Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight'ın PC Performans Güncellemesi Yayında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Beyler yama linkini hiç bir yerde bulamadım ben cpy sürümünü aldım(yada indirdim)onda 50 60 fps alıyorum anlık düşmede hiç olmuyor ama belki bu yama sayesinde 70 80 fps alırım neyse yamayı steam haricinde nerden indirecez bakın kaç kişi bekliyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • AMD son sürücülerinden sonra bende takılma sorunları bitmişti öyle bitirmiştim oyunu ilk başta dendiği gibi oynanmayacak seviyede stuttering sorunu vardı oyunun özellikle batmobile kullanırken ama ne hikmetse bende driver dan sonra hiçbir takılma sorunu yaşanmıyor bazen kaplamaların düşük çözünürlüklü gözükme sorunu yaşanıyor sadece, bazılarında sürücülerde yamada fayda etmemiş demekki oyun PC seçiyor başka birisinde kasabiliyor ama AMD kart kullananlara özellikle r9 200 serisi güncel driver ları tavsiye ederim, neyse ben önceden bitirdiğim için yamayı test eder geçerim birde bakarım kaplama sorunları giderilmişmi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BERATTAN

    Beyler yama linkini hiç bir yerde bulamadım ben cpy sürümünü aldım(yada indirdim)onda 50 60 fps alıyorum anlık düşmede hiç olmuyor ama belki bu yama sayesinde 70 80 fps alırım neyse yamayı steam haricinde nerden indirecez bakın kaç kişi bekliyor


    Henüz ilaç olmadığı için bekliycen denuvo sürümüde güncellendiği için eski ilaç çalışmıyor.
  • Sanırım bir tek bende gözle görülür bir iyileşme oldu. R9 290 kullanıyorum, tüm ayarlar açık 60 fps normal 30-40 da çatışma, uçma, kaçma sahnelerinde. Anlık düşmeler devam ediyor maalesef. Eskiden 10 fpsye kadar düştüğü oluyordu batmobilede özellikle.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yeni nesil oyunların hepsinde video ram kullanımı o civarlarda geziyor. En son Black ops 3 beta denedim, onun da 4 GB'ı aştığını gördüm. Öncesinde Cod Ghost, Cod AW vs. yüksek video bellek kullanıyordu. Alışmak lazım bunlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 4 Eylül 2015; 21:31:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.