Şimdi Ara

Bahçeşehir Üniversitesi'nden Türkiye'de ilk kez 'Admission” (Başvuru - Kabul) sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünyanın saygın üniversitelerinde uygulanan “Admission” (Başvuru - Kabul) sistemi Türkiye’de ilk kez Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) tarafından hayata geçiriliyor.

    Üniversite adaylarının sınav puanlarından önce kişisel özelliklerinin, yeteneklerinin, proje, istek ve daha da önemlisi hayallerinin önem kazandığı model, adaylara sınavdan önce üniversiteli olma imkanı yaratıyor.

    Model Nasıl İşleyecek

    Bahçeşehir Üniversitesi tarafından başvuruları değerlendirilen ve yeterli bulunan adaylara "Kabul Mektubu" gönderilecek. Kabul mektubunda öğrenciler için uygun görülen burs miktarı da yer alacak. Ülkemizde yasal zorunluluk olarak ÖSYS'ye giren öğrenciler ilgili puan türünde barajı geçip "burssuz" bölümü tercih ettiklerinde, "Kabul Mektubu"nda yer alan bursu kullanarak BAU'ya kaydını yaptıracak. 

    NASIL BAŞVURU YAPILIR?

    Apply BAU'ya dahil olmak isteyen adayların başvurularını 15 Temmuz 2014 tarihine kadarwww.applybau.com adresinden yapmaları gerekiyor. Başvuru yapan ve "kabul belgesi" alan adaylar, ÖSYM tarafından Bahçeşehir Üniversitesi'nde ilgili bölüme yerleştirilmeleri durumunda Apply BAU aracılığıyla kazandığı burs ile eğitimine başlama hakkı kazanıyor. 

    Kaymak:http://m.sabah.com.tr/Egitim/2014/02/14/bahcesehir-universitesinden-turkiyede-bir-ilk

    www.applybau.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.