Şimdi Ara

Battlefield 4 Beta İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
3.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyunun grafikleri optimizasyonu leş gibi. Fazla grimsi oyunları sevmem. Önceki oyundan farklı görünmüyor hatta yer yer daha kötü. Tabi iyi yönleri de var ama ne olursa olsun yeni nesil gibi görünmüyor.

    Kardeşim oyun daha BETA aşamasıda.
  • DICE BİRDEN FAZLA OYUN GELİŞTİRDİĞİNEN ANLAŞILAN OYUNA FAZLA ÖNEM GÖSTERMEMİŞ.
  • Paraşütle atlamak iyimiş.220 lira vermek istemiyorum ama yeni fifa 14 aldım
  • BETA ile DEMO arasında ki farkı bilmeyen çoluk çocuğa oyunu açarsan böyle oluyor.
  • Bundan böyle oyunu ortalama 15 ping ile oynayabileceğiniz Türkiye lokasyonlu serverlarda var.Keşke bu devrim niteliğindeki olaydan inceleme de bahsetmiş olsaydınız..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 7 Ekim 2013; 16:03:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • COD cular basmış . Doğru sizin oyuna köpekler eklenmişti ne manyak süper ötesi bir yenilik gerçekten....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    BETA ile DEMO arasında ki farkı bilmeyen çoluk çocuğa oyunu açarsan böyle oluyor.

    +999999999999

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha beta beyler beta bunla cok fark olmaz tmm da beta yani cok eksigi var giderirler nihayetinde hemen laf etmeyin oyuna.
  • İnceleme müthiş bf serisini iyi ki siz inceliyorsunuz oyun çıktığı zaman video rehber bekliyoruz kesinlikle.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu mu yeni nesil? rezalet...
  • 7 Gb lık update ler indirmeye alışkınız zaten
    Olmadı Update çıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThatCrazyTurk

    Bundan böyle oyunu ortalama 15 ping ile oynayabileceğiniz Türkiye lokasyonlu serverlarda var.Keşke bu devrim niteliğindeki olaydan inceleme de bahsetmiş olsaydınız..

    aga bf3 te ortalama kaç ping le oynuyouz merak ettimde
  • bf4+pre tarhini bilsekte ona göre alsak ikisi 120 oluyor bir süre sonra.İlk çıkışta 120+120 240 kim versin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bf3 içinde aynı şeyleri söylüyordunuz beta bu beta
  • Oyun isterse tek haritada tek silah ile tek modda tek araç ile oynansın (lafın gelişi). Ama yeter ki şu optimizasyon olayına bir çare gelsin.

    Beta yüzünden, tam sürüme dair şüphelerim kabardı ve ön siparişimi iptal ettim. Bf 3 ile bir kaç ışık oyunu ve script dışında neredeyse aynı olan görseller, bu denli oturmuş bir motora rağmen, bf 3'e rağmen nasıl bu kadar sıkıntı ve rahatsızlık verici sorunlarla dolu olabilmiş bilmiyorum.

    Videoyu da dikkatle izlerseniz, Stuttering, teklemeler, ani fps düşüşleri, fps sıçramaları, pc de yanlış kaynak kullanımı gibi çok vahim sorunlarla boğuşuyor oyun. Bug lardan falan bahsetmiyorum, betadır olabilir. Ancak sistem kullanım oranı ve biçiminin tam sürümle doğru orantılı olacağına inanıyorum. Belki daha sonraki zamanlarda gelen yamalar ile düzeltilebilir. Çünkü millet BF 3'ün betasını ne ile oynadıysa Bf 3'ü de aynı makine ile aynı şekilde oynadı.

    Hala yeni nesil muhabbeti yapan arkadaşlara da artık Cross-gen, her iki nesle de çıkan oyunlar hakkında yeni nesil muhabbetini kesmelerini rica ediyorum. (Watch Dogs, Fifa 14, AC 4, GT 6 bile buna dahil)

    Şu anda ps3-xbox 360 ı da çıkış platformu olarak bünyesine katmış hiç bir oyundan tam olarak yeni nesil portresi çizmesini beklemeyin -ki mantıklısı da bu. Beklenemez. 5-6 platforma çıkan oyunlardan bahsediyoruz.

    Yeni nesil dediğimiz İnfamous Second Sound, KZ:SF, Witcher 3, Fable Legends, Destiny, Division, Deep Down, Forza, Drive Club, The Order 1866 gibi oyunlardır...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Oyunun menüsünü nasıl açıyoruz ben battlelogdan girebiliyorum anca
  • köpek yok mu oyunda, köpekle helikopter düşüremicek miyiz. en gerçekçi detayı atlamışlar, o yüzden bu oyun çok saçma olmuş, hiç gerçekci olmamış. bi oyunda köpek nasıl olmaz ya. hep rpg ile mi düşürelim helikopterleri. aklım almıyo ya çok sinirlendim...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metinerdogan

    Oyun isterse tek haritada tek silah ile tek modda tek araç ile oynansın (lafın gelişi). Ama yeter ki şu optimizasyon olayına bir çare gelsin. <br><br>Beta yüzünden, tam sürüme dair şüphelerim kabardı ve ön siparişimi iptal ettim. Bf 3 ile bir kaç ışık oyunu ve script dışında neredeyse aynı olan görseller, bu denli oturmuş bir motora rağmen, bf 3'e rağmen nasıl bu kadar sıkıntı ve rahatsızlık verici sorunlarla dolu olabilmiş bilmiyorum. <br><br>Videoyu da dikkatle izlerseniz, Stuttering, teklemeler, ani fps düşüşleri, fps sıçramaları, pc de yanlış kaynak kullanımı gibi çok vahim sorunlarla boğuşuyor oyun. Bug lardan falan bahsetmiyorum, betadır olabilir. Ancak sistem kullanım oranı ve biçiminin tam sürümle doğru orantılı olacağına inanıyorum. Belki daha sonraki zamanlarda gelen yamalar ile düzeltilebilir. Çünkü millet BF 3'ün betasını ne ile oynadıysa Bf 3'ü de aynı makine ile aynı şekilde oynadı. <br><br>Hala yeni nesil muhabbeti yapan arkadaşlara da artık Cross-gen, her iki nesle de çıkan oyunlar hakkında yeni nesil muhabbetini kesmelerini rica ediyorum. (Watch Dogs, Fifa 14, AC 4, GT 6 bile buna dahil) <br><br>Şu anda ps3-xbox 360 ı da çıkış platformu olarak bünyesine katmış hiç bir oyundan tam olarak yeni nesil portresi çizmesini beklemeyin -ki mantıklısı da bu. Beklenemez. 5-6 platforma çıkan oyunlardan bahsediyoruz. <br><br>Yeni nesil dediğimiz İnfamous Second Sound, KZ:SF, Witcher 3, Fable Legends, Destiny, Division, Deep Down, Forza, Drive Club, The Order 1866 gibi oyunlardır...


    Adama eksi veren zihniyeti anlamıyorum. Ben de önsipariş verecektim ama vazgeçtim çünkü çok büyük bir optimizasyon sıkıntısı var ve bu oyun zevkinizi aşırı derecede baltalıyor. Hangi ayarlarda oynarsanız oynayın, bazen gerçekleşen ani fps düşüşlerinden kaçısınız yok. Bakalım artık, tam sürümünü arkadaşımın hesabından deniyeceğim, eğer bu sıkıntı gitmişse alacagım yoksa bf3 devam.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: michael01

    bf4+pre tarhini bilsekte ona göre alsak ikisi 120 oluyor bir süre sonra.İlk çıkışta 120+120 240 kim versin

    BF 4'ü şimdi al haziranda da Premium'u alırsın çünkü BF 4 için son DLC sonbaharda çıkacak muhtemelen ekim-kasım olur .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smalsrol

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Metinerdogan<br><br>Oyun isterse tek haritada tek silah ile tek modda tek araç ile oynansın (lafın gelişi). Ama yeter ki şu optimizasyon olayına bir çare gelsin. <br><br>Beta yüzünden, tam sürüme dair şüphelerim kabardı ve ön siparişimi iptal ettim. Bf 3 ile bir kaç ışık oyunu ve script dışında neredeyse aynı olan görseller, bu denli oturmuş bir motora rağmen, bf 3'e rağmen nasıl bu kadar sıkıntı ve rahatsızlık verici sorunlarla dolu olabilmiş bilmiyorum. <br><br>Videoyu da dikkatle izlerseniz, Stuttering, teklemeler, ani fps düşüşleri, fps sıçramaları, pc de yanlış kaynak kullanımı gibi çok vahim sorunlarla boğuşuyor oyun. Bug lardan falan bahsetmiyorum, betadır olabilir. Ancak sistem kullanım oranı ve biçiminin tam sürümle doğru orantılı olacağına inanıyorum. Belki daha sonraki zamanlarda gelen yamalar ile düzeltilebilir. Çünkü millet BF 3'ün betasını ne ile oynadıysa Bf 3'ü de aynı makine ile aynı şekilde oynadı. <br><br>Hala yeni nesil muhabbeti yapan arkadaşlara da artık Cross-gen, her iki nesle de çıkan oyunlar hakkında yeni nesil muhabbetini kesmelerini rica ediyorum. (Watch Dogs, Fifa 14, AC 4, GT 6 bile buna dahil) <br><br>Şu anda ps3-xbox 360 ı da çıkış platformu olarak bünyesine katmış hiç bir oyundan tam olarak yeni nesil portresi çizmesini beklemeyin -ki mantıklısı da bu. Beklenemez. 5-6 platforma çıkan oyunlardan bahsediyoruz. <br><br>Yeni nesil dediğimiz İnfamous Second Sound, KZ:SF, Witcher 3, Fable Legends, Destiny, Division, Deep Down, Forza, Drive Club, The Order 1866 gibi oyunlardır...</blockquote><br><br>Adama eksi veren zihniyeti anlamıyorum. Ben de önsipariş verecektim ama vazgeçtim çünkü çok büyük bir optimizasyon sıkıntısı var ve bu oyun zevkinizi aşırı derecede baltalıyor. Hangi ayarlarda oynarsanız oynayın, bazen gerçekleşen ani fps düşüşlerinden kaçısınız yok. Bakalım artık, tam sürümünü arkadaşımın hesabından deniyeceğim, eğer bu sıkıntı gitmişse alacagım yoksa bf3 devam.


    Olsa da bende de FPS sıkıntısı olsa oyuna girmiyor daha Loading'de tıkanıyor .




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.