Şimdi Ara

Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
26
Favori
15.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Corporal1554 C kullanıcısına yanıt

    loot aslında o kadar da zor değil kalabalık lootların olduğu yerde x e basılı tutunca tarıyor etrafı ve sen lootları liste halinde görebiliyorsun

  • Oyunu oynamak istiyorum ama şanslıysam haftada 3 4 gün, günde max 2-3 saat ve geç saatlerde yorgunken oynayabileceğim. Bu şekilde oyundan bir şey anlar mıyım o diyalogları okuyup anlayıp ona göre hareket edebilir miyim bilmiyorum konsolda da bu tarz bir oyun oynamadım daha önce, bunların hepsi birleşince sürekli sepete atıp iptal ediyorum kararsız kaldım.

  • Luca Brasi L kullanıcısına yanıt
    Bende bu soruya cevap arıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Luca Brasi L kullanıcısına yanıt
    Haftada 3-4 gün 2-3 saat iyidir ben yığınla oyun çıktığından act 2 başında ara verdim ve nerdeyse 1 aydır oynamadım tertemiz oynamak istiyorum araya oyun sıkıştırmadan. 😅

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kontrolcü ile oynaması rahat mı?

  • Luca Brasi L kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten konsol pc farketmez , bu tarz oyun oynamayanların çoğu ilginc şekilde Bg3 ü yılın oyunu seçiyor..Tarzı sevenlerin zaten eski serileri de çok iyi bildiğinden daha oyun çıkmadan Goty demişlerdir....Bura da entresan olan bu oyunu hiç oynamayan biri bg3 ü oynasin artik bu tarzın bağımlısı olur... Hiç dusunmeden alınır oynanır...Size şu kadar soyleyim film gibi animasyonları var çok akıcı...Larian sizin elinize 20,30 tane oyuncak vermiş alın bu oyuncakları kendi hikayenizi yazın demiş... Herşey oyuncuya bırakılmış... Şu kalite de tarihte pek oyun yok o kadar söyleyim:)

    Bu oyunu sevmeyen kişi oyunu ilk saatlerinde bırakmıştır yoksa 7,8 saat sonra öyle keyifli oluyor ki istesen de bırakamıyorsun...Oyun seni dünyasına alıp götürüyor, kötü olan tarafı da o dünyadan hiç ayrilmak istemiyorsun... Keşke hiç bitmese diyorsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Terraneo kullanıcısına yanıt

    Bence hiç rahat değil. Sonlarına yaklaştım oyunun. Tekrar baştan oynamayı düşünüyorum bir süre sonra oyun çok güzel. Ama PC'de oynarım bir daha artık. Gamepad ile o kadar aksiyonun arasından seçim yapmak bir süre sonra bezdiriyor.


    Bir de benim PS5'te oyun arada takılıyor. Mesela R1 e basınca aksiyon ekranını gösteren bezel çıkıyor. Ama bastıktan sonra 1 saniye civarı bir gecikmeyle açılıyor. Bazen düşmana vurması için komut verdiğimde 3-4 saniye boşta öyle bekliyor sonra komudu yerine getiriyor. Bunun gibi akıcılığı bozan gecikmeler var bende. Bunlar aslında baya can sıkıcı sorunlar ama sanırım herkeste yok, belki oyunu silip tekrar yüklesem düzelir ama o da çok zaman alır diye girişmedim.

  • Oyumu verdim baş yapıta,oyunlar açısından baya güzel bir yıl oldu,haleden kazansın 😊

    Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deluxe sahiplerine iki saat deneme gelmiş. hem türü bilmeyip uzak duranlar, hem de gamepad ile keyif alabilir miyim diye soranlar için güzel fırsat.

  • Çok başarılı değil mi ? Müzik - sahne - hikaye … Hepsi bir araya gelince muhteşem bir boss fight oldu.

    O kadar güzel ve ince çalışılmış ki, sadece bu senenin değil, son dönemin en iyisi. Bunu da türe ve hikayeye ilk defa bu oyun ile başlamış biri olarak söylüyorum. Oyunun Türkçe çıkmış olması ise bizim için çok büyük şans.

    Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]Borislav Slavovyoutube
    Baldur's Gate 3 Original Soundtrack Game Developed and Published by Larian Studios OST Album on Spotify: https://t.co/E6x3Rrk66Z Copyright ©2023 Wizards of the Coast and Larian Studios All Rights Reserved.
    https://www.youtube.com/watch?si=LFrZ38ArhQphD0AY&v=Bk2AqXsJsWU&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 28 Kasım 2023; 0:25:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 GB güncelleme gelmiş oyuna,yazın belki 1 tur daha bitiririm,ne gibi yenilikler var acaba :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu oyuna neden ps5 için klavye-fare desteği getirmezler aklım almıyor. Kontrolcüde oynamak kötü değil fakat bu türe klavye-fare kullanarak alışkın olanlar için müthiş avantaj olurdu gerçekten.

  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Daha önce bu tür hiç oynamadım en ufak bir bilgim bile yok ama oyunun türkçe olması ve yorumlar beni cezbetti acaba alıp oynamalımıyım ama öyle çok vaktim yok hafta içi 1,5 saat hafta sonu 3 saat felan oynayabilirim yorumlarsanız sevinirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • supressor kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu tür'e uzak oyuncuyum,başlamadan 1-2 video izledim neler yapabiliyoruz diye daha sonra başladım,türkçe olması herşeyi anlamamız,olaylara 2-3 farklı şekilde yaklaşabilmemiz ve sonuçlarını görmemiz benim çok hoşuma gitti,120 saatte bitirdim ben,az oynayınca çok keyif alamayabilirsiniz ama oyun kendini oynatıyor hocam olayları merak edip sürekli oynamak istiyorsunuz,bence 1-2 video izleyip karar verin ama pişman olacağınızı düşünmüyorum :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çökme sorunu yaşayan var mı? Dünden beri oyun oynayamıyorum girdikten bir süre sonra oyun çöküyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearLJaM -- 3 Aralık 2023; 17:49:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PearLJaM kullanıcısına yanıt

    Bugün 1 defa başıma geldi. Ancak büyük bir problem yaşatmadı. Belki bir önceki save dosyanızdan devam etmek bir çözüm olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 165 saat oynama süresi ile bugün paladin olarak oyunu bitirdim. Şu an bir boşluk oluştu :) . Biraz daha zaman geçtikten sonra kesinlikle bir kere daha oynayacağım. Gerçek anlamda bir baş yapıt. Güzel bir dlc hak ediyor. Umarım gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 4 Aralık 2023; 0:53:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere de kötü olarak bitirdim Kara Dürtü de az psikopat değildi :) ah Minthara ahh

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Her şeyi denedim ama yok olmuyor act 3teyim ilerleyemiyorum. Sürekli çöküyor oyun. Kimse karşılaşmadı mı acaba böyle bir sorunla?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearLJaM -- 4 Aralık 2023; 11:41:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PearLJaM kullanıcısına yanıt
    Kriz geldi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.