Şimdi Ara

Axess Mobil e özel 4*100e 50 çip 30 kasıma kadar. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
29
Favori
28.028
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2015te kapattığımda akbank (axess) ve işbankası (maximum)aramamıştı. şimdi durum nedir bilmiyorum. garanti arıyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tatangaa

    Dün dördüncü 100 tl alışverişimi internetten yaptım, 50 tl chip para hemen yüklendi. Fakat dünkü siparişimden bir bölümü satıcı tarafından iptal edildi ve son siparişim 100 tl nin altına düştü. Bugün haftasonu olduğu içinde para iadesi karta henüz yansımadı. Yani para karta iade edildiği anda 50 tl chip geri alınacak muhtemelen. Ben şimdi tekrar 100 tl bir alışveriş daha yapsam durum ne olur acaba. Çünkü hediye gelen chip parayı bugün kullanacaktım, Pazartesi ücret iade edildiği zaman kullandığım chip parayı ekstreme yansıtırlar mı acaba. İyice karıştı. Ne yapabilirim bilen ya da daha önce basına bu tarz bir olay gelen var mıdır? Mh ye 20 dakikadır bağlanamadım. Zaten muhtemelen bu konu hakkında bilgisi olmayacak ve beni yanlış yönlendirecek. Çünkü kampanya detaylarında sadece iptal durumunda chip para geri alınır yazıyor. Benim öğrenmek istediğim son siparişim iptal olduğu icin beşinci 100 tl harcamam kampanya dahil olur mu?

    Son durum nedir üstad?
    Benzer bir durum bendede var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: soltaire

    2015te kapattığımda akbank (axess) ve işbankası (maximum)aramamıştı. şimdi durum nedir bilmiyorum. garanti arıyor..

    gecen axess kapatin kartimi diye atarli bi blof yaptim 70 chippara verelim 6 ay kapatmama sozunuze dedi... bende 100 olsun dedim. yok olmaz dedi... peki madem deyip kabul ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unutulmaz37

    Carrefour da hediye çeki satılıyormu yakınında carrefour mağzası olan yolu carrefour a düşen sorup bilgi verebilirmi eğer satılıyorsa 4*100 e 160 tl puan gelir süper olur

    bu kampanya nasil oluyor hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superhead kullanıcısına yanıt
    Mh ile görüştüm hocam. Karta para iadesi yapıldığı anda para puan geri alınır, kullandıysanız eğer ekstrenize borç olarak yansı dedi. Ücret iadesi yapıldıktan sonra tekrar 100 tl ve üzeri alışveriş yapılınca chip paralar tekrar yüklenecekmiş.

    Yalnız dün kartıma iade yansımış ama 50 chip para hala gözüküyor. Geri alınmamış. Tekrar mh ile görüştüm durumu izah ettim. Kaydınızı aldım incelenip geri dönüş yapılacak dedi, sonucu bekliyorum hocam.

    Geri dönüş yapıldığında tekrar bilgilendiririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simonbolivar01

    Axses kart iptali talebinden sonra kartı kapatınca geri arıyor mu?

    2015'te kapattığımda aramamışlardı ama 13ünde platinum kartı kapattım aradılar, 6 ay açık kalma şartıyla 95 chip önerdiler kabul ettim. başka aranan oldu mu bilmiyorum.
  • Axess li olmak nasip değilmiş. Klasik axses için başvuru yaptım gitmişler bana biri gold diğeri platinum olmak üzere iki kart çıkarmışlar. Aradım dedim ben sizden sadece klasik kart istedim by ne nedir diye soruyorum sistem onaylamış diyor. Enayi miyim napim iki tane aynı kartı ben. Kızdım ikisini de iptal ettirdim. Nasip değilmiş. Müsait zamanda da bankaya gidip bilgilerimi sildirecem. Size bol kazançlı günler arkadaşlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 tane işleme puan vermiyor, ille de 4 işlem yapmak gerekiyor doğru mudur?
    aynı gün 4 farklı yerden yapsak da oluyor anladığım kadarıyla?
  • Evet 4x100 her işlemi axess mobilde gösteriyor. Aynı gün farklı yerlerden kabul ediliyor kalan işlem gösteriliyor. 4 işlem tamamlanınca anında 50 yatıyor. Taksitli olanlarıda sayıyor yeterki 100 üzeri olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir işlemi eksik kalan arkadaşlar için yardımcı olurum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.