Şimdi Ara

Başkaları ne der diye düşünmek . . .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar kendimi bildim bileli içinde oldugum durumdur. Ama son 2-3 yıldır bunun nirvanasını yaşıyorum. Artık hayattan zevk almamaya her gün okula gitmeden önce o ne der bu ne yapar böyle davranırsam nasıl olur diye düşünmekten enerjim kalmadı . Bir nevi yürüyen ölü gibiyim . Ama aslında içimde çok büyük bir enerji var , biliyorum ve hissedebiliyorum . Fakat bu enerji son 2-3 yıldır körelmiş durumda arkadaslar . Normalde aile ortamında vs çok yakın arkadasımla beraber oldugumda çok dışa dönük bir insanımdır ve özüm budur. Ama Lise hayatım boyunca içime kapandım . Hep duygularımı içime attım , en ufak bir durumda bile o ne der , fazla tepki alırmıyım diye düşünüyorum . Her gün allaha dua edıyorum arkadaslar vede çok çabalıyorum bunun için .. Kafayı yemek üzereyim resmen . Derste en basit bildiğim şeyi bile derste ayağa kalkıp anlatamıyorum . Bundan öte bir şey varmı ya .. Canı gönülden sevdiğim bir kıza bile açılamıyorum okul biticek ona duygularımı ifade edemeden ayrılacagım diye her gün yiyip bitiriyorum kendimi . Bu zamana kadar çok öçabaladım arkadaslar ama yakamı bırakmadı bu illet halada çabalıyorum ve en ufak bir geri dönüş duygusu yok fakat her geçen gün dahda da çok yoruluyorum arkadaslar .
    2 satırlık adamları hayatıma musallat etmekten bıktım usandım arkadaslar . Ne olursunuz yol gösterin şu kardeşinize







  • up
  • Aynı ben kardeş, yaşamayan bilemrz o çaresizliği. Üniversiteyi kazanayım ilk işim psikoloğa gitmek olacak, kendi kendine geçecek gibi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazaya gidip kıyafet alacağım zaman aynen böyle düşünüyorum. Beğendiğim bir şey olsa bile ''acaba bunu giysem tuhaf tuhaf bakarlar mı?'' gibi şeyler düşünüyorum. Mesela kalabalık herhangi bir mekana gittiğim zaman çok tedirgin oluyorum, herkesin bana baktığını hissediyorum. Hiç rahat olamıyorum. Sergilediğim her hareketi düşünerek, dikkatli yapıyorum millet beni garip karşılamasın diye.

    2 gün önce bir psikologdan randevu aldım. Haftaya gideceğim. Tek çare bu gibi gözüküyor, sen de dene belki yararı dokunur.
  • Metin2nin Demircisi kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı hocam psikolağa gittikten sonra gelişmeleri veya neler anlattıgını neler yapman gerektıgını söylerse doktor pm at hocam bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.