Şimdi Ara

Ayar oldum gençlere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün maçın ilk yarısını normal izledim,
    ikinci yarısınıda pcde dizi izleyerek ve arada bir TVde maça bakarak izledim.

    ya bu gençlerin hali nedir arkadaşlar? Geniş kadromuz var diye kandırıyomuşuz birbirimizi.
    Hani tamam adamlar bir biri ile oynamadı buda bi etken ama bari biraz hırs yap biraz koş. Korkak olma.
    Serdar Eylik hayalet gibiydi mesela. Aydın desen kulağında ipod ve caddebostan sahilde dolaşıyo sanki.

    Bu maçta en kötü oynar dediğim adam Keita'ydı. Kasmaz pek derdim sakatlanmasın diye. Fakat adam profesyonelliğini gösterdi.
    Ayhan'da o kadar gencin arasında güya abi olucak. Direk misyonunu tamamladı. Formsuz filan değil.

    Geçen sene Ümit Karan formsuzmudu? Hayır. Sadece GS kalitesinde değildi artık. Ayhanda bu sene yeni Ümit Karanımız.

    Linderothda iyi oynasa kalsın diyodum fakat umarım gider. oda bitmiş. Zor toparlanır.

    Servet'te umarım tez zamanda satılır. Bu sene hiç mücadele etmiyor.

    Haa bi lafım daha olucak.
    Leo Franco yerine Aykut oynasın diyen arkadaşlar. Leo Aykut'tan daha iyi onu söyliyim. 7 senedir Aykut gsde ve kaç teknik direktör değişti ama hepsi Aykut'u yedek yaptı. Bu haksızlık olamaz. Bu direkt Aykut'un yetersizliğinden başka bişey değildir.
    Ufuk Ceylan'ı bilemem ama. Umarım hepsinden iyidir.

    Neyse çok karamsar oldum :)

    Yolumuz açık. Yarın kurada iyi bi takım çıkar inşallah.
    Ben bi ara UEFAda bize Liverpool çıksın istiyorum. asıl o zaman Kewell ve Baros show izlersiniz. Benitez'den iyi intikam alırlar.







  • Aynen..

    Bundan sonra kimse neden Aydın'a şans verilmiyor demesin kardeşim.Yok çok hızlıymış, yok Arda'dan daha yetenekliymiş falan, yalan..2 senede bir adam kendini hiç mi geliştirmez? Eh be kardeşim bu maçta kendini gösteremeyeceksen nerde göstereceksin? Aydın'dan olmayacak, dün bu lafı en az 3 kere söyledim maç içersinde, bariz yani.

    Serdar Eyilik ise daha çok genç zamanı var ama, insan biraz kendini göstermeye çalışır.Aldıığın her topu ön liberolara ve ya arkandaki bek oyuncusuna vererek ne kazanacaksın Serdar? Git bir çalım dene birşey dene, olmazsa da en azından şansını denemiş olursun.Yok..

    Alparslan'ı beğendim ben biraz, biraz da Caner'i beğendim o kadar.Aykut konusuna girmek bile istemiyorum.Sahi o yediğimiz golde adam topa vurmadan ne diye atladı sağ köşeye Neyse...




  • Tamam kötü oynadılarda şunuda unutmayalım.
    Sağ kanat olan, zayıf, çelimsiz Aydın, santrafor bölgesinde oynadı.
    Garibim Serdara kimse pas vermedi, topu alan direk sağ tarafa dönüp Keitaya top attı.
    Oyuna sonradan giren Çetin ise, hata yapmamak için aldığı topu hemen başkasına pas verdi. İlk a takım maçı, normaldir.
    Caneride direk geçelim, ondan hiçbirşey olmaz.
    Diğerleride genç değil zaten, ne oldukları belli.

    Ben Ayhanın, barışın, servetin yerinde olsam Keitaya değilde Serdara pas atardım. Göster bakalım kendini genç diyerek motive ederdim, özgüven aşılardım. Madem takımın abisiyim onu oynatmak için herşeyi yapardım.
  • roohansa katılıyorum aynen..
  • her şey tamamda aykut un ne hatası var eleştiriyorsunuz. bu sene bucaspor maçında ve bu maçta oynadı. bence leo dan çok daha iyi. yediği golde suç tamamen servetin. ilk topu çeldi seken topa yapacak zaten bişe yoktu. biz aykut ve orkun ile oynadığımız sezon en az gol yiyen takımlardan biriydik. sonra santic geldi leo geldi kalemiz yol geçen hanı maşallah ama kimse toz kondurmuyor. çünkü yabancı hayranlığı var bizde. aynı golleri aykut yese şimdiye eline bavulu vermişlerdi.

    gençler konusuna gelince orada haklısınız. hiç ümit veren yok. aydın bu gidişle zaten orta sıralarda bi takımda oynar. serdar da yetenekli bir oyuncu ama sorumluluk almalı. alpaslan beni hayal kırıklığına uğrattı. bu maç için söylemiyorum. bu sene ondan patlama bekliyordum ama hiç gelişme yok.
    ayhan, linderoth yolcu zaten belli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roohans

    Tamam kötü oynadılarda şunuda unutmayalım.
    Sağ kanat olan, zayıf, çelimsiz Aydın, santrafor bölgesinde oynadı.
    Garibim Serdara kimse pas vermedi, topu alan direk sağ tarafa dönüp Keitaya top attı.
    Oyuna sonradan giren Çetin ise, hata yapmamak için aldığı topu hemen başkasına pas verdi. İlk a takım maçı, normaldir.
    Caneride direk geçelim, ondan hiçbirşey olmaz.
    Diğerleride genç değil zaten, ne oldukları belli.

    Ben Ayhanın, barışın, servetin yerinde olsam Keitaya değilde Serdara pas atardım. Göster bakalım kendini genç diyerek motive ederdim, özgüven aşılardım. Madem takımın abisiyim onu oynatmak için herşeyi yapardım.

    Aydın 2. yarı sağ kanat oynadı 45 dakika, yine hiçbirşey yapamadı.

    Serdara da kimse pas vermedi diye birşey yok, oraya verilen birkaç pas aynen geri dönüyorsa, tabi atmazlar.Keita'ya veriyorsun çalım atıyor, atak başlatacak paslar atıyor birşey yapıyor en azından, Serdar'a gelen aynen geri dönüyor.Serdar güveni verse orda, ona da atılırdı pas.

    Ayrıca Servet'e acayip kıl oluyorum bu sene, dikkat ettim defansta topu alıyor, önüne geliyor Linderoth ve ya Ayhan pas almak için, atmıyor ya adam.Kendi kullanıyor topu, genellikle de rakibe veriyor.Anlamıyorum bu adamın egosunu kim bu kadar şişirdi, aynı anda hem stoper hem ön libero hem orta saha hem forvet oynayabileceğini mi sanıyor? Yahu sen adam gibi stoperliğini yap, o yediğimiz goldeki gibi hatalar yapma, şu 3. sınıf santrafor Lavric'e madara olma, istemiyoruz senden pas falan.Ama anlamıyor ki adam..




  • Ben Aykut'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum tamam üst düzey bir kaleci olmayabilir ama Mondragon'dan sonra alınan kalecilerde Aykut'dan iyi olduğu söylenemez Mondi'den sonra hep Aykut'a şans verilseydi belki şimdi daha tecrübeli ve sağlam bi kaleci olabilirdi.
    Aydın konusuna gelince adam çok zayıf biraz fizigini kuvvetlendirseler. kumaşı harika çocuğun izlemesi çok zevkli bir futbolcu çıkabilir ortaya ama sorunu ne bilmiyorum çalışöıyormu aceba?
    Birazdaha zaman tanınmalı.
    Diğerlerini at çöpe gitsin varlıları ile yoklukları arasında firk yok
  • Leo francoya bonservis vermediğimiz için şuana kadar pek eleştirmedim.Hani bazı kaleciler vardır hiç güven vermez mesela volkan milli takımda beni çok korkutuyor.Leo francodan yana güven korkum yok arapaslarında zamanlaması mükemmel anında kaleden açılıp topu alabiliyor.Yan toplar var birde onu tamamen leo francoya mal edemeyiz leo franco kadar defansında hatası vardır yan toplarda.Gelelim 1e1'ler ve uzaktan şutlara adamın yediği toplara laf edemiyoruz yani eğer o topları tutarsa zaten kahraman olur maçın adamı olur tutması gerekenleri tutuyor etkili şutları kafaları yiyor.Aykuttan pek bir farkı yok gibi geliyor bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emreee85

    her şey tamamda aykut un ne hatası var eleştiriyorsunuz. bu sene bucaspor maçında ve bu maçta oynadı. bence leo dan çok daha iyi. yediği golde suç tamamen servetin. ilk topu çeldi seken topa yapacak zaten bişe yoktu. biz aykut ve orkun ile oynadığımız sezon en az gol yiyen takımlardan biriydik. sonra santic geldi leo geldi kalemiz yol geçen hanı maşallah ama kimse toz kondurmuyor. çünkü yabancı hayranlığı var bizde. aynı golleri aykut yese şimdiye eline bavulu vermişlerdi.

    gençler konusuna gelince orada haklısınız. hiç ümit veren yok. aydın bu gidişle zaten orta sıralarda bi takımda oynar. serdar da yetenekli bir oyuncu ama sorumluluk almalı. alpaslan beni hayal kırıklığına uğrattı. bu maç için söylemiyorum. bu sene ondan patlama bekliyordum ama hiç gelişme yok.
    ayhan, linderoth yolcu zaten belli.


    kalemiz yol geçen hanı demişsinde, futbolda kaleci ve defans bütünlüğü önemlidir. Süper bi kalecin olsun ama defansın kötü olsun kaleci kendini gösteremez, veya süper defansın olsun ama kalecin kötü olsun o zamanda defansa laf edilir.
    Aykut 7 senedir takımda. Hiç bi teknik direktör onu düşünmüyosa bence Aykutta yetenek yok. Geçen sene Steau'ya onun yediği saçma sapan ıskalar yüzünden elendiğimizi unutmamak lazım. Bu maçtada gene yaptı öyle bi hata. Yediği goldede erken yatması enteresan. Aykut ve Leo aynı anda takıma gelseydi Aykut'a göster sabır denilirdi ayrı. Ama Aykut'a 7 yıldır sabır gösteriliyor. Peki Leo Franco'ya göstersek o sabrı? yeni bi ülkeye geldi ve bilmediği bi dil konuşan bi defansın arkasında oynuyo. Haa ayrıca birde leo franco fener maçı dışında kötü gol yemedi.

    Aydın ise bence takaslık bi futbolcu. Sercan karşılığı güzel olur.




  • O gencleri nasil degerlendirmeye aliyorsunuz onu anlamiyorum ?
    Bir futbol takiminin kadrosu ya sürekli oynatilir arada eksik bölgelerine takviye yapilarak uzun yada kisa dönemde basari beklersin.
    Dahada iyisi normal takimin icine yetenekli gördüklerini eklersinki dogrusu budur Arda, Ugur, Sabri vs vs gibi.
    Normal bir macta 5 6 tanesini oyuna sokarak ne bekliyorsunuzki ?
    Senelerdir takimlarin hazirlik kamplari hep gencler getirilir cok istinai oyuncular harici 2 ci kamp döneminde yüzlerine bakilmaz. ona kalirsa Sturm ile ilk mactada ortada bir sey yoktu as oyunculara ragmen.
    Dün gece paftan en fazla 4 oyuncuyu görmek dogru olandi begendigin 4 adami alirdin 2 tanesi ile baslar ve takimin macin gidisatina göre 2 tanesini daha denerdin ama bu sekilde yapilanlar savusturma maclaridir sadece.
  • Casillas 17 yaşında Real Madrid'in, Valdes 19 - 20 yaşında Barcelona'nın, Rooney 19 yaşında Manchester United'ın (ki ilk Şampiyonlar Ligi maçında Fenerbahçe'ye 3 gol birden atmıştı), Pedro 18 yaşında,Messi 17 yaşında Barcelona'nın A takımlarında oynuyorlar ve takımlarına doğrudan katkı yapıp vazgeçilmez oluyorlarsa bizim gençlerin de bir durup kendi hallerine bakmaları lazım...daha bunlar gibi yüzlerce örnek sayılabilir..

    bundan sonra Bucaspor'a, Adıyamanspor'a, KahtalıMıçıSpor'a kiralık yada satılık olarak gönderilirlerse de kimse ağlamasın! en ufak bir hırs belirtisi bile göremedim hiçbirinde...bir tane isim sayamam dün akşamki maçtan..Keita bile daha fazla istiyordu maçı..
  • Eksi bilmem kaç derecede, buzlu zeminde, yedeklerden kurulu takımla maça çıkmış takım ve kaybetmiş hemen arkasından Galatasaray lı olmadığı tüm forum tarafından bilinen bir provokatör hiç vakit kaybetmeden konu açmış... Alışıldık şeyler bunlar futbol bölümünde...
  • aydın kendini hiç geliştirmiyor hep aynı ayhanı da anadolu özlemi sarmış herhalde gittikçe performansı düşüyor..onun dışında dikkatimi çeken bir husus da neden bu takım devamlı sağdan veya soldan orta yaparak gol atmaya çalışıyor öyle atınca 2'lik mi sayılıyor takımın oynadığı futbol hiç zevk vermiyor...ayrıca inşallah devre arasında gerekli yerlere takviye yaparlar özellikle de defansa çünkü defansımız berbat karşı takımın her atağında gollük pozisyonlar veriyoruz yoksa bu takım avrupa da rezil olur şimdiye kadar güçlü bir takımla oynamadık yarın ki kurada liverpool çıkarsa ingilterede bu takım en az 5'lik olur
  • Hemen bi ayar çekelim şu gençlere
  • aykut yediği golde:
    şutu çeldi, top adamın önüne düştü, şimdi biz aykuta hep refleksi çok iyi dedik ya işte orda rekleks konuştu aykut topa vurmasıyla hamle yapmaya çalıştı. eğer gözleriniz normal görüyorsa topa vuran adam topu yere vurdurdu top sekti, 1.de hamle yapan aykut ayakta kalamadı golü yedi.

    burda aykutu suçlamayın. de santis olsa onu tutardı neden: o kaleci çekilen şutlara direk baktığı için yere seken top üstüne gelirdi ama şu var yine o olsaydı ilk şutta gol olurdu büyük ihtimal 2.ye kalmazdı. leo için birşey diyemem 2.sinde gol olurdu ama 1. şutta topu farklı yere sektirebilirdi.

    gençlere gelince 30 yaşında gibi oynadılar. ayhan pas atmayı unutmuş, pas attığın kişiyi avantaja düşürmelisin ama bizim ayhan öyle bir pas atıyorki topu alan daha zora düşüyor. keita çok iyiydi, alparslan iyiydi, emre boşuna faul yapıyor herzamanki gibi.

    yalnız bu takım şut atmamak için tembihlendimi, eğer bir takım geri kapanıyorsa şuta boğarsın. 1 tane şut yok maçta.




  • linderoth ayhan aydın servet aykut serkan çalık ile yollar ayrılmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barbar

    Eksi bilmem kaç derecede, buzlu zeminde, yedeklerden kurulu takımla maça çıkmış takım ve kaybetmiş hemen arkasından Galatasaray lı olmadığı tüm forum tarafından bilinen bir provokatör hiç vakit kaybetmeden konu açmış... Alışıldık şeyler bunlar futbol bölümünde...


    anladım.
    herkesin gençlerin kötü bi performans gösterdiğini görmüşsündür umarım.
    Sırf bana karşı olmak için, kendi gördüğünü bile söylemiyosun

    Buzlu zemin demişsinde, bi kere zemin buzlu değil. Alttan ısıtma var. Saha bildiğin futbola elverişli bir saha. Eksi bilmem kaç derece hiç bahane değil. Biraz daha koş ısın.
    Takımın kaybetmesi HİÇ umrumda değil, ama gencecik futbolcular hepsi saçma sapan bi futbol oynarsa ve keita hariç ağabeyleride buna ayak uydurursa demekki bizim cidden yedek kadromuz yok.

    O yüzden barbar bey. Konu altındaki tüm yorumları okuyun bi düşünün ve öyle cevap yazın derim ben size.




  • serdar konusunda aceleci olmayın. onun paflarda öyle maçlarını izledim ki, süper yeteneği olan birisi olduğuna inanıyorum. maçta maalesef hep keita kanadı kullanıldı, sol tarafımız yok gibi oynadık. oynadıkça iyi olacaktır, şans verilmezse gittiği yerde neler yapacağını gördükçe dövünürüz.
  • aykutun golu yedikten sonra hiç bişey olmamış gibi sakız çiğnemesinden nefret ediyorum
  • O değil de Ufuk geldiğinden beri oynadı mı?Aykut oynadı,o oynamadı.Sene sonu gideceği belli Aykut yerine Ufuk oynasa fena olmaz mıydı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.