Şimdi Ara

AVEA FAZLA FATURA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AVEA operatörünün uyguladığı Türk Telekom Sabit Telefon abonelerine özel CEPTE BAYRAM KAMPANYASI’na beş ay önce katıldım. İlk iki ay kampanyada vaad edilen gibi 21TL fatura gönderildi fakat sonrasında 45TL fatura geldi. Call center (Reklamlarındaki kendi tabirleriyle) Faturanın benden kaynaklanan sebepler yüzünden bu şekilde geldiğini belirtti ve gerekçe olarak sabit telefon faturamın Abone Merkezine iletilmediğini belirtti. Halbuki benim sabit telefon faturam Abone merkezine Kampanya Sözleşmesi yapılırken iletilmek zorunda aksi halde bu kampanyadan faydalanamam. Call center'e Faturanın Abone merkezine iletildiğini ve AVEA operatöründen kaynaklanan bir aksaklık yüzünden bana haber verilmeden tarifemin değiştirilemeyeceğini belirttim. Kayıtların incelenip tarafıma bilgi verileceği söylendi. Call Center’den bilgi dönülmeyince tekrar bilgi sorulmak için aradığımda mağduriyetimin giderilmesi için bir sene boyunca %50 indirimli olarak bu tarifeden görüşmelerimin devam edebileceğim ve fazladan ödediğim ücretin bu şekilde geri ödenmiş olacağı bildirildi. Fakat bir sonraki fatura yine 45TL geldi bu durumun açıklaması ise Call center tarafından son görüşmemizden önce bu faturanın kesildiği dolayısıyla faturada düzeltme yapılamayacağı şeklinde idi. Tekrar %50 indirim ile görüşmelerime devam edeceğim ve geri ödemenin bu şekilde olacağı belirtildi. SON OLARAK BU AYKİ FATURAM DA NORMAL SÖZLEŞME TUTARI OLARAK BELİRLENEN 21 TL OLARAK GÖNDERİLDİ VE ÖDEMEK ZORUNDA KALDIM. MAĞDURİYETİMİN GİDERİLMESİ İÇİN Call center İLE GÖRÜŞMENİN ÇÖZÜM GETİRMEYECEĞİNİ ARTIK TECRÜBELER İLE ÖĞRENMİŞ BULUNUYORUM.

    AVEA OPERATÖRÜNÜ KULLANMADAN ÖNCE İKİ KERE DÜŞÜNMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: tupcu_osman

    AVEA operatörünün uyguladığı Türk Telekom Sabit Telefon abonelerine özel CEPTE BAYRAM KAMPANYASI’na beş ay önce katıldım. İlk iki ay kampanyada vaad edilen gibi 21TL fatura gönderildi fakat sonrasında 45TL fatura geldi. Call center (Reklamlarındaki kendi tabirleriyle) Faturanın benden kaynaklanan sebepler yüzünden bu şekilde geldiğini belirtti ve gerekçe olarak sabit telefon faturamın Abone Merkezine iletilmediğini belirtti. Halbuki benim sabit telefon faturam Abone merkezine Kampanya Sözleşmesi yapılırken iletilmek zorunda aksi halde bu kampanyadan faydalanamam. Call center'e Faturanın Abone merkezine iletildiğini ve AVEA operatöründen kaynaklanan bir aksaklık yüzünden bana haber verilmeden tarifemin değiştirilemeyeceğini belirttim. Kayıtların incelenip tarafıma bilgi verileceği söylendi. Call Center’den bilgi dönülmeyince tekrar bilgi sorulmak için aradığımda mağduriyetimin giderilmesi için bir sene boyunca %50 indirimli olarak bu tarifeden görüşmelerimin devam edebileceğim ve fazladan ödediğim ücretin bu şekilde geri ödenmiş olacağı bildirildi. Fakat bir sonraki fatura yine 45TL geldi bu durumun açıklaması ise Call center tarafından son görüşmemizden önce bu faturanın kesildiği dolayısıyla faturada düzeltme yapılamayacağı şeklinde idi. Tekrar %50 indirim ile görüşmelerime devam edeceğim ve geri ödemenin bu şekilde olacağı belirtildi. SON OLARAK BU AYKİ FATURAM DA NORMAL SÖZLEŞME TUTARI OLARAK BELİRLENEN 21 TL OLARAK GÖNDERİLDİ VE ÖDEMEK ZORUNDA KALDIM. MAĞDURİYETİMİN GİDERİLMESİ İÇİN Call center İLE GÖRÜŞMENİN ÇÖZÜM GETİRMEYECEĞİNİ ARTIK TECRÜBELER İLE ÖĞRENMİŞ BULUNUYORUM.

    AVEA OPERATÖRÜNÜ KULLANMADAN ÖNCE İKİ KERE DÜŞÜNMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM.

    Aveanın çözüm merkezi yok. Faturamda mms gönderidiğim yazıyor. Benim mmsle hayatta işim olmaz diyorum. bLa bal bla bla.Hep aynı cevaplar. E madem nereye gonderdiğimi soyle diyorum. Kesin bi cevap yok. 3-4 tane 4 haneli numara var faturada yazan içeriklerinin ne olduğu belli değil. Sen onların fatura kesilmiş değiştiremeyiz dediklerine bakma.

    Geçen sene 93 TL fatura geldi. Neymiş internete girmişiz. Hattın olduğu telefon internete kapalı bi kere. Önce müşteri hizmetlerindeki indiremeyiz filan dedi faturayı. Ertesi gün bi mesaj geldi fatura 53 TL ye düşmüş. Zehir zıkkım olsun aldıkları para.




  • Başlık yüzünden uyarı almışım ama son bir analiz yapmak isterim ki olayın başlıkta belirtilen eylem olup olmadığına siz karar verin.

    Son faturam olması gerektiği gibi kampanyalı olarak gönderildi. Yani benden yeni evrak, imza istemeden tekrar aynı kampanyaya dahil ettiler. Bu da demek oluyor ki hata veya eksiklik kabul edildi

    ve düzeltildi. Şimdi suçlu ben isem yani evraklarım onların idda ettiği gibi eksik ise neden tamamlamam istenmedi. Eğer hatalı ben değil isem ve tekrar aynı tarifeden devam ediyorsam ki öyle neden fazladan ödediğim para iade

    edilmiyor yada sonraki faturalardan düşülmüyor. Hadi ki düşülmedi diyelim neden call center her görüşmemde bana artık %50 indirimli konuşacaksınız paranız o şekilde iade edilecek deniyor ve atıığım maillere cevap

    yazılmıyor.

    Kendi reklamlarında diğer operatörler için kinayeli kinayeli call center diyor ama kendi call centerı bambaşka.

    Sonuç olarak burası bir şikayet zemini değil ama yinede paylaşmak istedim ki hep beraber dikkatli olalım aynı şeyler tekrar yaşanmasın.



     AVEA FAZLA FATURA SORUNU
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Turkcellde ya da vodafone'da bana bir kişi gösterinki insanlar aynı tarifede olsun hepsinin ödedikleri standart ücretler farklı farklı olsun. Kimisi %50 alıyor kimisi %25. Aynı tarifede bile bir standart yok. Btk ya bunuda ilettim.
  • Yasasin BTK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea da faturalı olmak büyük bir risk üstüne de stres Daha öncesinde astronomik fatura çıkarma problemi vardı, bu konuda BTK dan da sağlam bir ceza yediler şimdi durum nedir bilmiyorum. avea ya elveda dedim uzun zamandır kullanmıyorum.
    Şimdi de yeni moda ne yapıp edip küçük bir mesaj veya ücretlendirebilecek birşey bulup faturaya ekliyorlar faturayı ve vergiyi komple tekrar baştan hesaplıyorlar fatura bir anda bambaşka oluveriyor Uzun yıllar faturalı hat kullandım gayet iyidi ama artık tüm hatlarımı faturasıza çekiyorum, operatörlere güven olmuyor Aldığın paket kadar TL yükleyeceksin kafan rahat olacak, ay sonu sürpriz gelir mi diye strese girmek yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MelihTR

    Avea da faturalı olmak büyük bir risk üstüne de stres Daha öncesinde astronomik fatura çıkarma problemi vardı, bu konuda BTK dan da sağlam bir ceza yediler şimdi durum nedir bilmiyorum. avea ya elveda dedim uzun zamandır kullanmıyorum.
    Şimdi de yeni moda ne yapıp edip küçük bir mesaj veya ücretlendirebilecek birşey bulup faturaya ekliyorlar faturayı ve vergiyi komple tekrar baştan hesaplıyorlar fatura bir anda bambaşka oluveriyor Uzun yıllar faturalı hat kullandım gayet iyidi ama artık tüm hatlarımı faturasıza çekiyorum, operatörlere güven olmuyor Aldığın paket kadar TL yükleyeceksin kafan rahat olacak, ay sonu sürpriz gelir mi diye strese girmek yok

    sen birşey kullanmadanonlar nasıl faturaya ekliyorlar ki çok saçma ?




  • Cepte Bayram Kampanyası
    Kampanya Kapsamı ve Geçerlilik Detayları
    Türk Telekom bireysel sabit hat faturalarını bayilerimizde ibraz edemeyen müşterilerimiz kampanyaya hemen kaydolup bu eşsiz kampanyadan hemen yararlanmaya başlayabilirler! Sözkonusu müşterilerin 0800 355 55 55 numarasını aramaları, kimlik doğrulaması sonrasında kampanyadan yararlanmasını istedikleri Avea hatlarını tuşlamaları gerekmektedir. 3 Fatura dönemi içerisinde 0800 355 55 55 numarası aranarak, Avea numarasının bildirilmemesi durumunda, sözkonusu müşteriler kampanyadan yararlanma haklarını kaybederler Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesinden aylık ücreti 40 TL'ye, Cepte Bayram Küçük Paket Tarifesinden aylık ücreti 28 TL'ye yararlanmaya başlarlar. Ayrıca sözkonusu müşterilerin 3. faturasına , kampanyadan yararlandıkları süre içerisinde uygulanan indirim tutarlarının toplamı cayma bedeli olarak yansıtılır.

    Maddeden de anlaşılacağı üzere kampanya için bayide ibraz zorunluluğu yok. Sonradan da yapılabiliyor. Sanırım bildirim unutulmuş. Ona rağmen %50 indirim verilerek başka bir yolla da olsa aynı seçenek sunulmuş.

    Bilgi:
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/CepteBayramKampanyasi?tmyuotmwsixlgkuv




  • Avea bol bol aveli ile konuş tarifesi var. Aylık 19,00 tl
    300 dk her yöne 1 ay
    3 bin dakika avea içi sınırsız 1ay içi konuşma
    Faturasız hat kullanıyordum 2002 den beri artık tadı kaçtı 20,00tl attır devlete ğidiyor 2 dakka bir yeri tl kalmıyordu. , Bol Bol avealı Tarifesi Faturalıya geçeyim dedim avea içi konuşmlarım çok olduğundan dolayı.

    İlk 6 ay 19,00 tl sonraki aylar ise 25,00 tl gelecekti
    ilk ay fatura tutar borcunuz 30,00 tl diyolar anlamıoyrum aşırı konuşma yok farklı yerleri aramıoyrum devamlı limite bakıyorum
    adamlar nereden ne geçiriyorlarsa artık :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asceticc

    Cepte Bayram Kampanyası
    Kampanya Kapsamı ve Geçerlilik Detayları
    Türk Telekom bireysel sabit hat faturalarını bayilerimizde ibraz edemeyen müşterilerimiz kampanyaya hemen kaydolup bu eşsiz kampanyadan hemen yararlanmaya başlayabilirler! Sözkonusu müşterilerin 0800 355 55 55 numarasını aramaları, kimlik doğrulaması sonrasında kampanyadan yararlanmasını istedikleri Avea hatlarını tuşlamaları gerekmektedir. 3 Fatura dönemi içerisinde 0800 355 55 55 numarası aranarak, Avea numarasının bildirilmemesi durumunda, sözkonusu müşteriler kampanyadan yararlanma haklarını kaybederler Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesinden aylık ücreti 40 TL'ye, Cepte Bayram Küçük Paket Tarifesinden aylık ücreti 28 TL'ye yararlanmaya başlarlar. Ayrıca sözkonusu müşterilerin 3. faturasına , kampanyadan yararlandıkları süre içerisinde uygulanan indirim tutarlarının toplamı cayma bedeli olarak yansıtılır.

    Maddeden de anlaşılacağı üzere kampanya için bayide ibraz zorunluluğu yok. Sonradan da yapılabiliyor. Sanırım bildirim unutulmuş. Ona rağmen %50 indirim verilerek başka bir yolla da olsa aynı seçenek sunulmuş.

    Bilgi:
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/CepteBayramKampanyasi?tmyuotmwsixlgkuv



    Söylediklerinizin doğru olduğunu farz edelim;

    Bana %50 indirim yapılmış olsun bakalım ne olur 20Tl olan buyuk kampanya söylendiği gibi %50 indirim ile 13-14 Tl gibi vergileri ile olacaktı.
    Oysa geçen ay 25 bu ay 21TL ödüyorum şimdi burada CALL CENTER'DEKİ arkadaşın da ifade ettiği gibi 40 TL üzerinden %50 indirim yapılmış.
    EE nerede benim sabit telefon aboneliği indirimim nerede fazladan ödediğim paranın iadesi.

    Yine bana her ay sonu CALL CENTER.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.