Şimdi Ara

ATI Ekran kartında Aero problemi[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 512MB ATI x1950pro AGP 8x Ekran kartı sahibiyim. Temiz bir Vista kurulumu yaptım(Türkçe). Tüm güncellemeler yapılmış vaziyette. Ancak Aero yu kullanmak istediğimde pc mavi ekrana dönüyor ve yaklaşık olarak 5sn içinde bellekteki verileri harddiskin bir kısmına yazıyorum diyor. Ardından malum restart geliyor ve zaten verileri yazarken ekran cok kısa bir süre kaldığı için pek fazla inceleyemiyorum. Ayrıca o ekranda durdurma yöntemini bulamadım(pause işe yaramadı). En güncel ekran kartı sürücüleri yüklü. Sistemde(hardware olarak) bir problem yok diyebilirim. Power Supply yeterli. Ondan bir şüpheniz olmasın. Eğer varsa bir software ipucunuz, registry ayarı paylaşırsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

    Ekleme: Aklıma gelen bir şeyi daha eklemek istiyorum. Herhangi bir 3 boyutlu uygulama açarsam da aynı mavi ekranla karşılaşmaktayım. Sürücü problemi olmasından şüpheleniyorum ama ati nin kendi sitesinden bu ekran kartına ait vista destekli sürücüsünü indirdim.


    Çözüm: Çok aptalca gelecek ama sistemime bağlı bir usb bellek vardı. Cihazı portundan çıkardım. O kadar uzun süre uğraştan sonra böyle abuk sabuk bir çözüm ile sonuca ulaşmak akşam akşam çok iyi geliyor :) Okuyanlara, düşünenlere teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lockheed -- 9 Mart 2007; 22:43:06 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.