Şimdi Ara

AXESS İLE BP'DEN 40 TL CHİPPARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kampanya 15 Mayıs'ta başlıyor, boşyok kampanyası ile birleştirelebilir.

    Axess ile BP istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 100 TL ve üzeri dördüncü harcamanızda 40 TL chip-para hediyeniz sizi bekliyor


    Kampanya, 15 Mayıs - 30 Haziran 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanya, kampanyaya katılan Axess üyesi BP istasyonlarında bulunan Axess POS cihazlarından yapılacak harcamalarda geçerlidir.
    Kampanyadan faydalanabilmek için, farklı günlerde ve tek seferde 100 TL ve üzeri tutarda en az dört harcama yapılması gereklidir. Aynı gün içerisinde yapılan harcamalardan yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır. Chip-para kullanımları kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, kampanya süresince “BP ve kart numarasının son 4 hanesi”nin yazılarak (örnek SMS metni: BP 7894) Turkcell'den 4566'ya, diğer operatörlerden 0532 752 4566'ya Akbank sisteminde firmanız adına kayıtlı bir telefondan sms gönderilmesi gerekmektedir.
    Kaydınızın başarıyla tamamlandığı yönünde SMS bilgisi geldikten sonra yapacağınız harcamalar kampanya kapsamında değerlendirilecektir. SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    SMS tutarı Turkcell müşterileri için 0.50 TL’dir; diğer GSM operatörü müşterileri kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir. SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanyadan bir kart sahibi en fazla bir kez faydalanabilir.
    Kazanılan chip-para’lar anında karta yüklenecek ve yüklendiği andan itibaren 7 Temmuz 2012 tarihine kadar kampanyaya katılan Axess üyesi BP istasyonlarından yapılacak akaryakıt alımında kullanılabilecektir.Bu tarihe kadar kullanılmayan kampanya chip para'ları 8 Temmuz 2012’de silinecektir.

    Kaynak :http://kredikartlari.net/firmaKampOku.asp?id=29885



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boomerang01 -- 11 Mayıs 2012; 12:16:18 >







  • boşyok la büyük ihtimalle birleşiyordur.on numara olur.büyüksün axess
  • dün aldım 100 tl lik şansıma
  • Axess den kk almak nekadar mantıklı bilmiyorum. 3 verip 5 alan bir mantık mevcut akbankta.

    1 sene önce zorla basvurusz kk yolladılar. Sonra hiç kullanmadıgım halde 50 tl aidat gecirdiler. İtiraz ettim 50 tl chip yüklediler kullandım chip i, bari boşa ödediğim parayı tahsil mantıgında. Sonra 1000 tl nakit para ihtiyacım oldu taksitli şartlı cektim. Taksitlerimin 5. ayında bütün borcumu toplam ödedim. Ödeme sırasında süprizle karşılaştım. Banka memuru 1 taksitinizi hesaptan ödemişiz orayada borcunuz var dedi. Hangi hesap dedim ben bir hesap açmadım. Banka sizin adınıza açılmış ve ordan ödeme yapmış hesap cevabı aldım. Kime sormuş soruma cevap bu tür şeyler olabilir dendi. olmayan bir hesaptan olmayan bir parayla zamanından önce taksit 33 tl ödenmiş. Tamam o borcuda ödeyelim 33 tl verdim hesabı ve kk kartını kapatalım dedim. KK kapattılar fakat olamayan bir hesabı kapatmak için 55 tl işlem ücreti istediler. iide ben açmadım ve ben ordan para ödeme talimatı vermedim demem ragmen yapabilecegimiz birşey yok cevabı alınca sinir oldum. Şuan mahkeme yoluna gidiyorum.

    Akbank kk olanlar ek hesap açılmışmı ve kk için oraya ödeme yapmışmı dikkat etsin.

    Akbank ın kapısının önünden geçmiyorum artık.




  • Hort oldu
    Heyecan oldu
    :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.