Şimdi Ara

Banyo havalandırma penceresi yada herhangi bir boşluk yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar proje değiştirilmiş bir şekilde karanlık oda banyo olmuş, havalandırma penceresi falan yok herhangi bir delik yok, ne önerirsiniz kapıyı açık bırakmaktan başka ?

    Ek olarak bu gider borularını boyamayı düşünüyorum yağlı boya mı önerirsiniz yoksa özel boyası var mı ?



  • Klozetin arkasında yada duvarlardan bir tanesinde şaft vardır mutlaka onu bulmaya çalış. Bulduktan sonrada eline küçük bir hilti alıp üstde uygun gördüğün bir noktadan 100 lük pimaş girecek kadar delik aç, pimaşı tak, istersen lambadan aldığın elektirik ile o pimaşa bir ventilasyon bağla istersen serbest emiş yapması için önüne bir menfez tak .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lichkingg -- 3 Ekim 2019; 19:12:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lichkingg L kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim, işlerimi düzene sokunca belediyeye de şikayet edeceğim bu durumu nasıl onaylanır böyle bir proje gibisinden, projesini isteyeceğim binanın ona göre bakayım dediginize. Elimde kalmasın :)
  • Ev şuan senin ise belediye şikayetin sonunda eski haline getirmeni söylerlerse sen getirmek zorunda kalırsın mahkemeye verdin diyelim bu işi yapanı mahkemeler uzuyor 10 sene sonra zaman aşımı hadi birde avukat masrafı, düşün en basit vekalet bile 170 lira sen düşün evrak işlerine ne kadar gideceğini, apartmana yönetiminde proje vardır iste ordan bakalım çözümüne . Hayırlı akşamlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.