Şimdi Ara

Battlefield 3 Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
50.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ban mı öyle geldi yoksa konsol grafikleri BC 2 'den daha mı kötü?Fanboy değilim bu arada oyunu PS 3 için aldım ama biraz fark var gibi geldi bana
  • Her zaman söylüyorum ve şimdide söylerim, CoD ve BF'yi aynı kefene koymak kediyi fareyle karıştırmakla aynıdır.
  • Güzel oyun.
  • yapılan ufacık hatalar bayağı kötü olmuş.
  • Single modu için almıştım oyunu, benim için kötü oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    quote:

    Orijinalden alıntı: pwnzs

    quote:

    Orijinalden alıntı: Michelangello

    ''Düşük konsol performansı'' cümlesini duyduktan sonra kapattım videoyu. Zaten inceleyen kişinn amatörlüğü daha ilk başından ses tonunu bile doğru dürüst kontrol edemediğinden anlaşılıyor. Biraz sert olduğu için kusuruma bakmayın ama berbat bir değerlendirme, her açıdan.

    Cidden konsollarda oyunun mükemmel olduğuna mı inanıyorsun? Sanırım konsolcusun ve oyunu PC'de oynamamışsın, bi dene derim.

    Ben oynadım ultra ayaralrda.Yüksek çözünürlük,aa ve gölge kalitesi dışında en ufak fark yok...

    sana göz doktorundan randevu almamı ister misin? tanıdık ha!




  • 1.0 Bile alsa Bu oyunu Alıcam!!!!
  • GT_55
    Sadece aa çözünürlük farkı yok efekt farkı doku kalitesi farkı ışıklandırma farkıda var.
  • iğrenç bir senaryo modu keşke BF3 değilde BC3 olsa onun hikaye modu çok güzeldi tabi bununda multisi güzel o ayrı
  • acaba origine ve bf3 e nasıl kayıt olunuyor onuda öğretebilirmi bu site
  • Bende bu puanları hakettiğini düşünmüyorum şahsen. Çünkü başka oyunlarda ufak bir yapay zeka sorunu veya göze pek batmasa da yaşanan buglar o oyunun düşük puan almasına sebep oluyordu. Gökhan oyunun sp modunu baya bir kötülemesine rağmen çok şaşırdığım bir puan verdi. Yani gerçekten SP olarak vasat bir oyun , alıp online oynamayacaksanız bence paranıza yazık. Grafik için alıyorum derseniz o kadar abartı grafikler yok , ışık efektleri çok iyi yapılmış yani göze hoş gelen detaylara inilmiş. Bu incelemeyi aklınızın bir ucunda tutun , MW3 e inceleme geldiğinde iyi izleyin bakalım tarafsız bir inceleme mi olmuş ?
  • Arkadaş sen tut Frostbite2'yi Infinity Ward'ın önüne ver ! Bak sana yemin ediyorum ben Korsancıyım diyen adam senden benden önce sipariş vermezse şerefsizim. Hikaye modu rezillik "Biz oynadık oyunda özgürlük var" hee gel bak bendede var o özgürlük " Yemin ediyorum en son Call of Duty 3 de dikkatimi çekti CPT.PRİCE hala adam aklımda duruşu karizması. 1 ay sonra burda sorduğumda Blackburn kimdi arkadaşlar diye BF3 oyuncuları köşeye pusmasın oyunda akılda kalıcı bi şey yok. "Diyorsunuz ya MW aynı şey ısıtıp ısıtıp önümüze veriyorlar" bu sizin hikayeden anlamadığınızı gösterir. Şimdi alın silahları sıka sıka gidin abisi ;)
  • Grafiler cok iyi olmasına ragmen degerlendirme olarak MW2 yi gecememiş
  • Sadece senaryoya göre BF'ye çamur atan torrentçi arkadaşları MP'ye bekleriz. BF ne zaman senaryosuyla önde oldu ki? Sanmıyorum ki MW'yi de satın alan arkadaşlar 6-7 saatlik senaryo kısmı için satın alacaklar. O yüzden bu oyunları SP ile değil, MP ile değerlendirmek daha doğru. BSC'nin de ayrı bir MP (detaylı olanından) incelemesi yapması gerekiyor ki bilgilendirsin milleti. Skyrim mi bu senaryosuyla değerlendireceğiz?
  • Benim için çok kötü oldu hem MW3 hemde BF3 orjinal alacak durumum yok birini almak istiyorum ama BF3'ün mp'si çok daha güzel deniyor onuda almadan deneyemem büyük ihtimalle MW3'ün müthiş SP'sini gördükten sonra online için MW3 alırım sanırım
  • abartıldığı kadar bir oyun değil yok devri değiştiriyorumuş yok bilmem ne yapılıyormuş diye atıp tuttu millet, birazdan giricem oyuna ama team fortress 2'ye mi girsem diye soruyorum kendime, bunu sordurması bile BENİM İÇİN ne kadar büyük bir fiyasko olduğunun örneğidir. bad company 2'nden farklı bir tad alamadım.. neyse umudumuz mw3'e o da fiyasko çıkarsa vay benim kara bahtıma
  • Hangi editör olursa olsun yaptığınız incelemeler çok kötü. Çoğu oyunda değinmediğiniz bir ton nokta oluyor. (Örneğin; Red Orchestra 2 incelemesini izledikten sonra oynadım. 30dk sonra oyun hakkında incelemedekinlere kıyasla çok daha fazla şey öğrendim.)

    Hele şu kağıttan şiir okuyormuş gibi konuşmalarınız yok mu, cinayet resmen. İlkokul çocuğu sınıfta şiir okuyormuşcasına...
  • Videonun yarısını izledim.Singleplayer modu cidden çok hatalı.Yapay zeka ve öldürdüğümüz düşmanların yok olması ve etkileşimleri çok kötü.Singleplayer modunu değerlendirecek olsaydım 10 üzerinden 7.5 alırdı.Multiplayer modu üzerinde pek durulmamış.Bunun sebebininde multiplayer modu için özel hazırlanacak olan rehber diye düşünüyorum.
    Singleplayer modu da Call of Duty Black Ops'a çok benziyor.Bunu bilerek yapmış olabilirler.
    Erdinç İyikul'a canlı bağlantı ve Gökhan Yılmaz'ında incelemesi gayet güzel olmuş.Bence önemli olan anlaşılabilir , düzgün konuşması değil oyun bilgisinin yüksek olması.
    Sonuç olarak şuan oynanabilecek en iyi iki fps oyunundan biridir BF3 diğeri ise tahmin ettiğiniz gibi MW3
  • Sanki oyunu oynarken bunlara bakıyoruz bence oyun gayet iyi ve güzel olmuş satında aldım bence süper .
  • Bazıları incelemeye bakmadan puanı hak etmiyor diyor.. Tamam arkadaş güzel oyun ama gözünüzde bu kadar büyütmeyin.. Doğrusu insan sevdiği oyunun tam puan almasını ister ama hataları görmemezlikten gelemeyiz.. Seneryodaki bir kaç hata, seneryo modunun iyi olmaması falan... Bir oyun sadece multiplayer'ı güzel diye sadece o bölümümü incelenecek.. Bütün olarak alınacak tabiki.. İncelemeye gelecek olursak tam yerinde puan almış ve Dice grafiğe çok fazla önem verdiği için yapay zekayı umursamamış.. İnceleme için teşekkür ederim...

    İyi günler..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.