Şimdi Ara

Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yakın zamanda Batman hayranları için bir yandan heyecanlı diğer yandan ise üzücü bir haber paylaşmıştık. Bu haber Batman Arkham serisinin yeni oyununun bizlere sunulacağı ancak diğer yandan VR bir projeyle karşılaşacak olmamızı içeriyordu. Hayranlar bir yandan yeni oyunun geleceğine sevinirken öte yandan sanal başlık Meta Quest 3 için çıkış yapacak olmasına hayal kırıklığıyla bakıyor.
     
    105 binden fazla disslike bulunuyor
     
     
     
    Batman: Arkham Shadow adıyla bizlere sunulacak olan yeni yapım için ilk fragman 1 Mayıs tarihinde paylaşıldı. Fragman yukarıda bahsettiğimiz gibi hem oyuncuları heyecanlandırdı hem de hayal kırıklığına uğrattı. İki farklı duyguyu bir arada yaşatan projenin IGN tarafından yayınlanan fragmanı dislike yağmuruna tutulmuş durumda.
     
    Fragman bir buçuk milyondan fazla kullanıcı tarafından izlendi. Aynı zamanda 30.000 beğeniye sahip olan bu video 105 bin dislike ile karşımıza çıkıyor. Elbette bunu eklentisiz bir şekilde göremiyor Chrome tarayıcınıza ekstra bir eklenti kurarak bu sayıyı görebiliyorsunuz.
     
    Son olarak oyun hakkında daha fazla bilginin 7 Haziran tarihinde bizlere sunulacak olan Summer Game Fest 2024 sunumunda aktarılması bekleniyor.
     
     








  • Disslike değil dislike.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu normal 3A PC oyunu olarak çıkış yapsaydı fena mı olurdu be.Ah ulan batman be harcadılar seni.
  • zaten kevin conroy yok ise batman de olmaz buda işin tuzu biberi oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.