Şimdi Ara

Battlefield 4'ün Yeni Güncellemesi Nihayet Yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben anlamadım ki ne değişmiş haberde hiç bişey yazmıyor deneyip paylaşan kimsede çıkmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n3Xtg34r

    Hep şikayet hep şikayet. 17 senelik PC oyuncusuyum bana böyle bir oyun deneyimi sundularya hatalarıyla, satış politikasıyla herşeyiyle arkalarındayım. Diğer oyunlar 100 lira civarına satılıyorsa bu oyun 300 liralık oyun. Playstoredan 70 liraya aldığım premium hesapla birlikte verdiğim para helali hoş olsun.


    Bu oyun 300 liralıksa BFBC2'nin ederi 1000TL. Bence bu oyunun ederi 120 TL.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: n3Xtg34r<br><br>Hep şikayet hep şikayet. 17 senelik PC oyuncusuyum bana böyle bir oyun deneyimi sundularya hatalarıyla, satış politikasıyla herşeyiyle arkalarındayım. Diğer oyunlar 100 lira civarına satılıyorsa bu oyun 300 liralık oyun. Playstoredan 70 liraya aldığım premium hesapla birlikte verdiğim para helali hoş olsun.</blockquote><br><br>Bu oyun 300 liralıksa BFBC2'nin ederi 1000TL. Bence bu oyunun ederi 120 TL.


    BC2 ye lafım yok fakat ben şuanın şartları üzerine değerlendirme yapıyorum. Geçmiş neslin oyunu BC2 , teknik olarak BF3 ile kıyaslandığında 30 lira dahi etmez. Günümüz şartlarında 64 kişiye kadar oynama imkanı sunan geniş haritalarda bu grafik, ses, fizik ve animasyon kalitesini sunuyor olmaları beni tatmin ediyor. Hem teknik açıdan kaliteli olmalarını hemde içerik anlamında üstdüzey iş çıkarmalarını beklemiyorum. Daha değil en azından... Şuan ki durum beni fazlasıyla tatmin ediyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Oyunun multiplayer'ını hiç düzgün bir şekilde oynayabilme fırsatı yakalayamadım, sürekli sorunlar ya punkbuster ya da server sorunları... Aldığımdan beri zevkini yaşayamadım şu oyunun :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şimdi 1.50 saat oynadım fiziklerdeki çoğu sorun gitmemiş ama perfomrans olarak ideal seviye ulaşılmış gibi ama yinede performans olarak fazla birşey yok, peki neden bsc bf4 için bütün hatalar sıfıra indirilmiş diyor, siz nasıl editörsünüz ?bu soruyu size sormak gerekiyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki en sevdigim özellik kosarken yavas yavas hizlanmasi gitmis gibime geldi bf3e benzetmislergibi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Biraz espirili bir yaklaşım olacak ama ea firması tıpku microsoftun windows 9u windows 8 sahiplerine ücretsiz vermesi gibi bir sonraki battlefield oyununuda bf4 sahiplerinew ücretsiz vermeli.İnsanları çok uğraştırdı deyim yerindeyse paralarıyla rezil etti milleti.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.