Şimdi Ara

Battlefield: Hardline'a Dört Farklı DLC Paketi Sunulacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çok sevdiğim BattleField serisi bu oyundan ve EA'nın saçma sapan DLC olaylarından sonra bitmiştir. İsterlerse 5'i 6'yı çıkarsınlar almayacağım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: michael01<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Mactavish-<br><br>Dlc ye dlc mi cıkarılır ?</blockquote><br><br>Sırf kütlemek için yazma kardeşim Bf serisinde premıum hepo lan bişiy sırf milletten duydukların yüzünden oyuna çöpte dersin şimdi <br><br>Sıkı bir Bf fanı oalrak bu oyunu sevmedim ama şunuda ögrendim bu oyun arcade yani call of duty kitlesini çekmek için yapılmış biraz saygılı olun bide payday olmuş dienler var onlara gülüyorum hepsi çeksin gitsin burdan demek istiyorum ama ne haddima aynı mantıkla bf serisini kapatın sonuçta CoD daha önce çıktı Bf özentilik yapmış demekle aynı şey Eksi verecek olanlar olgunuda biliyorum sırf bu oyun kötülensin die Oyunu bede sevmiyorum ama şunu söliyim BU oyn arcade yani Call of duty tarzı oynanış sevenler için yapılmış</blockquote><br><br>cidden neyin kafasını yaşayarak bu kadar yazı yazdın. Dlc olarak gelebilecek içeriği oyun olarak çıkartıyorlar bunu savunulacak bir yanı yok.</blockquote><br><br>LoL bile dota çakmasıyken bunu demek güç


    :D lol dota çakması? Dota 1 i geliştiren 2 kişinden 1i para kazanmak için ayrılıp lolu yapıyor.Az araştır sonra yaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: obantr

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Bursasporr16<br><br>Yeter yav her battlefield oyununda aynı şey hep dlc çıkarıyorlar. Oyunu alıyoz 150 TL'ye DLC'lerle birlikte 300-400 lira oluyor yazık yav...</blockquote><br><br>Oyunun kendisi Origin US'de 60 Dolar<br>Oyunun DLC paketide 40 Dolar olursa<br>100 Dolar olur = 250 TL yapar. 300-400 TL'yi nereden uyduruyorsun.<br>Sizden Origin Store'dan VPN kullanmadan Euro ile alan vardır. Allah bilir.<br>Ben VPN ile oyunu 100 Dolar ile 80 Dolar arası bir fiyata getiriyorum. DLC'ler dahil 200-250 TL tutuyor. 300-400 TL'yi kafandan uydurmuşsun.


    ederi 30 dolardan fazla olmayan dlcye 250 lira veren kafayı yaşamak istiyiorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.