Şimdi Ara

WhiteBIT TR’den İlk İşlemine 100TL Hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WhiteBIT TR’den İlk İşlemine 100TL Hediye!



    Barcelona ve Trabzonspor'un sponsoru olan Avrupa'nın Lider Kripto Borsası WhiteBIT'in "WhiteBIT TR'de Al-Sat Etkinliği" 1 Milyon TL’lik ödül havuzuyla geldi! 🥳 🥳


    Kazanacağınız TL ödülü ile takip ettiğiniz ve kazanç potansiyeli gördüğünüz bir coine yatırın, boğa sezonunun kazançlarından siz de olabildiğince yararlanın!





    Peki Bu Ödülden Nasıl Yararlanabilirsiniz:


    1. WhiteBIT mobil uygulamamızı indirin,


    2. WhiteBIT TR’ye kayıt olun ve Kimlik Doğrulaması(KYC) adımını tamamlayın,


    3. WhiteBIT TR üzerinden EFT/Havale/FAST ile bakiyenize en az 200 TRY yatırın,


    4. Daha sonra uygulama içerisinden en az 200 TRY eşdeğerinde ilk işleminizi yapın.



    İşte hepsi bu kadar!🤩



    Etkinliğe dair diğer tüm ayrıntıları blog sayfamızda bulabilirsiniz 🤓



    Son Katılım Tarihi: 5 Mayıs 2024 23:59



    NOT: WhiteBIT TR üzerinden para yatırdıktan sonra katılımcılar, istedikleri takdirde hesaplarındaki ilk işlemlerini WhiteBIT Global hesaplarına fonlarını aktararak WhiteBIT Global uygulaması üzerinden de gerçekleştirebileceklerdir.



    Herhangi bir sorunuz olması durumunda WhiteBIT TR’ye kaydolduğunuz e-posta adresiyle support@whitebit-tr.com adresine bir ileti gönderebilir veya doğrudan adresinden canlı sohbete bağlanabilirsiniz.





    WhiteBIT Güvenlik Bakımından Neler Sunuyor?


    CoinGecko & CoinMarketCap’te hacme göre ilk 6 kripto borsası arasında olan WhiteBIT, aynı zamanda 1000 üzeri uzman çalışanı ve 1000 üzeri kurumsal müşterisiyle beraber aylık 44.7 milyon site ve uygulama ziyaretçisi mutlulukla 350 üzeri işlem çiftinde işlem yapabilmektedir.


    Litvanya Cumhuriyeti, Avustralya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti ülkelerinde de lisanslı olan köklü Avrupa borsası WhiteBIT, aynı zamanda PCI DSS, ISO/IEC ve GDPR sertifikalarıyla 5.5 milyon kullanıcısının güvenini kazanırken platformun varlıklarının %96’sını soğuk cüzdanlarda saklayarak kullanıcılarını 7/24 düşünmeye devam etmekte, bağımsız denetim kuruluşu CER.live tarafından aldığı en yüksek AAA güvenlik seviyesiyle en güvenli 3 borsa arasına girerek ise akılda şüphe bırakmamaktadır.


    AML kontrollerini de elden bırakmayan ve her işlemi rutin kontrollerden geçiren WhiteBIT TR her zaman emniyeti ön planda tutmaktadır. Saniyede 1.5 milyon talebi işleyen güçlü ticaret motoru ile alım satımların her zaman en üst seviyede desteklenmesini sağlamaktadır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteBIT TR -- 26 Nisan 2024; 11:16:59 >




  • Global tarafta sadece 8 ay gibi bir zamanda çekilebilir 750 usdt civarında ödül biriktirdim, Türkiye tarafında yeni olduğu için de bonkörlüğü üstünde Whitebit'in, sağolsunlar efenimWhiteBIT TR’den İlk İşlemine 100TL Hediye! 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.