Şimdi Ara

Battlefield 5'in Sanatsal Çalışması Sızdı + 1. Dünya Savaşı Geliyor (Güncelleme) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Slaydd kullanıcısına yanıt
    Hocam değişiklik olsun artık be. Hakikaten sıktı artık aynı konseptler. Vallahi farklı bir şeyler görmek istiyorum midem bulanıyor artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steampunk?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yayını izlerken uyuyakalıcam neredeyse, şu hardline en berbat bf oyunu. bide para verip almıştım oyunu askerden gelince heyecanla, 2 hafta oynayıp sildim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kdrcnrbyrm

    WW1de silah çeşidi yok diyenler baksın bi şu listeye.
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=116666010&url=https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_infantry_weapons_of_World_War_I" data-href="https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_infantry_weapons_of_World_War_I">https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_infantry_weapons_of_World_War_I</a>

    İllede yok olmaz diyorsanız EA zaten ileriki dönemlerde geçen DLCler verir alır oynarsınız. Dlc istemem diyorsanız da zorla aldıran yok. Zaten piyasa saçma sapan gelecek oyunlarıyla dolu. Onlardan birini alırsınız.

    CoD fanı olmama rağmen bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum. Hele ki IW rezaletinden sonra ümitlerim direk bu oyuna kaldı. Umarım söylentiler doğrudur da WW1 veya WW2 temalı düzgün bir oyun oynarız.


    Asıl sen şuna bak. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Colt_AR-15_variants
    Sadece AR-15 türevleri bu kadar, bu bile 1.Dünya Savaşı'ndaki tüm silahlardan fazla.




  • Heralde çoğunuz battlefield oynamaya bf3 ile başladınız.bf yi bf yapan araç çeşidi silah çeşidi pembe camolar perkler zibilyon tane gadget lar değildir.bf yi bf yapan dengesi atmosferi arcade ile sim arasındaki taktiksel oyun yapısıdır bana göre,ki bas company 2 de çok fazla silah yada özelleştirme yoktu ama atmosferi farklı yapısı sayesinde herkese battlefieldı sevdirdi.birde zamanımızda çoğu silah birbirinin kopyasıdır yada benzerdir kullandıkları mermi aynıdır eskiden öyle değildi her ülkenin kendi mermisi kendi teknolojisi vardı yani 2616 tane ak12 varyosyanu birbirinin kopyası silahlar görmek yerine hepsinin karakterisliği farklı olan 2-3 silahla oynamayı yeğlerim.gidin codda pembe camolarla oynayın.
  • Alternatif evrende 1.dünya savaşı ne arkadaş?Bioshock mu bu?Eğer öyleyse BF'ye hiç yakışmaz onu diyim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: turki32

    Muhtemelen biz kötü adam avrupalılarda "cici" adam olacaklar


    Hem türkçe olup hem de böyle bir şey yaparlarsa bizimle resmen ta,,ak geçmiş olurlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ottoman dlc si gelir hazırlayın 15$'ı Türkçe de geleceğine göre.
  • Bf'yi Bf yapan araçlar ve büyük oyun alanlarıdır aslında. (BF1942)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun resmileşti beyler 1. dünya savaşı yayın başlıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ALLAHUEKBER TÜYLER DİKEN

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Heralde çoğunuz battlefield oynamaya bf3 ile başladınız.bf yi bf yapan araç çeşidi silah çeşidi pembe camolar perkler zibilyon tane gadget lar değildir.bf yi bf yapan dengesi atmosferi arcade ile sim arasındaki taktiksel oyun yapısıdır bana göre,ki bas company 2 de çok fazla silah yada özelleştirme yoktu ama atmosferi farklı yapısı sayesinde herkese battlefieldı sevdirdi.birde zamanımızda çoğu silah birbirinin kopyasıdır yada benzerdir kullandıkları mermi aynıdır eskiden öyle değildi her ülkenin kendi mermisi kendi teknolojisi vardı yani 2616 tane ak12 varyosyanu birbirinin kopyası silahlar görmek yerine hepsinin karakterisliği farklı olan 2-3 silahla oynamayı yeğlerim.gidin codda pembe camolarla oynayın.


    Sıkıntı şu ki 1. Dünya Savaşı'nda 10 silahtan 9'u sürgülü tüfek, recon sınıfının silahları kadar çeşitlilik var. BF1942'den beridir oynayan biriyim, BF2'yi ele alalım, 7 sınıf var. Bu sınıflar saldırı tüfeği ve ilk yardım çantası, saldırı tüfeği ve bomba atar, roket atar ve makineli tabanca, tamir aleti ve pompalı tüfek, makineli tüfek ve cephane sandığı, C4 patlayıcı vs karabina, sniper tüfeği ve mayın taşıyor. Tabancaları da ilave edersek 7 farklı silah sınıfı var, bununla birlikte toplam 12 teçhizat var. Bu oyun 2005'te çıktı, buna rağmen silah çeşitliliği oldukça fazla. Bak silah çeşitliliği diyorum, silah sayısı değil. Bir de 1. Dünya Savaşı'na bakalım, bolca sürgülü tüfek, altıpatlarlar ve az sayıda yarı otomatik tabanca, az sayıda sabit makineli tüfek, az sayıda makineli tabanca. 4 farklı silah sınıfı. Eğer techizata bakacak olursak ilk yardım çantası, cehpane sandığı, ingiliz anatarı ve el bombası, 4 tane techizat. Şimdi 2016'da öıkacak bir oyun için bu nasıl bir sayı? Aynı serinin 2005'te çıkmış oyunuyla kıyasla. Araçları hiç hesaba katmıyorum bile.




  • RIP COD

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Müziği merak edenler Seven Nation Army .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Olm ya
  • aman allahım sonunda eski ye dönüş
  • kılıç var at var kürek var zeplin var çok garip bir oyun olacak

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Söylentiler doğru çıktı beyler, Battlefield 1 geliyor. Canlı yayını izleyin mutlaka

    https://www.twitch.tv/battlefield
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.