Şimdi Ara

Battlefield 6 fragmanının tamamı sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Battlefield 6 fragmanının tamamı sızdırıldı



    Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, oyun dünyasının popüler oyun serilerinden Battlefield'ın yeni oyunu Battlefield 6 fragmanının tamamı sızdırıldı.



    Ayrıca Bkz.PlayStation'ın popüler oyunu Uncharted 4, PC'ye geliyor



    Birkaç gündür zaten fragmandan çeşitli görüntüler sızdırılıyordu. Bu sefer de tüm duyuru fragmanı internete düştü. Fragmanın sahte olma ihtimali düşük de olsa var ancak büyük ihtimalle sahte değil. Çünkü daha öncesinde de sızdırıldığı gibi fragmanda 2WEI'nin Run Baby Run şarkısı çalıyor. Ancak görüntü ne yazık ki bir hayli düşük çözünürlükte ve ekranın ortasında yine siyah bant var.



    Battlefield 6'nın Sızdırılan Fragmanı



    Battlefield 6'nın sızdırılan fragmanını buradaki siteden izleyebilirsiniz.



    Battlefield 6, Haziran 2021'de resmi olarak tanıtılacak. Oyunun ise bu yılın sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapması bekleniyor. Açıklamalara göre oyun Battlefield'ın şu ana kadarki en büyük oyunu olacak.




    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/a-low-quality-battlefield-6-reveal-trailer-has-seemingly-leaked-in-full/







  • 5 bin saat bf4 oynamış biri olarak söylüyorum. savaş alanı deneyimini çok iyi yaşatmıştı. bf1 de iyiydi.

    bu kadar süre sonra kötü bir oyun çıkarabileceklerine ihtimal vermiyorum. herhalde yeni birşeyler katacaklardır. sağlam bir de hile koruması olacağını düşünüyorum.

    kötü bir sürpriz olmazsa çok iyi bir oyun çıkacağını düşünüyorum.
  • umarım resmi olarak tanıtırken oynanış videosu da görürüz, zira çok hype olamadım

  • Demolition motoru güncellendiyse CoD'un selasını okuyabiliriz.

  • Olan hücresel internetime oldu. Dayanamayıp izledim ama değmezmiş. İzlemeyen arkadaşların tıklamasına gerek bile yok 🤣

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu sızdırıldı haberlerine inanan var mı acaba?

  • 5 bin saat bf4 oynamış biri olarak söylüyorum. savaş alanı deneyimini çok iyi yaşatmıştı. bf1 de iyiydi.

    bu kadar süre sonra kötü bir oyun çıkarabileceklerine ihtimal vermiyorum. herhalde yeni birşeyler katacaklardır. sağlam bir de hile koruması olacağını düşünüyorum.

    kötü bir sürpriz olmazsa çok iyi bir oyun çıkacağını düşünüyorum.

  • Pek inandırıcı gelmedi ama artık gelsin callofduty tarafı aldı yürüdü..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine fake haber, yine donanımhaber

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Battle fielde 1942 ile girip 2. Oyundan sonra oynamamıstım cod a benzedikleri için umarım eski tadı alabilecegim bir oyun olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir battlefield maşuku olarak linke tıklamadım. Resmi fragmanı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "akranın" değil "ekranın" yazılması gerekiyor.

  • dopedondurma kullanıcısına yanıt

    DICE ilk videodan gameplay hiçbir zaman göstermedi.


    -


    Video gerçek ama bu videoyu EA kendi içinde kullanmak için hazırlamış, haziranda halka gösterilecek trailer bu değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 27 Mayıs 2021; 16:11:55 >
  • sevmedim , bf5 'e ayar çekip DLC yapsınlar , bf5 ruhu bambaşka , bf6'dan anladığım ( bu videoya istinaden ) robotlarla savaşacağız :) yemişim öyle oyunu ( öznel )

  • 1942'den BF 5'e kadar bu seriye binlerce saat gömmüş biri olarak yorum yazıyorum. Bu oyun BF 5 çıkmadan önce yapımına başlanmış ve fakat ertelenmiş bir oyun. Çok uzun süredir yapım aşamasında. İçeriden aktarılan dedikodulara göre bu ilk fragman yani 6-7 ay önce yapılmış ve yapılmakta olan 3-4 fragmandan sadece birisi (kısacası taslak).

    BF 5 ile birlikte Battlefield Topluluğu çok dağıldı. Oyun yarım ve optimizasyon özürlü çıktı (BF 4 de olduğu gibi). Üzerine custom server olmayışı, anti-cheat sisteminin olmaması, içeriklerin ve güncellemelerin sürekli gecikmesi seriye çok zarar verdi.

    Bu oyun 4 büyük stüdyo ile yapılıyor (DICE Stockholm, DICE L.A., Criterion ve EA Gothenburg). DICE L.A.'in başında Vince Zampella abimizin olduğunu unutmamak gerekli. Bu stüdyoların görevleri bence şöyle; DICE ve DICE L.A. ana oyun, Criterion bedava olacak olan (Warzone gibi) Battle Royale modu ve EA Gothenburg ise teknoloji ve motor geliştirme işlerine odaklanmış şekilde.

    Bu oyun Battlefield serisin en önemli oyunu. Warzone son zamanlarda acayip bir düşüşte (fakat akıl almaz para kazandılar). Bundan yararlanmak için EA için daha iyi bir zamanlama olamaz. Bu oyun ise zaten bir soft reboot olacak ve ismi "BATTLEFID" olarak geçecek (6 olmayacak, COD MW 2019 gibi).

    Battlefield serisi bu oyunla ya batacak ya da aya uçacak. Gelen bilgilere bakılırsa uçacakmış gibi duruyor. COD Warzone'da ki gibi bir SBMM (skill Based Match Making) olmaması, anti-cheat çalışmalarının uzun süredir sürmesi, geliştirme sürecinde çok önemli isimlerin olması ve ilk günde Xbox Game Pass ile EA Play'e eklenecek dedikodusu beni ve Battlefield severleri heyecanlandırıyor.

    İnşallah güzel bir oyun olur ve pazarda tekrar rekabet ve denge oluşur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolonato -- 27 Mayıs 2021; 18:37:20 >




  • Bu sızdırma olayınıda anlamıyorum firma kendisi veriyor zaten ne sızdırması ? Battlefield 6 fragmanının tamamı sızdırıldı 

  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt

    Hiç bir zaman Battlefield, CoD'un selasını okutamayacak. Rüyanızda ancak görürsünüz. Çünkü ikisi farklı tarzda oyunlar. Gerçek bir savaş deneyimi sunan bir oyun Battlefield, CoD ise daha seri oynanış tarzı sunan, skor odaklı ve hızlı bir oyun. CoD girdiği her kumarda kazanıyor. Warzone olayını hepimiz gördük.

  • bf5 ayrı oyun gibi, bozuk çıkmış bir oyun. aşırı arcade.


    bf3 , bf4 , bf1 oynadıktan sonra bf5 girdiğinizde kontrollerde ki farklılıkları aşırı derecede hissediyorsunuz zaten..

  • Criterion animasyon filan yapıyor sanırım kendileri paylaşmıştı videolar diğer bflerden. Bu kadar stüdyo insanla iş yapmak hem zor hem kolay. Bizimkiler ne zaman bir bf yapacak artık yerli oyunları gözlüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunda sadece tek harita olucak galiba sureklı aynı bolumun sketch çiziminden beri oynayısını gosterıp duruyorlar



    oysa bf3 öylemiydi ön siparişi traileri izleyerek vermiştim, havada ucakların kapışması ayrı bi olaydı maplerdeki çatışma sahneleri bölüm bölüm gösteriliyodu farklı araçlar tanklar gosterılıyordu içine çekiyordu bf3 ondan sonra öyle etkıleyıcı trailer bile göremedim bf serisinde zaten bf3 dışındakiler bı cacık olmaz gozumde

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.