Şimdi Ara

WhiteBIT TR'de 200 TL'ne 400 TL’lik Doge Ödülü (Son Tarih 5 Mayıs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WhiteBIT TR'de 200 TL'ne 400 TL’lik Doge Ödülü (Son Tarih 5 Mayıs)



    Barcelona ve Trabzonspor'un sponsoru olan Avrupa'nın Lider Kripto Borsası WhiteBIT’in DOGE Coin Etkinliği 100 000+ DOGE’lik ödül havuzuyla gelir de Donanımhaber kullanıcılarını unutur mu?


    Borsaya kaydolun, ilk işleminizi yapın, 200 TL’yi kapın. 🥳🥳



    Peki 400 TL Nereden Çıktı?



    10 arkadaşınız WhiteBIT TR’ye kayıt olsun tüm koşulları tamamlasın, hem onlar kazansın hem de siz kişi başı 20 TL’lik DOGE’den toplam 200 TL’lik daha DOGE kazanın.🤩


    Unutmadan, bir de Doge Kampanya Sayfamızda bir sır saklı!🤫 İlk bulan şanslı bir katılımcı marketing@whitebit-tr.com adresine bulduğu sır konusunda bir e-posta göndererek Gizli Ödülü kazanmayı deneyebilecektir.






    Ödülü Kazanmak için Yapmanız Gerekenler Çok Basit:


    1. WhiteBIT TR'ye kaydolun ve Kimlik Doğrulama (KYC) adımını tamamlayın veya hâlihazırda hesabınız olsun;


    2. WhiteBIT TR’ye Havale/EFT/FAST ile en az 200 TRY yatırın ve 200 TRY’lik hesabınızdaki ilk işleminizi yaparak 200 TL değerinde DOGE Coin kazanma şansını yakalayın;


    3. WhiteBIT TR’nin sosyal medya hesaplarından (X, Instagram, Facebook) birini takip edin veya takip ediyor olun;


    4. Referans bağlantınızla arkadaşlarınızı WhiteBIT TR’ye davet edin ve 10 kişiye kadar her referansınız için 20 TRY’lik DOGE kazanın.



    Hepsi bu kadar!🙌 İster yatırdığınız parayla USDT alın, ister direkt TL’nizle BTC alın, tamamıyla size kalmış!



    Etkinliğe dair diğer tüm ayrıntıları blog sayfamızda bulabilirsiniz.



    Son Katılım Tarihi: 5 Mayıs 2024 23:59



    Herhangi bir sorunuz olması durumunda WhiteBIT TR’ye kaydolduğunuz e-posta adresiyle support@whitebit-tr.com adresine bir ileti gönderebilir veya doğrudan adresinden 7/24 canlı sohbete bağlanabilirsiniz.






    WhiteBIT Güvenlik Bakımından Neler Sunuyor?


    CoinGecko & CoinMarketCap’te hacme göre ilk 6 kripto borsası arasında olan WhiteBIT, aynı zamanda 1000 üzeri uzman çalışanı ve 1000 üzeri kurumsal müşterisiyle beraber aylık 44.7 milyon site ve uygulama ziyaretçisi mutlulukla 350 üzeri işlem çiftinde işlem yapabilmektedir.


    Litvanya Cumhuriyeti, Avustralya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti ülkelerinde de lisanslı olan köklü Avrupa borsası WhiteBIT, aynı zamanda PCI DSS, ISO/IEC ve GDPR sertifikalarıyla 5.5 milyon kullanıcısının güvenini kazanırken platformun varlıklarının %96’sını soğuk cüzdanlarda saklayarak kullanıcılarını 7/24 düşünmeye devam etmekte, bağımsız denetim kuruluşu CER.live tarafından aldığı en yüksek AAA güvenlik seviyesiyle en güvenli 3 borsa arasına girerek ise akılda şüphe bırakmamaktadır.


    AML kontrollerini de elden bırakmayan ve her işlemi rutin kontrollerden geçiren WhiteBIT TR her zaman emniyeti ön planda tutmaktadır. Saniyede 1.5 milyon talebi işleyen güçlü ticaret motoru ile alım satımların her zaman en üst seviyede desteklenmesini sağlamaktadır.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Elon dogeyle ödeme sistemi getirdiğinden beri DOGE fiyatı çok sağlam duruyor, bu boğanın yıldızı olma ihtimali varsa ki çoğu kişi var olduğunu söylüyor, 200 TL boğa sonunda 2000TL olsa tamam işteWhiteBIT TR'de 200 TL'ne 400 TL’lik Doge Ödülü (Son Tarih 5 Mayıs) 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.