Şimdi Ara

Battlefield V Tanıtım Fragmanı Yayınlandı, Çıkış Tarihi Duyuruldu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 60 yazınca bedava gibi geldi.

    Almanlar ve Amerikalılar için resmen çerez parası.

    Oyun isterse çöp çıksın umurlarında olmaz biz sanki pc topluyoruz 300 400 TL oyun fiyatları şaka gibi
  • Yarım saat BBC ana haber bülteni gibi sunumun ardından,çizgi roman havasında bir ww2 BF oyunu görmenin verdiği hayal kırıklığı tarifsizdi.İnsanlık tarihinin en büyük acılarından biri olan WW2 dönemini de rengarenk ve karnaval atmosferinde sunmak ekstra canımı sıktı.Oynadığım tek online fps bir BF kalmıştı o da enteresan işlere girişmeye başladı.BF5 değil de Hardline gibi ara oyun olsa eyvallah,ama BF5 deyince beklentilerim farklı oluyor.
  • Olum hepimiz Single'nin kıytırık olacağını biliyoruz, Ne diye single'den video gösterirsiniz....Ayrıyeten Oynanış videosu ne lan Bu nasıl oyun tanıtımı, Zaten karman çorman bir oyun gibi gözüküyor ,İzlerken midem bulandı karışıklıktan...Grafik tarzı kafa yapıyor oyunun..
  • Battlefield:Fortnite WW2
  • güzel bence :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Umarım fragmandaki oynanış kısımları co-op modundan alınmıştır. 2. Dünya Savaşı gibi önemli bir olayın cıvık bir şekilde gösterilmesi canımı sıktı. Bir diğer sorun da kadın karakter ne alaka? 2.Dünya Savaşında kadınlar direk ön cephe de yer almadılar, bunu koyma sebepleri feministlere oynamak değilse bende bir şey bilmiyorum. Madem oyuna kadın karakter koymak istiyorsun, bu böyle olmamalıydı. Tekli oyuncu moduna bir bölüm koyarsın, kadın karakteri yönetiriz ve nazilerin önemli bir binasına sızmasını istersin. İşte bu kadar basit kadın karakter koymak. Multiplayer moduna da mı kadın karakter koymak istiyorsun, o zaman medic rolüne koyarsın olur biter. Bir diğer takıldığım nokta, o kadın karakterin sağ tarafında protez mi var yoksa ben yanlış mı gördüm? 2. Dünya Savaşı mı cyberpunk mı belli değil. Şu an hem COD tarafı hem de BF tarafı *ıçmış durumda. Umarım EA Play etkinliğinde daha derli toplu olarak görürüz.




  • Bf1 trailerinın yanında baya altta kaldı ama yinede beklemek lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tam anlamıyla bi fiyasko olmuş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.