibi gösterme çabası diye düşünüyorum. Last of us tarihin en iyi oyunlarından birisi diyoruz Ps4 fanboyu ilan edilip Xbox, Pc fanboylar tarafından eleştiriliyoruz. Emulatorler nimettir diyoruz Pc fanboy ilan ediliyoruz. Yahu emulatorler genel olarak başarılı neden kötülüyorsunuz diyoruz fakir ilan ediliyoruz. Her platformda oyun oynayın hepsinin ayrı güzel yanları ve ayrı güzel oyunları var diyoruz adam olurmu öyle şey bende Ps4 var en iyisi Ps4 ne demek Pc de iyi diye çıldırıyor. Seviyesizlik zaten almış yürümüş herkes herkese hakaret etme peşinde. Karşı görüş yada ufacık ters bişey yazıncada biz kötü oluveriyoruz :) Aslında bırakıcan bu çocukları kendi pisliklerinde boğulsunlar yesinler birbirilerini. Fanboyluk denen şeyi sahip olduğu makineyi öne çıkarma çabasını anlarımda beyine giden oksijeni bu derecede nasıl engelliyor bu durum onu anlayamıyorum :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • PS2de yapamadığım pcsx2 emu'da RE:outbreak 1-2 online oynamışım bayada keyifli

    Hatta Talha'nın twitch kanalında 4 kişi RE:outbreak online oynamak gibi planımız var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alsndnz

    quote:

    Orjinalden alıntı: Bowser Zeki

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

    Cemu emulator ile hem 1 oyun hem 2 oyun 4k olarak oyanaviliyor. Bilginize..
    </blockquote>
    Bizim GTX1060 ve üstümüz yok arkadaşım.

    Wii U = 250$ lık bir konsol
    GTX1060 ve üstü 1500TL den başlıyor...




    gtx 1060 ile wiiu ayni fiyat nerdeyse arada 100 lira var

    işlemci,kasa,hdd,ram,klavye,mouse katarsak ne oluyor? :)
    Ayrıca internete bakmadım yorum atarken fiyatlarda. Vatan'a direk gidip sorduğumda geçen hafta 1500 TL demişlerdi.
    Sarcasm yapmaya çalışma Alişan.


    @-ZoRRo-
    Ayrıca senin zorun nedir arkadaş. Ben emulator kullanan biriyim hatta cemu yu güncel olarak takip ediyorum. Oyunu kendi konsolunda oynamayıp çamur atmanın ne anlamı var?
    PC,PS,Nintendo kullanıyorum ve Nintendo oyunlarını daha çok seviyorum. Savunduğum şey beni fanboy yapmaz. Yeri geldiğinde SONY yi de savunuyorum.


    Misafir adı altında yazan arkdaşlara cevabım ise.
    $ yazdım çünkü Wii U nun resmi olarak satışı yok TR'de ama GTX in var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 6 Nisan 2017; 15:55:19 >




  • bedavasi varken napalim bunu cikmis cikmamis cok bir sey ifade etmiyor o konsol sadece onlarin mukemmel sahsiyetleri icin gokten indirilmis gibi davranan arkadaslarinda konsollari hacklenince aliriz bir tane beles beles oynariz oyunlari cokta dert degil :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.