Şimdi Ara

BAŞKAN AZİZ YILDIRIM: 'TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU'NA SESLENİYORUM, LÜTFEN ADALETLİ OLSUNLAR!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birkaç gün önce başkan açıklamasında ne demişti:

    BAŞKAN AZİZ YILDIRIM: "TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU'NA SESLENİYORUM, LÜTFEN ADALETLİ OLSUNLAR!"

    Başkan Aziz Yıldırım: Futbol takımımıza yapılan cezalandırma diğer takımların futbolcularına karşı yapılmadı, yapılmıyor. İki gündür açıklamalar yapılıyor, 9 maç 10 maç cezalar. Bütün raporlar değişime uğruyor. Hakemlerin ilk yazdıkları raporlar değiştiriliyor, kamuoyu etki altına alınıyor sonra da kamuoyunda oluşturulan algı neticesinde kulübümüze, sporcularımıza ceza veriliyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nda belli kişiler var, hem kulüplerin, hem tahkimin, hem disiplinin avukatlığını yapıyorlar. Cuma günü Sayın Yıldırım Demirören ile görüştükten sonra bu kişilerin isimlerini de açıklayacağım. Bu durumda biz kendimizi nasıl savunacağız? Rahmetli Hasan Doğan zamanında bu karmaşa ortadan kaldırılmıştı. Yeniden kümelenme başladı. Türkiye Futbol Federasyonu'na sesleniyorum, lütfen adaletli olsunlar!

    Maçtan hemen sonra hakem raporu sızdırılıyor. Kamuoyu oluşturulmaya çalışılıyor. Buradan "Meireles'e 8-10-14 maç ceza verilecek" diye yazanlara söylüyorum; futbolcumuza ömür boyu men versinler, çünkü Fenerbahçe'yi başka türlü yenemezler, başka türlü bu takım ile başa çıkamazlar. Maçlarda, futbolcularımız psikolojik olarak eziliyor. Meireles, hak etmediği tavırları görüyor, hakem hiçbir müdahalede bulunmuyor. Fenerbahçe'ye oynanan oyunlar devam ediyor. Ancak bugün bir milattır. Bundan sonra susmayacağım, yapılan haksızlıklara karşı gerekeni yapacağım. Fenerbahçe üzerine oynanan oyun devam ediyor ama buna devam edeceğiz.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Birşey yazarım da, kural dışı olur mu bilmiyorum.

    Örnek verecektim 3 Temmuz ile ilgili.

    Adalet demenize gerek yok.

    Hakemi dövmek ile hakeme gay işareti yapmak aynı cezayı görüyorsa valla ben yönetim yerinde olsam bir sonraki maçta paftan adam çıkartıp hakeme tekme attırırdım.

    Ne de olsa aynı seviyedeymiş cezalar bunu anladık.

    3 Temmuz ile ilgili ise hee hee..
  • Ya kusra bakmasın da aziz en son konuşacak adam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Birşey yazarım da, kural dışı olur mu bilmiyorum.

    Örnek verecektim 3 Temmuz ile ilgili.

    Adalet demenize gerek yok.

    Ben de sana bi şey derdimde ayıp olur şimdi.
  • Tabi bir oyuncuya 10 milyon euro para verip transfer edersin oda gelip 11 maç ceza alır, 11 maç yatışa geçer hem parasını alır hemde taraftara reklamını yapar. Buda başkana çok koyar neyin adeletinden bassediyor, adamın orda ne yaptıkları bir bir gözüküyor.
  • Ha boğazına sarılmışsın ha milyonların izlediği maçta en büyük otorite konumundaki kişiye herkesin görebileceği şekilde gay diye hakaret etmişsin. Ben bir fark göremiyorum.
  • Aziz Yıldırım bu ceza verilmeden önce ne demişti :

    Maçtan hemen sonra hakem raporu sızdırılıyor. Kamuoyu oluşturulmaya çalışılıyor. Buradan "Meireles'e 8-10-14 maç ceza verilecek"

    Demek ki ceza maçtan sonra hemen belli olmuş
  • MAA gitti de ne oldu? YD geldi. YD Türk futbolunun kamburudur. Fenerbahçeli arkadaşların haklılığına ya da haksızlığına değinmeyeceğim ama her şey ortada. Az insaflı olun artık ve bazı kişileri kitlesel olarak dışlayalım ve Türk futbolu düzelsin.
  • Aziz Yıldırım'ın adalet istemesi ne büyük bir paradoks değil mi?

    Düşünün bir kere bu ülkede baklava çalan çocuk,poşu takan genç,pankart açan öğrenci neredeyse 2 yıl cezaevinde tutuklu kaldı.Çünkü bu çocukların arkasına alabileceği bir güç yoktu.Çünkü bu çocuklar "bildiğim her şeyi anlatırım,ona göre haa" diyerek cezaevinden bu ülkeyi yönetenleri tehdit edecek kadar güçlü değillerdi.

    Ama Aziz Yıldırım güçlüydü.Mecliste yapılan yasa sekiz ay sonra tüm siyasilerin işbirliğiyle bir gecede değişti.Normal şartlarda mahkeme suçlu bulsa ömrünün sonuna kadar cezaevinde kalacak olan Aziz Yıldırım'ın cezası bir anda üç,dört yılla sınırlandırıldı.Ve bu Aziz Yıldırım ADALET istiyor.Atmış yaşında güya raporlu olduğu halde bedelliden yararlanan Aziz Yıldırım ADALET istiyor.Bu ülke böyle bir ülke iste..




  • şike yapmaktan ve çete kurmaktan hapse giren adam adaletten bahsediyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghost_41

    Aziz Yıldırım bu ceza verilmeden önce ne demişti :

    Maçtan hemen sonra hakem raporu sızdırılıyor. Kamuoyu oluşturulmaya çalışılıyor. Buradan "Meireles'e 8-10-14 maç ceza verilecek"

    Demek ki ceza maçtan sonra hemen belli olmuş

    kamuoyu oluşturulmassa şikecileri kurtaranlar adil cezamı verecek .galatasaray yanlış yaptı ama bu yanlışa mecbur kaldılar çünkü satılmış tff ye güvenmiyorlar.
  • Aziz yıldırım gidip Mairlesin türkürüp gay işareti yaptığı fotoğrafları birleştirip altınada 6 kasım unutma unutturma 6-0 yazsın sizde gidip alın adam eşeği sağalam kazığa bağalamış yarın bu yazdığım tişört piyasaya çıkarsa şaşırmayın
  • İlginç gerçekten. Aziz Yıldrım'ın TFF'den şimdi mi adaletli olmasını bekliyor. Ceza bana göre fazla orası ayrı. Peki maç ayarlamanın cezası nedir sayın Aziz başkan?
  • şikeyle tescillenmiş şimdi mapusda olması gereken birinin adalet istemesi çok garip adalet olsaydı fener şimdi amatör kümede olurdu
  • bu herif gitmedikçe Fenerbahçe daha çok çekecek.
  • Ben de sana sesleniyorum Aziz Yıldırım. Salı günü bir söz verdin bundan sonra susmayacağım diye. Madem Fenerbahçe'yi kendinden çok seviyorsun. Artık hiçbir şey düşünmeden saldır. Mahkemeymiş falan umrunda olmasın. Şu cezaları verenleri ortadan kaldır transfer falan istemiyoruz
  • Şike yapanlar da adalet istiyor ha,memleket ne günlere kaldı anasını satayım..
  • Türkiye'de Adalet isteyecek son kişinin yaptığı yoruma bakın.
  • zamanında da kamuoyu oluşturuldu ve şikeyi cezasız atlattınız. o zamanda aziz yıldırım çıkıp konuşsaydı, adaletli olun deseydi o zaman.
  • hakeme tükürmek en az 8 maç, hereket yapmak en az 3 maçtan başlıyor toplam 11 maç yani alabileceği en az cezayı aldı hala konuşuyorsunuz.

    fenerbahçe bi alt lige düşsün, trabzona kupası verilsin, aziz yıldırım futboldan men edilsin sonra burda adaletten bahsedin.

    ---

    ha bide lu var engin'e 11 maç değilde 6-7 maç ceza vermiş olsalardı meireles'e bu cezayı veremezlerdi. Engin'e verilen cezadan güç aldılar. ha hakemi itmişsin ha yüzüne tükürmüşsün bence aynı şey ikiside...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.