Şimdi Ara

Avea'dan Turkcell' geçiş yaptım? Turkcelli arkadaşlara bir kaç sorum var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün itibariyle Avea hattımı Turkcelle taşıdım.Bir kaç gün içinde Turkcell hattım aktif olacakmış.

    Sizlere şunları sormak istiyorum benim hat kardeşimin üstüne ait ve taşıma işlemini o yapıverdi sağolsun, ben ona taşıma işlemini yaparken gençtarifeye geçiş yapmasınıda soyledım ancak turkcelldeki yetkili arkadaş hat açıldıkdan sonra o tarıfeye gecebilceğini soylemiş.
    şimdi bende kardeşi ikide bir yormak istemiyorum bu iş için, turkcell sayfasında genctarifeye nasıl gecılır dıye yazıyı okurken şöyle bir yazı ile karşılaştım"Kullandığınız hat kendi üzerinize değilse bile gençTarife 'ye geçebilir, avantajlarından yararlanabilirsiniz" yani bu hat kardeşimin üzerine ait olsa bile ben kendim turkcell bayisine giderek genc tarıfeye gecebilir miyiim? herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? veya internet sitesindeki online işlemlerden veya çağrı merkezinden genç tarifeye geçilebiliyor mu?. birinci sorum bu.

    ikinci sorum ise; ben avea'dan hattımı turkcelle taşıdığım için bedava dakikalar gelecekmi?en az kaç ytl yüklemem gereklidir? gelecekse bunun miktarı nedir?

    Yardımcı olan,olmaya çalışan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim. İyİ Günler







  • 25 yas altindaysan EVET; kimse olmadan kullandığın telefon ve kimlik ile iletişim merkezine gidip Genc Tarifeye geçebilirsin.
  • 2. sorunun cevabı:

    6 ay boyunca 20TL ve üzeri yüklemeye aylık yurtiçi her yöne tam 40TL’lik konuşma kazanıyor. (GAliba 100 dakika ediyor)

    Kampanyadan yararlanabilmek için numaranın Turkcell’e taşınmasını takip eden 30 gün içinde HAYDI GEL yazıp 2373’e gönderilmesi gerekmektedir.

    AĞRI, ARDAHAN, BATMAN, BAYBURT, BİNGÖL, BİTLİS, GÜMÜŞHANE, HAKKARİ, IĞDIR, KARS, MARDİN, MUŞ, SİİRT, ŞANLIURFA, ŞIRNAK, VAN'da illerinde yaşıyorsanız Özel İller Haydi Gel Kampanyasına katılım için FIRSAT yazarak 6655 'e mesaj atmak, 12 ay boyunca (360 gün) bu tekliften yararlanabilirsiniz. HAYDI GEL yazıp 2373'e SMS gönderirlerse bu kampanyadan yararlanılamaz. İki kampanyadan aynı anda yararlanılamamaktadır.
  • Hattım aktif oldukdan sonra dediğinizi yapacağım.Cevabınız için teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecici.eposta -- 11 Haziran 2010; 13:35:57 >
  • eğer hattın turkcele geçtikten sonra direk genç tarife olmamışsa, 30 gün tarife değişikliği için bekleme durumunda olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10K

    eğer hattın turkcele geçtikten sonra direk genç tarife olmamışsa, 30 gün tarife değişikliği için bekleme durumunda olabilir.



    genç tarifeye özel durum yoksa geçen arkadaş hattını taşımıştı turkcelle süper tarifeden açmışlar 1 gün sonra internet sitesinden tarife saniyeye geçirdi problem olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10K
    eğer hattın turkcele geçtikten sonra direk genç tarife olmamışsa, 30 gün tarife değişikliği için bekleme durumunda olabilir.

    İlk geçiş için 1 ay beklemek gerekmiyor.
  • Bugün itibariyle, hat kardeşimin üzerine olmasına ragmen kendi kimliğimle tim'e gittim 5 dkda tarıfemi genç tarife yaptılar.Setha yardımın için teşekkürler .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.