Şimdi Ara

Battle Of Leader Nft tabanlı Battle Royale

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün eşimle sinemaya gittik. Film başlamadan önce Battle Of Leaders Adlı oyunun reklamını gördüm. Şahsen çok şaşırdım ilk defa bir sinemada oyun reklamı görüyorum. Wenix adlı firmanın (Biraz araştırdım kendilerini dünyanın en büyük bütçeli nft oyun geliştiricileri olarak tanımlıyorlar) Bu reklamı acaip dikkatimi çekti. Ayrıca dönüşte metroda,metrobüste bilboardlarda reklamını gördükçe daha çok dikkatimi çekti. Nedir bu Wenix firması ve Battle Of Leader Oyunu ? İnternet sitelerini vesayre dolaştım biraz. Whitepaper olarak yayınladıkları dökümasyonları inceledim. Bu oyun tutar mı dersiniz?


    Sitelerinden Whitepaper kısmını incelediğimde ücretli ve ücretsiz giriş sağlayacaklarını ve isteyen token kazanmak için token vererek oyuna giriş yapabileceği yazıyor. Şuanda ön satışta ve sınırlı sayıda token satışı var.Söylediklerim reklam gibi gelmesin arkadaşlar babamın oğulları değiller ciddi ciddi soruyorum yani size göre bu ne kadar yatırımsal bir proje ?

    İşin garip tarafı reklamları benden başka görüp şaşıran oldumu acaba? İstanbulu satın almış gibi her yerde reklamı dönüyor. Türk tabanlı mı bilmem ama kesinlikle türkiyeye devasa bir yatırımla gelmişler.


    kaynak bırakıyorum :


    https://www.youtube.com/@wenixstudios

    sinemadaki reklamda çıkan site : https://wenix.com

    sanırım offical twitter adresleri bu : @wenixstudios

    instagram: @wenixstudios

    discordları : https://discord.com/invite/wenix




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuklerist -- 2 Temmuz 2023; 2:33:12 >







  • Arkadaşlar bu yukardaki yoruma bakıp Bu token hakkında Bitexen'den alım yaparken düşünün sitesine bakın youtube bakın kesinlikle ilk gün parayı boşaltacaklar gibi görünüyor dikkat edin.iyi bakın yukardaki da onların adamları SHIFT delete sitesinde de aynı yorumu yapmış.Ben reklam görmedim youtube'da güya Wenix Studio tarafından yapılacağı iddaa edilen oyun ve geliştirme süreçleri için bu studio hakkında araştırma yaptım ve 1000 Türk Lirasına yaptırılacak bir site(çoğu sekmesinde 404 not found olan) 29 Nisan 2023 tarihine açılmış 1 youtube hesabi.Sahte bir donanım haber sitesi başlığı(Reklam olduğu iddaa ediliyor ama youtube veya kendi sitelerinde 1 adet reklam videosu yok.Teaser hariç).Güya yazılım ve 30 çalışanı olan şirketin LinkedIn hesabı bile yok.O Teaser diye gösterilen oyunu 1 haftada yazanlar var.Bende yazılımcıyım neyin nasıl işlediğini biliyorum bu konuda eğer tepki göstereceksiniz.Şİmdi gelelim ana konuya Bitexen Türkiye'de ki en iyi kripto para platformlarından biri ve neredeyse 300 milyon liralık bir Tokendan bahsediyoruz.Açıkça söyleyerek ne olduğu belirsiz profesyonelliğin gram izi olmayan bu studio için 300 milyon TL ?Size açıklamak için kaydoldum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campler123 -- 6 Eylül 2023; 13:30:31 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.