Şimdi Ara

Aveanın Müşterinin Hiçbir İşine Yaramayan Cep Anyasasına Verdiği Cevap Reklamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biraz önce Aveanın reklamlarını izledim. Gerçi avea ile yollarımı 6 sene önce ayırdım. Bizim burada çekmiyordu. Gerçi hala tam çektiği söyelenemez ama diğerlerininde tam çektiği söylenemz. Yani o öperatörlerdeki kapsama alanındaki Yüzde 99dan geriye kalan yüzde 1 varya -açıklıyorum- orası bizim burası

    Neyse. Reklamdaki ifadeler ilginçti. Çok güldüm. Zira vay yurtdışını arama hakkımmış vay yüzde 99 sunu kapsamışlar, vay konuşma hakkıymış. Bunlarda güzelde en sonunda bunların birde FATURA HAKKI var :) reklamdada diyor ya "Kol" Center hakkımı kullandım. dedim ki Bana fatura "KOL" Center gibi geldi dedim. Onlarda bana HAKKINIZ dedi. Bende hakkımızda hayırlısı deyip kapattım. diyor ya. İşte o Fatura hakkı.

    Bu arada vodafone kullanıcısıyım. Vodafone geçemeden önce Türkcelle 3 mb internet için 15 TL ödemişliğim hala rüyalarıma giriyor :) Bende Call Centeri Aradım dedim 1 Mb internet 5 Tl ödedim Sayın "KOL" Center dedim onlarda bana işinize gelirse tarzı bişile söylemişlerdi. Ama Vodafonedende zamanında iyi bir kazık yemiştim.

    Kısacası cep anayasası falan hikaye. Ay sonunda süre aşımı vb şeylere çok dikkat edelim arkadaşlar. Yoksaki FATURA HAKLARINI sonuna kadar kullanıyorlar :) Reklamı TV den kaydedip yükleyeceğim youtubeye ozaman burayada eklerimn inşallah.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkamilk -- 1 Nisan 2011; 23:17:54 >







  • Reklam harika olmuş neden mi iki şirketin saçmalığına verdiği cevapla :)

    Cevapta ne ana yasa ne baba yasa fatura önemli :) siz ne konuşuyosunuz faturalar kabarık geliyor gerisi tırt demişler :))
  • Atalarımız ne demiş anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az ..
  • Reklam harika,bu bir yana bu konu daha önce açılmış ama sen de konuyu çok iyi anlatmışsın,ayrıca videosunu da koymuşsun,her zaman takdir ederim emek verilen konuları ve doğru anlatımları.

    Reklam TV başındaki herkesin dikkatini çekiyor,halkın içinden biri gibi konuşmuş adam,konuşmaya başlayınca jest ve mimikleri milleti meraklandırıyor,ne olmuş ne diyecek bu adam der gibi TV başındakiler zamping yapmaktan vazgeçip reklamı izliyor.Fatura şoku yaşayan çok olduğu için "adam doğru söylüyor " diyenler oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 3 Nisan 2011; 7:13:04 >
  • Bende reklamı çok başarılı buldum. Özellikle tekrar çıksada izlesem diye bekledim yani :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrkamilk
    Bende reklamı çok başarılı buldum. Özellikle tekrar çıksada izlesem diye bekledim yani :)

    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.