Şimdi Ara

Aylardır iş bulamıyorum! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
61
Cevap
3
Favori
7.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • myron88 kullanıcısına yanıt
    Yaş 31.5, 2.5 yıldır işsizim.😊
  • command_4 kullanıcısına yanıt

    Benim işsizlik gibi bir sorunum yok. Çağrı merkezinde çalışacak kadar zor durumda olanlara da her zaman üzülmüşümdür.

    Ama burada herkese tek tek yazacağınıza. Eleman arıyorum diye bir başlık açıp şartları listeleyebilirsiniz.

    Yüksek ihtimal linç yeme olasılığınız yüksek olduğunu düşünüyorum.

  • hocam yukarıda yazan arkadaşa katılıyorum bi süre sonra kendi işinizi kurmazsanız zaten illaki işsiz kalacaksınız ve herhangi bi şey alamayacksınız alsanız bile bi evi 10 15 yılda zor alırsınız yani demem o ki girişimci, ticari bi kafa yapısı olması lazım yoksa başkalarının hayallerini gerçekleştirmek için çalışırsınız tabii şimdi hemen kendi işinizi kurun demiyorum ama max 2 3 sene maaşla çalıştıktan sonra kendi işinizi kurabilirsiniz.


    en basitinden kadıköy'de ayakkabıcın yanına çalışmaya gitmiştim 2 gün geçen sene hiç abartmıyorum adam 20m2 dükkanda 100 liraya bile almadğı çakma ayakkabıları turistlere 400 liradan satıyordu ve en az günde 20 25 tane satıyordu. 100 e aldığını varsayarsak ortalama 250 den sattığını varsayarsak 20*150=3000 tl günlük kar adamın 12bin tl kirası vardı ayda 90 bin kar yapıyordu çok rahat 90-12-5.5-5.5(geçen seneki asgari ücret*2)=67k para bu adama ayda en en az 40 50bin tl para kalıyordu geçen sene 20m2 dükkandan yani işin özü bu umarım anlatabilmişimdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainzzz34 -- 27 Mart 2023; 15:32:45 >




  • gainzzz34 kullanıcısına yanıt

    evet aynen öyle. mesela ben şuan çalıştığım halde e-ticaret yapma yolları arıyorum.

    gittim etsy de hesap açtım ama ne olduysa bir şeyi yanlış yaptım kurar ihlali yaptım dükkanımı kapadılar.

    ben de şimdi payoner hesabı açtım. wise hesabı da açacağım.

    bu ödeme araçlarıyla shopfy ,resboble,printfy gibi siteleri kullanarak dijital içerikler satmayı deneyeceğim

  • Ben sonsuza kadar işsiz kalan kimseyi görmedim.İllaki bulursun .Kovalamaya devam et

  • Bende işsizim
  • boş yapan çok çözüm sunan yok, tamamen hak veriyorum konu sahibine..

  • command_4 kullanıcısına yanıt

    İst dayım varmı sağlam çağrı merkezi evden çalışılacak hanım için önerin

  • Hernosum canımı sıkma ağzı olan konuşur. Sana tavsiyem özel güvenlik sertifikası al ve fabrika nizamiyelerine, holding, securitas gibi büyük şirketlere başvuru yap. En kötü 11 liraya yakın maaş verir, yol, yemek ve bayramda cart curt yardımı falan alırsın. 8 saat vardiya ve rahat bir iş.


    Mert Demiryoutube
    ÜÇ FARKLI KOŞULDAN BAHSETTİ 🔴 #ekonomi #maaş #meslek #sokakröportajları #keşfet #gelir #enflasyon
    https://www.youtube.com/shorts/4BVNqmTAzoc

    Bak bu adamı görüyor musun ? Tek kötü yanı sakal her gün sinekkaydı tıraş olacaksın onu da oluver bir zahmet bende yoruldum valla yaş 30 a geldi  





  • hernos2 kullanıcısına yanıt

    Sen de nasipsizlik var birader. Cnc bilip de İstanbul da işsiz kalmak ve 15 binin altında maaş almak keramet gibi birsey. Ben bile alakasız taraftan olmama rağmen yoneleyim mi diye dusunuyom




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albequerr -- 31 Mart 2023; 12:1:38 >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    Özel güvenlik işlerinin yüzde 80 i vardiyalı oluyor. 2 gece 2 gündüz 2 off. Veya 8 saatten 3 vardiya.

  • albequerr A kullanıcısına yanıt

    CNC operatörlerine artık köpek gibi değer biçiyolar kardeş.Ben liseden beri CNC işiyle haşırneşirdim üniversiteden sonrada hep cnc işi yaptım.Önceden bir değeri vardı şuan görüşmeye gidiyorsun adam seni okuma yazma bilmeyen insanlarla aynı kefeye koyuyor.Verdiği maaş teklifi 10k dalga geçer gibi.Dedim dalgamı geçiyorsunuz kiralar zaten 8k.Adam diyor seçenek çok kardeş sen bilirsin.Yani sen CNC işi yapmazsın ama gelir ilkokul terk hasan hüseyini alırım senin yerine diyor 9k da versem 10kda versem o adama yarrabbi şükür der diyor.Yani ben bu atolye vari işleri saldım artık.Beyaz yaka arge kısmında olmak lazım.Teknik ressamlık yapmayı düşünüyorum solidworks programını öğrenip.

  • hernos2 kullanıcısına yanıt

    almanların istedikleri niteliklere sahipsin ve burada yakınıyorsun. bana göre sana olan eleştirilerinde haklılık payı var.



  • hernos2 kullanıcısına yanıt

    Hocam kargoların ar ge merkezleri var. lojistik sektörünün iletişim kısmındaki adresten insan kaynakları departmanın mail adresini iste genelde ya da insan kaynalarından birilerine ulaşmaya çalış. Oraya aktif cv'ni gönder. Ne kadar başvuru yaparsan o kadar çok data havuzunda olursun. Kariyer vb sitelerde sana katılıyorum. Gerçekten çoğu boş ilan ve uzun süreli tutuyorlar ve atıyorum başvuru 1800 kişi diyor ama ne kadar sürede? Ben kimilerinin de reklam yaptığını düşünüyorum. Buna bir denetim sistemi gelmesi gerekiyor.


    Böyle bir durumda internet sayfası üzerinden ik lara cv atarak aktiflik sağlanabilir. Genelde kimsenin yapmak istemeyeceği bir şeydir. Ama öyle bir yeri gelebiliyor ki en azından cv'deki ufak bir detay, nokta atışı yapmanı sağlayabiliyor.


    Bu iş verenin de işine geliyor.


    Kariyer sitelerine para vermemiş oluyor.


    Bir de böyle şansını dene hocam. Bende aynı durumdan müzdariptim sabrettim. Umudumu kaybetmedim mutlaka çıkıyor karşına. Kaliteli insan geç bulunur ama bulduktan sonra da uzun vadeli olur.





  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    2 sene güvenlik yaptım, sonrasında yazılım sektörüne geçtim.


    Güvenlik işinin sonu yok. 30 yaşına 40 yaşına da gelsen güvenliksin, en iyi ihtimal amir olursun. O da belli seviyedeki insanların sorumluluklarını alır uğraşır durursun, projeye göre değişiklik gösterir.


    Uzun vadeli yapılacak iş değildir, kişi çaresiz kaldığında yapmalıdır.



    Bugün çaresiz kalsam ve güvenlik işine dönecek olsaydım.


    Elit Oteller ve kurumsallığı olan yerlerde çalışıp network oluşturmaya bakardım.


    Neden oteller ve kurumsallık ?

    Oradaki insanlarla kuracağın iletişim yeni bir iş kapısını aralayabilir. İletişime geçtiğin bir insan senin hayatını değiştirebilir.


    Fabrika vs.. gibi yerlerde uzun süreli yapılacak bir iş değildir güvenlik. 35+ 40+ yaş üstü vasıfsız bir insanın son çıkış kapısı olmalı.


    Bir genç bugün elindeki interneti sadece sörf yapmak için değil gelir kapısı oluşturmak için kullanmalıdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocko Willink -- 1 Nisan 2023; 13:22:43 >




  • Uzun vadeli Güvenlik işi neden tehlikelidir ?


    - Düşünsene 5 yılını asgari ücretinin bir tık üstünü almak için harcıyorsun, bir uzmanlığın olmuyor. Bilgi birikimin artmıyor.

    - 5 yılın sonunda CV'ye x yerde y süre çalıştım dan öteye gidemiyorsun.



    5 yıl :

    Bir sanayide ustanın yanında

    Bir marangozun yanında

    Bir tesisatçının yanında



    çalışsan kendi dükkanını kuracak seviyeye gelirsin.


    ama 5 yıl güvenlik geçen süre bir hiç. elde var 0



    Farklı bir fikir kişi hayatını idame etmek için 8 saat (otel veya kurumsal) güvenlik işine girip, işten geriye kalan sürede kişi internetten beceri öğrenmeye vaktini harcarsa. 2 yılda farklı noktaya gelebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocko Willink -- 1 Nisan 2023; 13:19:23 >
  • @.Ferrum. yaa aga nerden nereye para yapmalıyız aga para.

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    Ohaaa videoyu yeni izledim...


    Özel güvenlikte geçen 9 yıl


    Koca 9 yıl.

  • Jocko Willink kullanıcısına yanıt

    GooMass eğitim kiti İle Neler Öğreneceksiniz?

    GooMass hem satış ortaklığı sistemi ile internetten para kazanmaya adım atanlar, hem de ileri seviyedeki kullanıcılar için tasarlanmış olup geniş bir bilgi dağarcığı ve deneyimi üzerine kuruldu. Bu nedenle her türlü kullanıcı GooMass’da geniş bir bilgiye sahip olacak ve kazançlarını katlayacaktır.

    Satış ortaklığı sisteminde ilerledikçe, para kazanmaya başladıkça hep bir adım daha ileri gitmek ve daha çok kazanmak isteyeceksiniz. Her yeni kampanyanız ve her başarınız sizi yeni stratejiler oluşturmaya teşvik ederken ihtiyaçlarınız artacak. Zamanla hem teknik, hem de daha çok stratejiye ihtiyaç duyacaksınız. GooMass işte tüm bu ihtiyaçlarınızı karşılayacak bilgileri 100 ’lerce sayfalık eğitimlerden oluşan yazılı medya, etkili görsel medyalar ve diğer uygulamaları kombine ederek sizlere sunar.

    Merhaba arkadaşlar öncelikle benimde kullandığım bir kazanç sistemini anlatıcam. Aslında ilgilenenler bilirler. Ama bazı kişiler intenetten para kazanma konularını bilmeden yorum yaparlar . Yani ağızı olan konuşur. Ben yoruldum. Artık harcadığım bu vakitleri paraya çeviriyorum.


    Nasıl derseniz ?

    Facebook veya diğer paylaşım platformlarında her gün saatlerimi geçiriyordum. Bazı ilanlar, duyurular, reklamlar dikkatimi çekti. Daha önceden internette para kazanmak için araştırmalarım ve deneyimlerim olsa da hep hüsranla sonuçlanmıştı. Bu yeni yöntem farklıydı. Biraz araştırdım ve işin nasıl yapıldığını profesyonellerden bire bir öğrendim.

    GooMass Eğitim Kiti arkadaşlar!!

    İnternetin, bugünün ve geleceğin en büyük iş platformlarından biri olduğunu ve size ne kadar çok para kazandırabileceğinin farkında mısınız bilmiyorum ? Ama şuan çok acemiyim internetten anlamayan biriydim işin aslı.. Ama bu eğitim kiti aldıkdan sonra gerçekten internete bakış açım değişti. Artık herşey bana kazanç getiricekmiş gibi geliyor.

    Ben fazla sözü uzatmayayım sizi ürünün sitesine yönlendireyim. Yoksa, ne ben anlatabilirim. Nede siz anlarsınız dediklerimden en iyisi yakından birebir inceleyin derim. Yalan yanlış bilgiler vermek istemiyorum.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: command_4

    mesleğin ile alakasız iş istiyorsan 10 dk da bulursun. iş beğenmiyorsun.


    a101 şok bim her gün eleman arıyorlar.


    özellikle çağrı merkezleri her gün eleman alıyorlar. bu gün başvur yarın iş başı yaparsın.

    Tam bir aktrollsün
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.