Şimdi Ara

B W P5 mi Bose QuietComfort® 15i mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba

    Bose QuietComfort® 15i, Acoustic Noise Cancelling® Silver Kulaklık
    Bowers & Wilkins P5 Mobile

    Dışarıda müzik dinlemek amacıyla bu iki kulaklık arasında kaldım. İkisininde amazon yorumları , markaları olsun kendini kanıtlamış kulaklıklar. Son olarak burdanda bir sizlere danışmak istedim. İkisininde Türkiye fiyatları ne yazıkki uçuk. Bose biraz daha pahalı. İpodla kullanacağım bu kulaklıkları. genelde dışarıda. Ev ortamında Audio Techina AD 900 ART Monitor modeli kullanıyorum. çok iyi bir kulaklık. en azından benim isteklerimi kullanıyor. Lakin ne yazıkki dışarıda takmak için çok kaba gerek ve inanılmaz uzun bir kablosu olduğundan dışarıda pek kullanamıyorum. Bu iki kulaklık arasından öneriniz hangisi olurdu ? Yada fp olarak daha iyi veya bu fiyatlarda şu kulaklık bunlardan daha iyidir diyecebileceğiniz bir ürün var mı ?

    Saygılar

    NOT: Sitedeki ergen gençliğin herşeyi baltalamasından ötürü gereksiz yorumlara kapalıdır. Bir öneriniz bir fikriniz kulaklıklar hakkında bir bilginiz varsa lütfen yorum yapınız.


    Edit: İlave yorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hata_I -- 9 Ağustos 2013; 22:21:49 >







  • selamlar,

    ıkı markada ses sıstemı uretıcısı olup dunyanın en ıyılerındendır ıkı kulaklıgıda test etme ımkanı buldum bence ıkısınden alacagın keyıfte aynı ama dızayn olarak soruyorsan ben b & w p5 ı daha cok tavsıye ederım benımde kulladıgım b&w dur cunku tasarımları cok guzel ses kalıtesı olaraktra bose dan asagı degıl hem fıyat olarak ta daha uygun
    http://www.tamsaatinde.com/BW-Bowers-Wilkins-P5-Mikrofonlu-Kulak-Ustu-Kulaklik,PR-1389145.html
    http://www.tamsaatinde.com/QuietComfort-15i-Acoustic-Noise-Cancelling,PR-1206708.html

    ben bu sıteden yapıyorum alısverıslerımı hem guvenılır hemde daha uygun bu arada cokta suphelendım ama bose u aradım sıteyı sordum calısma ortagımız dedıler sonra sırketı aradım bose almak ıcın detaylı bılgı ısteedım onlarda p5 ı onerdıler ve ınanılmaz memnunum ve cevrede kımsede gormemek ınsanı daha bır ozrel hıssettırıyor
    umarım yardımcı olabılmısımdır.




  • Sağolun hocam. 2 kulaklığıda gerek yabancı headphone's sitelerinde gerek amazonda gerek techno fi de ikisinide kullanan arkadaşdan baz alarak araştırdım ve bulduğum sonuçlar şunlar genel anlamda. Benden sonra aynı ikilemde kalan arkadaşlarada yardımcı olmuş olurum bende böylelikle

    BW 5 Ses olarak daha iyi. Lakin uzun kullanımda daha rahatsız. Kulakları terletiyor. Tasarım çok iyi. Her iki kulaklığıda kullanan kişiler şayet uzun süre kulakta durmayacaksa kesinlikle BW5 öneriyorlar.
    Bose şarjedilebilir pil , kesinlikle dış gürültü gelmiyor. Ama bu sizi yanıltmasın insan seslerini çok rahat duyuyorsunuz. Ses konusunda biraz daha geride BW5 ten lakin benim gibi uzun süreli seyahatlerde ve uzun yolculuklarda kullanacak arkadaşlar için çok daha kullanışlı. 35 saat gibi bir pil süresi var. Yüksek seslerde dinlenirse bu süre 15 saat civarlarına düşmesi gibi bir dezavantajı mevcut..


    Saygılar..




  • hata_I kullanıcısına yanıt
    bw5 ıcın terletme cok uzun sure kullanımlarda oluyordur ben o kadar cok kullanmıyorum ama bır pazar gunu deneyecegım yada yolculukta bakalım nasıl sonuclar cıkacak kendımı cok eksık hıssettım sımdı :) tecrubelerımı paylasırım
  • BOSE QC15 kullanıcısı olarak diyebilirim ki;
    - Ses kalitesi son derece başarılı,
    - Noise cancellation özelliği çok etkileyici. Benim gibi uzun uçak yolculukları yapıyorsanız ideal. Yalnız... Sokakta, caddede, bisiklet üzerinde vs. hayatın içinde olduğunuz alanlarda kullanımını kesinlikle tavsiye etmem zira dışarıdan gelebilecek uyarılara karşı kapalı olursunuz. Bunun emniyetli birşey olmadığını takdir edersiniz.
    - Pahalı.
    - Pil süresi gayet yeterli. Tek AAA pil ile 20-22 saat civarında kullanım mümkün.
    - Malzeme kalitesi çok başarılı.
    - İki ayrı kablosu var. Mikrofonlu ve mikrofonsuz.
    vs. vs.

    Sorunuz varsa cevaplamaya çalışayım.
  • p5 ten yana yaptim tercihimi sagolun arkadaslar.

    p5 ile ilgli sorusu olan varsa yardimci olmaya calisirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hata_I

    p5 ten yana yaptim tercihimi sagolun arkadaslar.

    p5 ile ilgli sorusu olan varsa yardimci olmaya calisirim.

    Akıllı bir tercih olmuş tebrikler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mair

    quote:

    Orijinalden alıntı: hata_I

    p5 ten yana yaptim tercihimi sagolun arkadaslar.

    p5 ile ilgli sorusu olan varsa yardimci olmaya calisirim.

    Akıllı bir tercih olmuş tebrikler

    sagolun hocam ama ne yazikki ayni seyi ben soyleyemiyorum. future shoptan indirim bekliyorum qc 15 e gecmek icin. 30 dakika sonra rahatsiz olup cikarmak zorunda kaliyorum. astro turtle ve digerlerinden sonra cok rahatsiz edici geldi bana.
  • hata_I kullanıcısına yanıt
    Neden beğenmediniz hocam biraz daha açıklar mısınız? Bende tam bu kulaklığı araştırıyordum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Columbia -- 26 Mart 2014; 20:55:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P5 gibi kulak üstünde duran ve pedleri sungerle yastiklanmis birşey nasıl rahatsız gelebildi onu anlayamadım bende.

    Not: terleme demissiniz ama onun için kulakları kapaması lazım. Onu da sadece p7 modeli yapıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bugune kadar 10 un uzerinde ust duzey kulaklik kullandim. hala elimde olanlar imzamda mevcut. iclerinde en beni en rahatsiz eden p5. Kisa sureli kullanimlarda cok fark etmiyor. 30 dakikalik bir yolculukta bir sikinti yok. ama mesela bir film izlemek isterseniz film bitmeden kulakligi cikariyorum ve uzun sureli yolculuklarda kullanamiyorum kulakligi. bunun disinda ses vs diyecek birseyim yok gercekten cok kaliteli. ama benim icin rahat degil kulaklik. audio tehnica cok buyuklugune , butun kulagi kapatmasina ve o denli agir olmasina ragmen uzun kullanimlarda cok daha fazla rahat ettigimi soyleyebilirim.
    P7 modelinide test etmistim almadan evvel. Onlada ilgili birseyler soylemek isterim. p7 modeli benim icin disarida takilacak bir kulaklik degildi. kulakta hos duruyor fakat o agirliga buyukluge cikilacaksa audio technica tercihim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.